Arctica 31.01.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 ??? http://pensjonat-cezar.eu/images/p008_1_00.png :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Arctica, jakie smakowitości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.02.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Za szarlotkę dziękuję, pyszna ! Ty to potrafisz przystroić danie, u mnie tylko kawałek szarlotki i ciapnięta spora porcja lodów. Ale i tak pychota. Co się tyczy lampy to: Po pierwsze primo - faktycznie rajcowały mnie ksenony - do czasu - aż się popsuły Po drugie primo - bym se kupiła i wstawiła zwykłe nie ksenony ale niestety przeróbka z ksenonów na zwykłe jest tak samo droga jak w stronę odwrotną bo tu wszystko dostosowane do tego ksenonowego gówna. Po trzecie primo - AGPek i jego kumple mechaniki i ekektryki kombinują głowami aż miło, żeby działało to oświetlenie i to za niewielkie pieniądze. Kochane chłopaki Po czwarte primo - istnieje alternatywa, że jak się nie uda "trzecie primo" to może się uda kupić tę lampę - nówkę (!!!) - znacznie taniej w internetowym sklepie albo może facet z lokalnego sklepiku sprowadzi... Póki co czekam na pomoc chłopaków. Zaczną w przyszłym tygodniu. A na razie przyjechałam autem, bo się obie lampy zapaliły a tak lał rano deszcz, że butów było szkoda na kałuże. Idę sobie dzisiaj kupić spódnicę do nowych butów. Może zapomnę trochę o zmartwieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No widzisz! Nowy dzień i nowe spojrzenie na życie! Tak trzymaj, kochana, nie będzie źle. Arctico - a ta szarlotka z lodami to Twoja domowa czy internetowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.02.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Pewno, że internetowa:rolleyes: ...ni mom kulkarki do lodów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 To Ci kupię, jak przyjadę kiedyś, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.02.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Zawsze możesz dostać sześcianik lodów:wiggle:... i nie obiecuj:P Izulka... tak siedzę i myślę o tym twoim aucie... Weź Ty może wykorzystaj, że jeszcze się czasami zapalają oba i... sprzedaj go w cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.02.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Izuniu, przy naprawach Opelków, to raczej jak najdalej od serwisów, nie mówię. o naprawach gwarancyjnych .........Nam kiedyś ukradli lusterko od strony kierowcy, pojechaliśmy do serwisu i cena nas powaliła - za sprowadzenie, bo nasze autko było w niewielu egzemplarzach i nie mieli takowego na stanie, które trwało ok 10 dni, zapłaciismy 500zł. Potem "genialnie" wpadliśmy na pomysł aby sprawdzić na allegro.............:bash: komplet lusterek -250zł i do tego w Łodzi.........noszszszszsz! ale niestety za późno......pooooooszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.02.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 sprzedaj go w cholerę Jasne a do Lichawy będę dupą po nieheblowanej desce jeździła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.02.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Wiecie co dziewczyny ? - fajowsko jest, że sobie mogę z Wami pogadać. Magda dzisiaj bal 3 klas ma. Tańczy w pierwszej parze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.02.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 a znajdziesz taką długą deskę??? To trzymam kciuki za młodą, coby się jej nóski nie poplątały:lol: A te kozaki po szyję to chyba nie na ten bal były, cooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Tylko nie bijcie:p Biegaliśmy dzisiaj kopytka... Bo śliczna pogoda się trafiła, ślizgawek właściwie już nie ma, mrozu dużego nie było... To wypuściłam:D Allllle radocha była!!! Vito z mamcią prawie piruety w powietrzu fikał! Dopiero po kilku galopnych rundach wokół wielkiej kępy drzew zaczały się interesować zielonym pod kopytkami. Nie bijcie, bo dopiero jak je zaprowadziłam z powrotem do stajni to pomyślałam, że mogłam zrobić zdjęcia:rolleyes: I wiosnę sobie do wazonu przyniosłam:wiggle:... kotki znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 No kiedy lanie Ci się nalezy jak nic!!! Za karę jutro też wypuszczaj i koniecznie z telefonem w garści!W celach wiadomych - nie dzwonienia!!! U nas tylko rano chwila słońca była, a cały dzień szaro, jak od kilku tygodni.Tfu, już mogłoby to słońce trochę się pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.02.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 no i jak tu nie bić??? Na kolano! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.02.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ania - no faktycznie, mogłaś cyknąć zdjątka:yes:. A teraz zanim je wypuścisz na nowo, to je dłużej potrzymaj zamknięte, coby się znowu tak fajowsko cieszyły Już po balu... Magda wyglądała ślicznie. Polonez się udał a szkoła była tak fantastycznie przystojona, że jeszcze tak nie widziałam (i wcale nie dlatego że pomysł i wykonanie to moje dziecię................... plus pomoc oczywiście koleżanek i kolegów !!!!) Motyw przewodni - Alicja w krainie czarów. Mieli las grzybów szachownicę a na niej królową i giermków ( postaci nie ryskunki !!). Może się uda to pchnę jakoweś zdjątka u siebie. Dzisiaj autem. Nie wyrobiłam się. I powiem wam, że mi wstyd to pisać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Wstydź się i wstawaj 10 minut wcześniej! No i wstaw te zdjątka, sam opis ciekawy, a co dopiero foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.02.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Uwaga ! Wkleiłam u siebie w komentach zdjęcia z balu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Za cholerę bym jej nie poznała na zdjęciach!!! Jest CAŁKIEM (!!!)............................................................... inna!!! A skoro do pracy masz 10 min. spacerkiem, a do autka też trzeba dojść, później zaparkować... To nawet nie musisz wstawać 10 min. wcześniej:no: Dzisiaj ze spacerów nici, koniowych spacerów. Nie dość, że mrozek trzyma to jeszcze białe g... naprószyło:mad: No i te zdjęcia takich brykających Izulka to by moooocno rozmazane były:rolleyes:... muszą mi ładnie zapozować, uśmiech niekonieczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.02.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Coś w tym jest. One wszystkie takie jakieś -DOROSŁE Gdzie ta mała dziewczynka, co łapeczkę swoją maleńką w dłoń moją wkładała....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 ja to nie muszę sobie wyobrażać tych brykających piękności, na własne oczy widziałam, jak potrafią szaleć Cmoknij je w chrapki, proszę, ode mnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts