Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Za szarlotkę dziękuję, pyszna ! Ty to potrafisz przystroić danie, u mnie tylko kawałek szarlotki i ciapnięta spora porcja lodów. Ale i tak pychota.

Co się tyczy lampy to:

Po pierwsze primo - faktycznie rajcowały mnie ksenony - do czasu - aż się popsuły

:mad:

Po drugie primo - bym se kupiła i wstawiła zwykłe nie ksenony ale niestety przeróbka z ksenonów na zwykłe jest tak samo droga jak w stronę odwrotną bo tu wszystko dostosowane do tego ksenonowego gówna.

Po trzecie primo - AGPek i jego kumple mechaniki i ekektryki kombinują głowami aż miło, żeby działało to oświetlenie i to za niewielkie pieniądze.

:lol: Kochane chłopaki

Po czwarte primo - istnieje alternatywa, że jak się nie uda "trzecie primo" to może się uda kupić tę lampę - nówkę (!!!) - znacznie taniej w internetowym sklepie albo może facet z lokalnego sklepiku sprowadzi...

:rolleyes:

Póki co czekam na pomoc chłopaków. Zaczną w przyszłym tygodniu. A na razie przyjechałam autem, bo się obie lampy zapaliły a tak lał rano deszcz, że butów było szkoda na kałuże.

Idę sobie dzisiaj kupić spódnicę do nowych butów. Może zapomnę trochę o zmartwieniach :rolleyes:

Zawsze możesz dostać sześcianik lodów:wiggle:...

i nie obiecuj:P

Izulka... tak siedzę i myślę o tym twoim aucie...

Weź Ty może wykorzystaj, że jeszcze się czasami zapalają oba i...

sprzedaj go w cholerę:rolleyes:

Izuniu, przy naprawach Opelków, to raczej jak najdalej od serwisów, nie mówię. o naprawach gwarancyjnych .........Nam kiedyś ukradli :mad: lusterko od strony kierowcy, pojechaliśmy do serwisu i cena nas powaliła - za sprowadzenie, bo nasze autko było w niewielu egzemplarzach i nie mieli takowego na stanie, które trwało ok 10 dni, zapłaciismy 500zł. Potem "genialnie" wpadliśmy na pomysł aby sprawdzić na allegro.............:bash::bash: komplet lusterek -250zł i do tego w Łodzi.........noszszszszsz! ale niestety za późno......pooooooszło!

Tylko nie bijcie:p

Biegaliśmy dzisiaj kopytka...

Bo śliczna pogoda się trafiła, ślizgawek właściwie już nie ma, mrozu dużego nie było...

To wypuściłam:D

Allllle radocha była!!!

Vito z mamcią prawie piruety w powietrzu fikał! Dopiero po kilku galopnych rundach wokół wielkiej kępy drzew zaczały się interesować zielonym pod kopytkami.

Nie bijcie, bo dopiero jak je zaprowadziłam z powrotem do stajni to pomyślałam, że mogłam zrobić zdjęcia:rolleyes:

I wiosnę sobie do wazonu przyniosłam:wiggle:... kotki znaczy się:)

No kiedy lanie Ci się nalezy jak nic!!!

Za karę jutro też wypuszczaj i koniecznie z telefonem w garści!

W celach wiadomych - nie dzwonienia!!!

U nas tylko rano chwila słońca była, a cały dzień szaro, jak od kilku tygodni.

Tfu, już mogłoby to słońce trochę się pokazać.

Ania - no faktycznie, mogłaś cyknąć zdjątka:yes:.

A teraz zanim je wypuścisz na nowo, to je dłużej potrzymaj zamknięte, coby się znowu tak fajowsko cieszyły :lol2:

Już po balu...

Magda wyglądała ślicznie. Polonez się udał a szkoła była tak fantastycznie przystojona, że jeszcze tak nie widziałam (i wcale nie dlatego że pomysł i wykonanie to moje dziecię................... plus pomoc oczywiście koleżanek i kolegów !!!!)

Motyw przewodni - Alicja w krainie czarów. Mieli las grzybów szachownicę a na niej królową i giermków ( postaci nie ryskunki !!).

Może się uda to pchnę jakoweś zdjątka u siebie.

Dzisiaj autem. Nie wyrobiłam się. I powiem wam, że mi wstyd to pisać :oops:.

Za cholerę bym jej nie poznała na zdjęciach!!!:jawdrop:

Jest CAŁKIEM (!!!)............................................................... inna!!!

A skoro do pracy masz 10 min. spacerkiem, a do autka też trzeba dojść, później zaparkować...

To nawet nie musisz wstawać 10 min. wcześniej:no:

Dzisiaj ze spacerów nici, koniowych spacerów. Nie dość, że mrozek trzyma to jeszcze białe g... naprószyło:mad:

No i te zdjęcia takich brykających Izulka to by moooocno rozmazane były:rolleyes:... muszą mi ładnie zapozować:D, uśmiech niekonieczny;)