DPS 05.02.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Matko, już się zaczęłam gorączkowo zastanawiać kiedy, na miłość boską, Braza u Arctiki była i dlaczego ja o tym nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Przecie Ona własne brykające chrapki ogląda:D... kopytka właściwie;) Brazulka cmokane coddziennie:yes:... zawsze jak rano stajnię sprzątam to najpierw mega przytulaki odchodzą, jak nie wymiziane i nie wycmokane to nie dadzą mi posprzatać. Tylko jak wracam, tulam się do Noego to krzyczy: -idź się umyj... koniem śmierdzisz:sick: No jak nie całować Zaraz idę na popołudniówkę, to od cioci Brazy wycmokam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ot, jaki wymagający Noe się trafił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.02.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Matko, już się zaczęłam gorączkowo zastanawiać kiedy, na miłość boską, Braza u Arctiki była i dlaczego ja o tym nic nie wiem... :eek: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.02.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziwne te moje koty... Patyki w zębach noszą... później obgryzają je na posłaniu... ogólnie zabawki to nie tylko łapą, ale w mordkach noszą... A na dodatek Sodoma warczy przy misce!!! Jak coś lepszego daję to muszę na dwa talerzyki bo małpa nie da siostrze podejść! Z psami nigdy takiego problemu nie było, zawsze zgodne przy jedzeniu, nawet największe przysmaki to nigdy na siebie nie warkną, zawsze czekają na swoją kolejność, nie rzucają się do wyciągniętej ręki, a ta??? Wyraźnie mniejsza jest, a przy misce rządzi:D Dzisiaj za to Gomora znalazła najlepszą na świecie kryjówkę. Schowała się przed Salmą w.................................. jej misce:rotfl: A ja stałam się dzisiaj prawowitą wieśniarą kupiłam sobie najprawdziwsze GUMOFILCE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No i proszę, jak widać, że nie wielkość, a duch walki decyduje o tym, kto rządzi. W misce! No tak, Salma musiała sie pewnie sporą dozą opanowania wykazać, by nie kłapnąć paszczą... Mamuniu, gumofilce!!! To powinnaś dzisiaj koniecznie z Noem wieczorkiem opić ten wiekopomny zakup! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.02.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 no nie.......a fotki gdzie?? taka wiekopomna chwila i fotek nie ma????? a kota? też chciałabym ją zobaczyc w tej misce, a mina Salmy? no nie!!!! FOCH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.02.2013 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No aż taka szybka to ja nie jestem:rolleyes: Jedyne statyczne to owe filce, ale z nimi jak z koniem w pierwszej encyklopedii... gumofilce jakie som każdy wie;) Kocie często się bawią w psich miskach, dużo fajnych cosiów do tulgania tam jest... i niektóre nawet smaczliwe:D. Psy im nic nie mówią, mądre pieski:hug:. A dzisiaj to Konrad mi doniósł, że Gomora leży w misce, a Salma stoi nad nią Za to pokażę Wam coś! Nie fotomontaż, a zdjęcie robione dziś! Kwitły jak je śnieg przysypał... śnieg stopniał, a one dalej kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.02.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Czary!!!! no po prostu CZARY!!! Zresztą u ciebie, w tym bajkowym świecie, wszystko jest możliwe nawet bratki w lutym! Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No i proszę - jednak wiosna, panie tego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.02.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 I po bratkach... przysypało:( znów trza na stopnienie czekać To powinnaś dzisiaj koniecznie z Noem wieczorkiem opić ten wiekopomny zakup! To się nawet dobrze zbiegło z naszą wspólną 16... Noe szampana i truskawki przytachał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.02.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) w takim razie... http://www.tapeta-kolorowe-kwiaty-bratki.na-pulpit.com/zdjecia/kolorowe-kwiaty-bratki.jpeg WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Edytowane 7 Lutego 2013 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.02.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (...)To się nawet dobrze zbiegło z naszą wspólną 16... Noe szampana i truskawki przytachał To się ta Wasza Arka będzie tej nocy nieźle chybotała ...szampan z truskawkami ...i to w nowych gumofilcach! - nieziemskie wrażenia macie zagwarantowane Szczęśliwego wspólnego żeglowania po spokojnych oceanach przez kolejne dziesiątki lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ależ piękne bratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 No to dołączam do życzeń - jeszcze wielu wspólnych szczęśliwych i spełnionych lat! Bratki piękne, ale nie szkoda, bo przecież za chwileczkę, za malutką - będa znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.02.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Wszystkiego Najlepszego we wspólnym pożyciu małżeńskim !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.02.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Serdeczne dzięki za życzenia:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A toś się dopiero rozgadała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Nooo:rotfl: No bo o czym mam pisać??? Może co najwyżej o tym, że nam dziś strop spadł na łeb:D To wyjaśnię od razu... Rano Noe przylazł z porannego obchodu i stwierdził, że mgła na 4 metrach jakby kto strop ulał. Wyglądam przez okno, no faktycznie u dołu wszystko czyściusieńko widać, ale od połowy wysokości to las ktoś schował. Dosłownie jakby jumbo jet jaki przeleciał i skosił Myślałam, że później słonko wyjdzie... ale tylko spadł ten strop nam na łepetyny i tak leży:sick: I o czym tu pisać??? Vito mnie ugryzł Siniaka mam jak ta lala... Zawsze mnie zaczepiał i za spodnie tylko tarmosił jak psiak, a tym razem za głęboko sięgnął łobuz jeden! Miałam mu oddać ale i tak by nie skumał za co:D Za to już mu zapowiedziałam, że jak mnie kopnie to mu oddam... jak będę miała siłę wstać :rotfl:z koniem się kopać przecież nigdy nie pisałam, że na normalna jestem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ugryzł! Niewdzięcznik jeden! A dlaczego i jakim sposobem on Cię ugryzł?! Z tym kopaniem... A przećwiczyłas rzecz z Karolą albo Kaliną...? Bo tak bez treningu to możesz przegrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts