Arctica 09.11.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dzień dobry U nas co prawda pada.... ale co tam moze jutro bedzie lepiej Milutkiego dnia życzę Witaj!!! U nas tez pada... jutro ma nie być lepiej Również milutkiego i lecę zobaczyć co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.11.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Hej!!!! Tylko wiecie coooooo.... Z Dorfi i Monią dyskutowałyśmy nad tym, że zaraz to MY będziemy BABCIAMI... :lol: Najprędzej to chyba ja będę , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.11.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Hej!!!! Tylko wiecie coooooo.... Z Dorfi i Monią dyskutowałyśmy nad tym, że zaraz to MY będziemy BABCIAMI... :lol: Najprędzej to chyba ja będę , 18 letnia babcia?????? Nieeeee...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.11.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ile to ja się nakombinowałam, to moje... Ale udało się, dzięki Elena Oto mój kawałek świata z lotu ptaka http://foto3.m.onet.pl/_m/ddfdc8efe31fbd9c92b7a4677da72a1f,10,19,0.jpg czerwone - granice niebieska - rzeczka pomarańczowy - domek, tak mniej więcej... Powinnam powiększyć w paincie ale nie chciałam zmienić proporcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ogromna działka w jakiej części Polski budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.11.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 10 km od Płocka...... jeszcze centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 kawałek toż to caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaały kawał ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.11.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Piękny kawał ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Arctica, masz Ty kobieto kawałek ogródka, normalnie kopara mi opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ile to ja się nakombinowałam, to moje... Ale udało się, dzięki Elena Oto mój kawałek świata z lotu ptaka http://foto3.m.onet.pl/_m/ddfdc8efe31fbd9c92b7a4677da72a1f,10,19,0.jpg czerwone - granice niebieska - rzeczka pomarańczowy - domek, tak mniej więcej... Powinnam powiększyć w paincie ale nie chciałam zmienić proporcji wow zbieraj kase na ogrodzenie sąsiadeczko na takim kawałku to mozna poszaleć!! mam jeszcze pytanko jak zrobiłaś to zdjecie z lotu ptaka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Arctica, widzę dwa małe pkt-y na wjeździe piękny kawałek świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 No ,kochana ,Ty to prawdziwa Pani ze dworu. Jaki areał No ,nie ,i jeszcze rzeczka płynie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 wooow! jestem pod wrażeniem całkiem spory kawał świata miałam dopytać - w którą stronę te 10km? (może być na PW).. ja mam rodzinę w Kutnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.11.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Arctica toż Ty właścicielką połowy gminy jesteś no ładnie, cała moja działka budowlana to jak Twój przyszły taras. Jak chcesz pójść na porządny spacer, to nie musisz wychodzić z własnej posesji. Podoba mi się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ile to ja się nakombinowałam, to moje... Ale udało się, dzięki Elena Oto mój kawałek świata z lotu ptaka http://foto3.m.onet.pl/_m/ddfdc8efe31fbd9c92b7a4677da72a1f,10,19,0.jpg czerwone - granice niebieska - rzeczka pomarańczowy - domek, tak mniej więcej... Powinnam powiększyć w paincie ale nie chciałam zmienić proporcji Kochana!Dopiero zobaczyłam to cudo!!! o To się nazywa POSIADLOŚĆ!!!Zachwycona jestem patrząc na zdjęcie, a jakie musi być wrażenie kiedy widzi się to "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dziękuję dziewczyny Zuziu, Dorfi... ziemi to może i kawał, ale świata to zaledwie kawaląteczek . Dookoła poza zabudową we wsi to sami obszarnicy. Sąsiad ma 100 ha, nasz kierbud 200 ha, więc gdzie tam moją działeczkę kawałem nazywać Elena, dzięki, że wpadłaś sąsiadko . Tylko teraz na ten kawałek ogródka, "parę" drzewek muszę kupić. I projekt sobie zrobić, bo za projektowanie też z metra biorą . Anam, ogrodzenie to jeden z moich poważnych dylematów... Jak wiesz wszystko robimy sami, a tego nie zdążymy... musimy skończyć dom, a nie wyobrażam sobie mieszkania bez ogrodzenia... więc musimy się podeprzeć obcą siłą roboczą . Ciekawe jakie będziemy mieli doświadczenia z tym związane... Zdjęcie z lotu ptaka ... zumi zrobiło Danusiu... Ty to masz wzrok Beatko... , pani ze dwora.... tylko dwora ni ma A "rzeczka" to chyba za mocne słowo Skabuś... trochę nie w ta strona. Na północny wschód...na wschód bardziej, a na północ tylko troszkę... Tolu... baaaaardzo się cieszę, że odwiedziłaś mnie. Połowy gminy???? nie.... chociaż bardzo byśmy chcieli dokupić ten przylegający las... ale właściciel nas znielubił i nie da rady... A spacerek, owszem, poranny obchód wzdłuż granic - 1,5 km , tylko ogrodzenia niestety też tyle . Karolinko... dzięki... Zapraszam na wizję lokalną. Chociaż teraz jak liście spadły to jest tak.... inaczej . Już nie mogę doczekać się wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Pochwalę się jeszcze szerszą perspektywą. Oto moje miejsce wraz z otaczającą wsią..... http://foto1.m.onet.pl/_m/49350f5144f822582c7a9f10c785d521,10,19,0.jpg To czerwone na południu to szkoła, tuż obok jest kościół, a na skrzyżowaniu tej drogi co przechodzi koło nas, jest sklep. Prawda, że nie takie odludzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.11.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 To miejsce jest fantastyczne! Wielka działka, a jednak do cywilizacji blisko - super wygodnie. Czy to jest szkoła podstawowa, czy gimnazjum też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.11.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 nie no ja nie moge ,taki kawał ziemi ,ty kochana tam pałace mozesz stawiac ,i kilka domów by Ci sie zmiesciło ,a do tego własny lasek i rzeczka pod nosem bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.11.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Pochwalę się jeszcze szerszą perspektywą. Oto moje miejsce wraz z otaczającą wsią..... http://foto1.m.onet.pl/_m/49350f5144f822582c7a9f10c785d521,10,19,0.jpg To czerwone na południu to szkoła, tuż obok jest kościół, a na skrzyżowaniu tej drogi co przechodzi koło nas, jest sklep. Prawda, że nie takie odludzie??? No pewnie ,że nie odludzie! Idealne połączenie cywilizacji z ogromną przestrzenią! A Ty kochana nie zapraszaj na wizję lokalną... bo.... jeszcze przyjade! A zimą jak śnieg drzewka pokryje, słoneczko wyjdzie ... to będzie tam bajkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts