Arctica 14.02.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dzisiaj rano wychodzę na obchód i już od drzwi słyszę w kurniku "ko-ko-kooo, ko-ko-kooo" ale nie takie ko-ko po zniesieniu jajka, takie chodzę-boso-jajka-niosę-kup-mi-buty-gospooooodaaaaarz tylko jakieś dziwne, inne. Całą drogę do kurnika słyszę to kokanie. Idę otwieram kurnik, a tam... Waclaw siedzi na gnieździe z jajkami, kręci się, wierci, krzydła na boki rozkłada i na cały dziub tak właśnie koka! Pokazuje kurom jak mają jajka wysiadywać:lol2::lol2: Wiosna!!! Poza tym po raz pierwszy słyszałam dziś gruchającą sinogarlicę... albo onego synogalicy, nie znam się bo sikory to już dawno tokują Wiosna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.02.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No no idzie wiosna. Bo ja właśnie wczoraj usłyszałam znajome "fju-fju fju-fju fju-fju" i zapewniam, że to żaden gościu za mną nie gwizdał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.02.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Znowu wożę dupsko samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.02.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 A ja od dzisiaj ŻP !!! Żrę Połowę... I to dosłownie! Na obiadek nałożyłam sobie do podgrzania 4 krokiety, zawsze tyle zjadam... po czym dwa odłożyłam z powrotem, zagrzałam i zjadłam:DI się najadłam... i jeszcze głodna nie jestem:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.02.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 A jeszcze o tym samochodzie miałam napisać... to nie przyjemniej tego fiu-fiu posłuchać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.02.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 dzis mam tak dobry obiad ze grzechem byloby czegos nie zjesc 1. Nie ja robie 2. Wszystko gorace przywiezione z naszej ulubionej restauracji meksykanskiej (miejsc juz nie bylo ) 3. Nie musze ruszac sie z domu wiec po jedzeniu pol godzinki dla sloninki moze byc:lol2: to sie nazywa "ustawic w walentynki" :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.02.2013 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Mnie/nas jeszcze nie zamerykanizowali:no: w czwarty czwartek listopada też indyka nie jem:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.02.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dzisiaj rano wychodzę na obchód i już od drzwi słyszę w kurniku "ko-ko-kooo, ko-ko-kooo" ale nie takie ko-ko po zniesieniu jajka, takie chodzę-boso-jajka-niosę-kup-mi-buty-gospooooodaaaaarz tylko jakieś dziwne, inne. Całą drogę do kurnika słyszę to kokanie. Idę otwieram kurnik, a tam... Waclaw siedzi na gnieździe z jajkami, kręci się, wierci, krzydła na boki rozkłada i na cały dziub tak właśnie koka! Pokazuje kurom jak mają jajka wysiadywać:lol2::lol2: ! Piękne :rotfl: Mnie/nas jeszcze nie zamerykanizowali:no: w czwarty czwartek listopada też indyka nie jem:no: O to masz tak jak ja A kochać i szanować to sie trza cały rok a nie od święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2013 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A kochać i szanować to sie trza cały rok a nie od święta No zupełnie jakbym mojego mężusia czytała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 O matko, usmiałam się z Wacława! :lol2: My nie obchodzimy walentynek, ale to miłe święto, jak ktoś lubi, to czemu nie? Każdy powód jest dobry, żeby kupić kobiecie prezent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.02.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ja też się bronię przed tymi cudzymi świętami a wiadomo - z nastolatkami to baaardzo trudne, bo oni przeca z założenia przeciwnie do rodziców. Ale te Walentynki to już po tylu latach nawet trawię. I pretekst był, żebysmy sobie z małżem płytkę z muzyczką kupili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Każdy powód jest dobry żeby kupić kobiecie prezent... ale skoro wszyscy kupują, skoro podobno dzisiaj wypada/trzeba... to mój na pewno nie kupi!!! Ot taki mały oportunist mi się trafił Owszem... chętnie... ale tylko z własnej, nieprzymuszonej:rolleyes: Co się dzieje z tą pogodą Bźidko, pochmurno... aż się wstawać nie chce... gdyby nie potwory to by mnie dźwigiem z wyra nie podnieśli:no: Nic tylko się skulkować i przekimać do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.02.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 ale gdyby nie ta pogoda, to znowu byś zapadła w sen zimowy i znikla na dlugie miesiące , a tak JESTEŚ i możemy sobie pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Ja haftuję już wielkanocnie. Doskonała pogoda na to, mglisto i nieprzyjemnie na dworze, brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.02.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 a pokażesz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Jak tylko skończę, to na pewno na blogu pokażę, to nie jest duży haft, więc za jakiś tydzień powinnam go zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2013 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Też głównie przy krośnie siedzę, kulig do świąt powinnam skończyć. Tylko to dla odmiany nie jest mały haft... 14 miesiąc go haftuję Jakoś nie lubię małych... tylko te elfiki, taki tryptyk sobie zrobiłam. Widziałaś Gosiu, te co w przedpokoju wiszą. Niby maleństwa, ale też każdy miesiąc się robił... to już wolę coś kontretniejszego, na ścianie chociaż widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Wiesz, to zależy też od wielkości krzyżyków. Ja mam taką kanwę, gdzie krzyżyki są dość duże, na tyle duże, że nie zakłóca to odbioru "dzieła" a jednak nawet niewielki obrazek będzie widoczny. No przyjechać musisz, obejrzeć moje prace... Wiszą tutaj, a i to nie wszystkie, sporo nie wlazło... http://www.admin.agrowakacje.pl/images/zdjecia/d/galeria__41268924432.jpg http://www.admin.agrowakacje.pl/images/zdjecia/d/galeria__31268924553.jpg Jakby co, to mów, kochana, zaraz zabiore obrazki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 No przestań... cudne wnętrza, takie, hmmm... swojsko klimatyczne:)... Posłuchaj, a te ziółka przy powale to Ci się nie kurzą??? Oooo!!! i kołowrotek muszę w końcu od babci przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Łooo matkoooo Depsia ale Ty masz wnętrza !!!!! Yeti to jakaś d......... że nie umiał opowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts