Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Oczywiście, że się kurzą, toteż robią wyłącznie za dekorację.

Te konsumpcyjne są suszone na siatkach, nad kuchnią węglową albo w nowej suszarni, co to ją Sołtys w zeszłym roku postawił.

Tych okurzonych nie tknęłabym nawet widłami, :lol2:

Co do wnętrz - większość można spokojnie obejrzeć na naszej stronce, TUTAJ.

Jeszcze nie byłyście??? :o

Jejtek - no znacie go przecież, jak nie jest perfekcyjnie i pod linijkę i wg jego widzimisię to znaczy, że tego NIE MA. :rotfl:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Masz Gosiu:yes:... tylko tak jak my czas wolny STACJONARNY:D... albo rybki, albo akwarium, cóż życie:rolleyes:

Depsia... pewno, że byłam! Nie czujesz się obserwowana:eek:

A ten Twój prezent budowlany to dokładniej od Ciebie znam:D... nie ukrywam, że planuję wrednie przenieść tego wirtuala do mojego reala, z modyfikacją oczywiście, a prace przygotowawcze nad przyszłym budowniczym właśnie na Twojej wędzarni były:p

Tylko czy Ty naprawdę musisz mieszkać na końcu świata???:confused:

Ooo ja na tym krześle pod oknem siedziałam i kawę piłam... :yes:

to się chwal:P:P:P

Kochana - sama wiesz, że taki koniec świata to najlepsze na świecie miejsce jest. ;)

Poza tym - czasem warto zobaczyć, jak wygląda koniec świata! :D

Chyba przestałam już zauważać, że mnie obserwują, kwestia przyzwyczajenia...

Cieszę się ogromnie, jeśli nasza wędzarnia stała się inspiracją, to najwyższa forma pochwały w końcu jest! :yes:

Mam nadzieję, że Twoją też szczegółowo pokażesz, jak będzie gotowa, bo bardzo jestem ciekawa.

A jakie modyfikacje chcesz wprowadzić?

ja tez wczoraj pol wieczoru wedzarnie ogladalam i czytalam o jej budowie. ja nie chce takiej wielkiej jak Depesiowa i znacznie prostsza. na lapku zapisalam sobie fajne wzory a maz obiecal ze ja wykona :) w sumie nawet nie dla mnie a dla siebie, napalil sie chlopak ;)

Ania, jakich Ty nici używasz do haftu?

Najlepsze są bez żadnych wątpliwości DMC, najgorsze, jakie widziałam to niestety polskie sprzed kilku lat.

Co prawda polskie, te z Ariadny, nadal są beznadziejne, ale używasz czasem?

:no: nigdy...

Po pierwsze to ariadna ma tylko 330 odcieni, dmc 465, po drugie to te moje schematy (Golden Kite) są od razu robione pod dmc. Można by przeliczać na ariadnę, ale i tak było by mnóstwo odcieni brak. A mój kulig na ten przykład ma coś prawie 200 kolorów.

Ariadną robiłam swoje pierwsze obrazy, te z Haftów Polskich. I zdarzyło mi się, że następna partia tego samego numeru miała wyraźnie inny odcień. Teraz troszkę zbyt pracochłonne "dzieła" dłubię, żebym mogła sobie na to powzolić.

Cześć dziewczyny i chłopaki !

W Łodzi biało i zimno :( a ja miałam nadzieję, że sobie na wieś w weekend pojadę i trochę poszaleję z przemeblowywaniem, ale w taką zimnicę to bym nawet rękawiczek w domu nie zdjęła. No to mi się trochę zezłościło na to białe g... i ten mróz co go zapowiadają też :mad::evil:

Yetek, ja ci oddam za to bicie - ZOBACZYSZ :evil:

A tak w ogóle to u mnie poza robotą to nic ciekawego się nie dzieje :(

Ni ma o czym pisać normalnie.