DPS 18.02.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Oczywiście, że się kurzą, toteż robią wyłącznie za dekorację. Te konsumpcyjne są suszone na siatkach, nad kuchnią węglową albo w nowej suszarni, co to ją Sołtys w zeszłym roku postawił. Tych okurzonych nie tknęłabym nawet widłami, Co do wnętrz - większość można spokojnie obejrzeć na naszej stronce, TUTAJ. Jeszcze nie byłyście??? Jejtek - no znacie go przecież, jak nie jest perfekcyjnie i pod linijkę i wg jego widzimisię to znaczy, że tego NIE MA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 ja widziałam wczesniej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.02.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 ja tam byłam, oczywiście wirtualnie, jak jeszcze sie urządzało.........pamiętam te wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ooo ja na tym krześle pod oknem siedziałam i kawę piłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 No, to prawda, że Arni właśnie na tym miejscu siedziała! Bardzo byłi fajnie, szkoda, że krótko... Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie Wam po drodze, Wiolu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.02.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ooo ja na tym krześle pod oknem siedziałam i kawę piłam... zazdroszczę!!!! oj jak bardzo......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Meg - a ileż to roboty, zajechać? Zapraszamy serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.02.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 z miłą chęcią, ale .......troche daleko a ja nie mam wakacji. Nie no mam ale nie dla wyjazdów urlopowych, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.02.2013 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Masz Gosiu:yes:... tylko tak jak my czas wolny STACJONARNY:D... albo rybki, albo akwarium, cóż życie:rolleyes: Depsia... pewno, że byłam! Nie czujesz się obserwowana:eek: A ten Twój prezent budowlany to dokładniej od Ciebie znam:D... nie ukrywam, że planuję wrednie przenieść tego wirtuala do mojego reala, z modyfikacją oczywiście, a prace przygotowawcze nad przyszłym budowniczym właśnie na Twojej wędzarni były:p Tylko czy Ty naprawdę musisz mieszkać na końcu świata??? Ooo ja na tym krześle pod oknem siedziałam i kawę piłam... to się chwal:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Kochana - sama wiesz, że taki koniec świata to najlepsze na świecie miejsce jest. Poza tym - czasem warto zobaczyć, jak wygląda koniec świata! Chyba przestałam już zauważać, że mnie obserwują, kwestia przyzwyczajenia... Cieszę się ogromnie, jeśli nasza wędzarnia stała się inspiracją, to najwyższa forma pochwały w końcu jest! Mam nadzieję, że Twoją też szczegółowo pokażesz, jak będzie gotowa, bo bardzo jestem ciekawa. A jakie modyfikacje chcesz wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.02.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 ja tez wczoraj pol wieczoru wedzarnie ogladalam i czytalam o jej budowie. ja nie chce takiej wielkiej jak Depesiowa i znacznie prostsza. na lapku zapisalam sobie fajne wzory a maz obiecal ze ja wykona w sumie nawet nie dla mnie a dla siebie, napalil sie chlopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.02.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Masz Gosiu:yes:... tylko tak jak my czas wolny STACJONARNY:D... albo rybki, albo akwarium, cóż życie:rolleyes: otóż to, otóż to...z ust mi wyjełaś STACJONARNY!!!! to bardzo dobre określenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.02.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) Depsia, Sipatka... Edytowane 19 Lutego 2013 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Oła!!! Czego bijesz???! Mężczyzna mnie bije!!! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2013 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 U klasyka to chyba z kobietą było:rolleyes: chociaż fakt... Jetuś mało kobiecy jest... ale może rano robi jajecznicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ania, jakich Ty nici używasz do haftu?Najlepsze są bez żadnych wątpliwości DMC, najgorsze, jakie widziałam to niestety polskie sprzed kilku lat.Co prawda polskie, te z Ariadny, nadal są beznadziejne, ale używasz czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 nigdy... Po pierwsze to ariadna ma tylko 330 odcieni, dmc 465, po drugie to te moje schematy (Golden Kite) są od razu robione pod dmc. Można by przeliczać na ariadnę, ale i tak było by mnóstwo odcieni brak. A mój kulig na ten przykład ma coś prawie 200 kolorów. Ariadną robiłam swoje pierwsze obrazy, te z Haftów Polskich. I zdarzyło mi się, że następna partia tego samego numeru miała wyraźnie inny odcień. Teraz troszkę zbyt pracochłonne "dzieła" dłubię, żebym mogła sobie na to powzolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Cześć dziewczyny i chłopaki ! W Łodzi biało i zimno a ja miałam nadzieję, że sobie na wieś w weekend pojadę i trochę poszaleję z przemeblowywaniem, ale w taką zimnicę to bym nawet rękawiczek w domu nie zdjęła. No to mi się trochę zezłościło na to białe g... i ten mróz co go zapowiadają też Yetek, ja ci oddam za to bicie - ZOBACZYSZ A tak w ogóle to u mnie poza robotą to nic ciekawego się nie dzieje Ni ma o czym pisać normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.02.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 u mnie na wsi tyż biało....i ładnie! ...... zasłoniło to co przy roztopach rozjechało i wyglądało jak jakieś pobojowsko, a teraz chociaż czysto........i mój ogród jakis taki ..... bajkowy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Eeee tam ładnie... eee tam bajkowo:sick: wiosna miała być!!! a tu znów 15 cm białego g... napadało, wieje jak cholera, co odśnieżę to za pół godziny znów można... eeeee... Wiem, wiem... LUTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts