meg60 24.02.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 ja ogólnie nie pijąca, ale dobrego winka tyż byk sie napiła....... a już w takim towarzystwie to nawet ze dwie lampki! http://kulinarnik.pl/wp-content/uploads/2011/03/wino1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.02.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Tak to ja mogę pić... skoro Depsię ma głowa boleć Zaraz mi się przypomina Mrożek... pan pił a rano kot miał kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 No nie - ja wychodze z tego zakładu, ból głowy mi tu za niewinność chcą załatwiać!!! I własnie mnie nie boli i właśnie mój hafcik na blogu u siebie pokazałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.02.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 byłam, widziałam....przesłodki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Gosieńko pora jakże odpowiednia, na zdrówko:) Depsia... kocie??? Byłam, widziałam:D... Szybkie te Twoje hafty:yes: Preferuję "ciut" bardziej pracochłonne. W kuligu zabrakło mi jednej śnieżnej muliny, dopiero jutro po południu pojadę po nią, więc sobie kanwę docięłam i pokratkowałam do nowego obrazka, o takiego:lol: http://www.goldenkitestore.com/images/large/gk/1909.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Przeróżowy, wiem! Juz mam bardzo dość szarości, bo tej zimy choć śnieg piekny to niebo wciąż szare i ponure. No i wzięło mnie na różowe, żółte, zielone, niebieskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 No pewnie, że proste i szybkie, jak się nosi +12 to nie dla mnie takie cudności do robienia... Ja muszę teraz takie trochę spod cepa. Choć walczę wciąż czasem z Nefretete, bardzo benedyktyńska praca, pewnie jeszcze lata całe mi zajmie. A ten Twój nowy też piękny! Masz zacięcie, szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.02.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Gosieńko pora jakże odpowiednia, na zdrówko:) Depsia... kocie??? Byłam, widziałam:D... Szybkie te Twoje hafty:yes: Preferuję "ciut" bardziej pracochłonne. W kuligu zabrakło mi jednej śnieżnej muliny, dopiero jutro po południu pojadę po nią, więc sobie kanwę docięłam i pokratkowałam do nowego obrazka, o takiego:lol: http://www.goldenkitestore.com/images/large/gk/1909.jpg Na zdrówko !!! a następny obraz ? Noooooooo powiedziałabym - WIELKI SZACUN!!!! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Jak ja bym chciała coś takiego namalować... ale nie wyszywac, to mnie nie bawi. Dla mnie wyszywać to można poduszkę, serwetę, no kapę na łóżko, jednym słowem piękne rzeczy użytkowe A taki obrazek olejem... ech, mogę sobie pomarzyć.. a'propos, co (kogo czyli jaki strój) on przedstawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2013 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Tytuł głosi, że to rosyjska piękność w strojnym czepcu:) Olejem, ani żadną inna techniką sobie nie namaluję bo nie umiem, a mieć będę bo sobie wychaftuję A jak potrafisz to nie ma co marzyć, takie coś powinno być tylko chciejstwem, na marzenia trzeba sobie zarezerwować sprawy trudniejsze do ziszczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Mam parę takich trudnych marzeń.I nadzieję, że kiedyś. Mimo wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2013 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Też mam... I to wcale nie krótką listę... RZECZY DO ZROBIENIA!!! Bo czym innym są marzenia??? Sprawy beznadziejne załatwiam od ręki, na niemożliwe trzeba troszkę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Mam nadzieję, że pewną niemożliwą podróż uda mi się zrealizować w przyszłym roku, na nasze srebrne wesele. Bo podróży poślubnej to my nie mieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.02.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Podróży poślubnej też nie miałam Co do malowania, mogłabym ale to strasznie czasochłonne. Więc pewnie dopiero na emeryturze... o ile będę coś widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.02.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Mnie też się marzy podróż a nawet kilka podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.02.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 podróż z moim mężem..... hm... do luksusowego hotelu.... a i tak by zabrał ze sobą komputer, telewizor podręczny, pięć aparatów. A ja z dzieckiem pół samolotu ciuchów.... męczące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Naprawdę szczerze współczuję ludziom, którzy nie mają czasu na spełnianie swoich marzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Nie mam vzasu, ale mam zamiar. Podróż takim luksusowym liniowcem po antypodach, Karaiby i te sprawy... Marzenie mojego życia. Mam nadzieję, że mimo wszystko i jakimś cudem zrealizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Przecież marzenia po to są!!!!! Żeby je realizować Mnie tam na wodę jakoś nie ciągnie (próbowałam:)), na lądzie to co chciałam to widziałam... no może jeszcze kiedyś Indie... ale przy obecnych zasobach kopytno-pazurzych to raczej k...i...e...d...y...ś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Skończyłam... http://images41.fotosik.pl/1957/16fcf79fc458b4cfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts