TAR 27.02.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Nie mam vzasu, ale mam zamiar. Podróż takim luksusowym liniowcem po antypodach, Karaiby i te sprawy... Marzenie mojego życia. Mam nadzieję, że mimo wszystko i jakimś cudem zrealizuję. to tez i moje marzenie, statkiem a nie gupim samolotem brrr nie lubie latac, karaiby, polinezja francuska, australia -w sumie to caly swiat moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Skończyłam... http://images41.fotosik.pl/1957/16fcf79fc458b4cfmed.jpg no i szczena mi zleciala:jawdrop::jawdrop:piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.02.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 no, no......koleżanko PRZEPIĘKNIE!!!!!! Wiedziałam, że dasz radę Teraz czekamy na Damę w czepcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Zajebiste!!! No zajebiste!!! Nie ma zmiłuj, dawaj foty zbliżeniowe, pokaż detale, bo warto!!! Z moimi oczami to prędzej by skały srały niżbym to zrobiła. Ale mogę podziwiać i dlatego domagam się zbliżeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ślicznie dziękuję za pochwałki:wiggle: Depsiu tutaj można powiększyć http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/16fcf79fc458b4cf.html A co najśmieszniejsze w tych schematach to to, że z bliska niewiele widać Serio!!! Jak dłubię to nie widzę od razu co wychodzi, najbardziej rozjaśnia mi się jak zrobię zdjęcie i je oglądam. Z bliska to kolorowa paciajka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Arctica, rzeczywiście robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.03.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) Wpadam na moment. Żyję ino zawalona robotą, że aż zza biurka mnię nie widać Edytowane 6 Marca 2013 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 06.03.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Wow, skończyłaś swoje dzieł ....cudne jest Witek pomagał? Jak się niewa mój pupilek? Aha, Twój durszak, co to u nas został się o Ciebie pytał ;-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Durszlak zostawiła? Religijne nakrycie głowy pastafarian? Arctisia, a Ty też masz prawo jazdy w durszlaku na głowie??? Jeden Austriak dwa lata po sądach się ciągał i MA!!! A obrazek niezwykłej piękności i wymagał absolutnie benedyktyńskiej cierpliwości i dokładności - fantastyczny! Zdjęcia Vita na słońcu masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Teraz czekamy na Damę w czepcu No to sobie troszkę poczekacie:rotfl: Arctica, rzeczywiście robi wrażenie Dziękować Wpadam na moment. Żyję ino zawalona robotą, że aż zza biurka mnię nie widać No właśnie siem zastanawiałam gdzie Cię wcięłłło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Wow, skończyłaś swoje dzieł ....cudne jest Witek pomagał? Jak się niewa mój pupilek? Aha, Twój durszak, co to u nas został się o Ciebie pytał ;-p Pewnie, że pomagał!!! Kradł czas:lol:... to właściwie przeszkadzał Jak się miewa??? Przyjedź i zapytaj... i durszlaka nie zapomnij;) Studni nie mam to i wody nim nosić nie będę... a jakby co to mam zapasowe:p Vito urósł! Niestety:( a pamiętasz jaki był manieńki http://images39.fotosik.pl/1654/3af574519ea41b44med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Durszlak zostawiła? Religijne nakrycie głowy pastafarian? Arctisia, a Ty też masz prawo jazdy w durszlaku na głowie??? Jeden Austriak dwa lata po sądach się ciągał i MA!!! A obrazek niezwykłej piękności i wymagał absolutnie benedyktyńskiej cierpliwości i dokładności - fantastyczny! Zdjęcia Vita na słońcu masz??? Latający Potwór Spaghetti to zdecydowanie nie moja bajka, i w tym miejscu zakończę wywody w tym temacie bo moje poglądy wzbudzają zdecydowane kontrowersje polskiej większości. A prawo jazdy mam normalne... z gołom głowom Zdjęcia Vita jakieś tam mam, ale nie w słońcu... Jak poczuliśmy wiosnę to się na robotę rzuciliśmy z takim zapałem, że sekundy wolnej nie miałam:sick: Wieczorem jak Pluto padałam:wiggle: Na szczęście się spsuło... pogoda się spsuła i mogę odpocząć a zzzzzzzimno jak diabli:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Hehe, u nas to samo, jak było ładnie to bez chwili przerwy, żeby wykorzystać. Wieczorem padziocha... Ja dzisiaj już mam lenia, na dworze mglisto, to siedzę i załatwiam różne sprawy w ciepłym domku. Trudno, niech będzie i bez słońca, doczekam się wreszcie tego Vita??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2013 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Bo człowiek to jednak goopie stworzenie... roboty i tak nie przerobi przecież Vita ciężko złapać, parcie chłopak ma... na obiektyw:sick: A tak bardziej po prawdzie to na buziaczki:p telefonem go nie zzumuję, a co podejdę to przybiega na psitulaki i doopa z foty:rolleyes: No zobacz i cmok:lol: Jeszcze cały... słonko jednak wyszło... Vito z mamusią i trio już bez słonka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 jaki slodki kucyk, do zamiziania. rozwalil mnie na lopatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2013 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Eeeee, do zamiziania to on był tutaj:rolleyes: http://images36.fotosik.pl/209/9b5ec138eada228fmed.jpg teraz się już nie da:no: i nawet się nie będzie bronił... nie kopie, nie gryzie... on się nie da zamiziać bo za bardzo to lubi:lol: nawet bardziej niż owies i małchefke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 no nie, teraz to rozczulilam się konisiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 hej......ale jakie futrzaste te twoje konisie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.03.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Oj tak, pamiętam Witka jak był taki malusieńki. Szkoda, ze wszystkie zwierzaki tak szybko dorastają. Tak na Karolka patrzę, dorosły chłopak już jest, a przecież nie tak dawno było, jak wyglądał jak świnka morska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 A ten kucyk to jakiej rasy? jest przeuroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts