DPS 13.03.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Wow, to sójki tak potrafią miauczeć? To dla mnie nowość. A z tymi koteczkami jest tak, że w 99% przypadków w końcu dają radę i złażą z drzewa same. Aczkolwiek... też mam za sobą latanie w szlafroku PO WSI. Pieseczek się wtedy zgubił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Arctica na nienormalnosc - kciuk w gore Depsia - latanie w szlafroku po wsi chyba wiekszosc z nas juz zaliczyla :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.03.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 w takim razie dołączam do grona nienormalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.03.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Słyszę miauczenie kota, gdzieś na drzewie... Na najwyższej, cieniutkiej gałązeczce siedziała sójka! Nagle odezwało się! Bydle jedno! To w końcu kto się u Ciebie marcuje: koty, sójki czy bydlęta? A czego potwierdzenie mamy??? No jak to czego??? Że do końca normalna to ja jednak nie jestem:oops: Też mi odkrycie! Przecież to wiadomo nie od dzisiaj . Gdybyś Ty normalna była, to przecież byś ze mną nie gadała ... i z Tobą też by pewnie tak wielu nie chciało tu gadać :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 13.03.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 http://media-cache-ec6.pinterest.com/550x/12/91/a6/1291a6b96bac996b9154ee7bba2e0b4a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.03.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 O rany Grzesiu... pegaza sobie kupiliście?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Słodszy niż cukier normalnie!!! Depsiu no ja wiem, że zejdzie... tylko u mnie to wprost do w pełni uzbrojonej paszczy, w liczbie sztuk dwie:eek: Tylko nasze koty mogą na naszej działce stąpać po ziemi, obce tylko górą Gosiek... tak się długo wybierały za morze, że aż im obce dialekty naleciały;) Tylko patrzeć jak zaczną szczekać Psa na drzewie szukać nie będę! Małgosiu latałaś w szlafroku po wsi, czy kota z sójką mylisz? Yetuś...:hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.03.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Wprawdzie we szlafroku nie latałam ale wew piżamce i gumiakach i owszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.03.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 nieeeee, ale w klapkach do sąsiadki zapitalałam w błocie po kostki - stupki upierdzielone, że cho, cho.........późnym wieczorem, w kapciach szukałam skrzynki pod płotem, a powiem, że lało tego dnia.......i ciemno było, .....a jeszcze moją Jisnę,ganiałam w piżamie, dobrze, ze to wieczór był i nikt z sąsiadów nie zszedł na serce na mój widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Sójki potrafią jak papugi uczyć się dźwięków i je naśladować to samo chyba kruki - muszę sprawdzić i oczywiście gwarki, ale te raczej nie fruwają u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2013 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Gosiek... kawki na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Boszszsz, jak u nas zimno, to szok!!! Aaaa!!!! Całe szczęście, że rośliny wiedziały i jeszcze nic nie wyłaziły z ziemi i nie wypuszczały listków! W Zielonej Górze rano było -18*C, u nas - 15*C. Ma być gorzej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Jeszcze gorzej dla odmiany u nas.... tylko -9C, zapowiadają na poniedziałkową noc -12 ale w dzień 0C... ale ogólnie bardzo niestabilna ta prognoza - parę dni temu pisali, że ma być... +18C w dzień w przyszłym tygodniu Tak czy siak dobrze jednak, że śnieg przykrył rośliny, inaczej na bank by wszystko pomarzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.03.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 a u nas jakieś - 5 i bezwietrznie, więc nawet, nawet.......rano nawet świeciło sloneczko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 U nas nadal świeci! Jest ślicznie... jak się przez okno patrzy:D Bo mrozisko i wiatr solidny, brrrr... Rano -9 było, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzimno!!! Chociaż... na słonku za wiatrem to czuć, że to marzec:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 teraz też u nas świeci słoneczko, aż oczka bolą ...:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 14.03.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja tylko króciutko w sprawie kopyt:) kuców. Nie rozczyszczacie? Znam się tylko na dużych koniach co prawda a nie na kucach więc pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 ale też się nie znam... nie znamy... Na pewno obie dorosłe tego nie potrzebują bo rozmawiałam z hodowcą, od którego je kupowałam. Mały ma jakieś dziwne te kopytka, muszę się podszkolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Teraz news dnia URODZILIŚMUY BYKA!!!!! Ciężko było, strrrrrasznie ciężko...mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze:confused: Jest dobrze i musi być dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 BYKA to chyba ciężko było ... która jest mamusią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Arctica, pewnie, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts