Arctica 10.11.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 To miejsce jest fantastyczne! Wielka działka, a jednak do cywilizacji blisko - super wygodnie. Czy to jest szkoła podstawowa, czy gimnazjum też? Szkoła podstawowa... ale gimbus z pod niej do gimnazjum dowozi... ale syn i tak chyba nie pójdzie do "rejonowego" gimnazjum... znalazłam lepsze . Tylko "i chciała bym" "i boję się" , jeszcze mam trochę czasu na przemyślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 nie no ja nie moge ,taki kawał ziemi ,ty kochana tam pałace mozesz stawiac ,i kilka domów by Ci sie zmiesciło ,a do tego własny lasek i rzeczka pod nosem bosko Dzięki , a rzeczka to jak pisałam taka..... symboliczna bardziej, tyle że ciurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.11.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Rzeczka to rzeczka.Ja mam tylko w granicy rów melioracyjny ,który okresowo się woda napełnia I jaka ,tu panie ,sprawiedliwość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 No pewnie ,że nie odludzie! Idealne połączenie cywilizacji z ogromną przestrzenią! A Ty kochana nie zapraszaj na wizję lokalną... bo.... jeszcze przyjade! A zimą jak śnieg drzewka pokryje, słoneczko wyjdzie ... to będzie tam bajkowo! Śmiało... tylko zapowiedz się wcześniej, bo póki co żadko bywamy . A zimą pewnie też zajrzymy... zdjęcia Wam przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Rzeczka to rzeczka.Ja mam tylko w granicy rów melioracyjny ,który okresowo się woda napełnia I jaka ,tu panie ,sprawiedliwość?? Eeeee... to już swoją rzeczkę wolę , o tak sobie ciurka http://foto2.m.onet.pl/_m/1954de422275f3710a6f6ffaf304b78e,10,19,0.jpg a na wiosnę coś pokombinujemy i spiętrzymy i będzie mocniej ciurkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.11.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Supeeeerrr! a jak pewnie szemrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Noooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.11.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Arctica !!!! szczęka mi opadła!!!!!!!! jaka posiadłość!!!!!!!!! ja nie moge!!!!!!! jestem pod wrażeniem! ..powiedz mi w którym miejscu jest wjazd na Twoją działke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.11.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Arctica !!!! szczęka mi opadła!!!!!!!! jaka posiadłość!!!!!!!!! ja nie moge!!!!!!! jestem pod wrażeniem! dobrze powiedziane!!! zbieram szczękę z podłogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Arctica !!!! szczęka mi opadła!!!!!!!! jaka posiadłość!!!!!!!!! ja nie moge!!!!!!! jestem pod wrażeniem! ..powiedz mi w którym miejscu jest wjazd na Twoją działke?? Dzięki , cudnie czytać takie słowa... Wjazd jest tutaj http://foto2.m.onet.pl/_m/80b1d07cec30ee5bf463402f51df729e,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Arctica !!!! szczęka mi opadła!!!!!!!! jaka posiadłość!!!!!!!!! ja nie moge!!!!!!! jestem pod wrażeniem! dobrze powiedziane!!! zbieram szczękę z podłogi... Moja babcia to usiadła na swojej... uważaj Skabuś żebyś swojej nie zdeptała Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.11.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 teraz już sobie podwiązuje zanim do ciebie zaglądam.. tak na wszelki wypadek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Spokojna głowa... do wiosny zastój budowlany, nie będzie nic powalającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.11.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 przezorny zawsze ubezpieczony!! jakiegoś aniołka własnej roboty wrzucisz i już pozamiatane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Noooo.... bombki będę robić ...na szydełku. To podwiązuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.11.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ha! wiedziałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 sąsiadeczko czy Ty mnie olałaś ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 sąsiadeczko czy Ty mnie olałaś ;( Wybacz, ale nie kumam.... na Twojego ostatniego posta odpowiedziałam o tu Dziękuję dziewczyny Zuziu, Dorfi... ziemi to może i kawał, ale świata to zaledwie kawaląteczek . Dookoła poza zabudową we wsi to sami obszarnicy. Sąsiad ma 100 ha, nasz kierbud 200 ha, więc gdzie tam moją działeczkę kawałem nazywać Elena, dzięki, że wpadłaś sąsiadko . Tylko teraz na ten kawałek ogródka, "parę" drzewek muszę kupić. I projekt sobie zrobić, bo za projektowanie też z metra biorą . Anam, ogrodzenie to jeden z moich poważnych dylematów... Jak wiesz wszystko robimy sami, a tego nie zdążymy... musimy skończyć dom, a nie wyobrażam sobie mieszkania bez ogrodzenia... więc musimy się podeprzeć obcą siłą roboczą . Ciekawe jakie będziemy mieli doświadczenia z tym związane... Zdjęcie z lotu ptaka ... zumi zrobiło Danusiu... Ty to masz wzrok Beatko... , pani ze dwora.... tylko dwora ni ma A "rzeczka" to chyba za mocne słowo Skabuś... trochę nie w ta strona. Na północny wschód...na wschód bardziej, a na północ tylko troszkę... Tolu... baaaaardzo się cieszę, że odwiedziłaś mnie. Połowy gminy???? nie.... chociaż bardzo byśmy chcieli dokupić ten przylegający las... ale właściciel nas znielubił i nie da rady... A spacerek, owszem, poranny obchód wzdłuż granic - 1,5 km , tylko ogrodzenia niestety też tyle . Karolinko... dzięki... Zapraszam na wizję lokalną. Chociaż teraz jak liście spadły to jest tak.... inaczej . Już nie mogę doczekać się wiosny Chyba, że u Ciebie coś... lecę zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 W końcu wykopałam dziś kanny , i nikt mnie więcej nie namówi na wyściubienie nosa z chałupy!!!!. ZZZZZZimno, mokro i wcale niefajnie . Chociaż bratki jeszcze kwitną , ale one to tak cały rok prawie... w zeszłym... nie to już ten był, bo luty, na skalniaku stopniało troszkę śniegu i bratuś łebek wystawił do słonka . Jak coś zrobią z tą pogodą to zdjęcie zrobię tym twardzielom... Szperałam po necie za jakimiś fajnymi aranżacjami ogrodowymi i nic sensownego nie znalazłam . Przeważnie dom z "szalikiem", albo trawnik z "falbanką" . Chyba będę musiała sama popuścić wodze fantazji... tylko kto to później zrealizuje????? Chciała bym osiągnąć mniej więcej taki efekt http://foto3.m.onet.pl/_m/1d50087715078ba55e34a342d461d357,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.11.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jestem pod urokiem gabarytów posiadłości A w skrytości ducha bardzo zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts