Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Targ jak targ, ale ty chyba gdzieś niedaleko mnie mieszkasz? To ja mogę jajka i serki odbierać. Dla siebie, ale jeszcze u mnie w pracy chętnych multum. Kurą też nie pogardzę, byle zabitą, bo ja miastowa i zabić nie dam rady. Zresztą jakbym się zaprzyjaźniła, to bym nie zjadała, a tak obcą kurę to jakoś łatwiej :)

No nie daleko... jakieś 100 km. to by Cię drogawo te jajca wyszły:rolleyes::lol:

Własnych kuraków tez widelcem nie ruszę, nawet nie zaprzyjaźnionych. Miałam kiedyś takiego podłego koguta, wszystkich w kurniku ganiał (no poza mną;)), zrosoliłam łajzę ale mięska i tak nie jadłam. Rosołku tylko siorbnęłam ciutkę.

Jakoś nie mogę...

A nasza sąsiadka ma właśnie jersejkę :D.

A bo jersejki najlepsze mlesio na serki dają, tłuściutkie:yes:

sliczny bysio, az mi sie smutno zrobilo. ale takie zycie :rolleyes:

Nic na to nie poradzimy, że mięsożerne stwory z ludzi som:rolleyes:, a to co milusie najczęściej w garze kończy... czy na innej jakiejś patelni:(

Osobiście swojego nie zjem, ale wegetarianką też nie jestem:no:...

ze wstydem przyznam, ze wolowina i indyk to moje ulubione mieska i zwykle takie na obiadek sa. ja jestem strasznie miesozerna, salata to dla krolikow ;)

ale to nie przeszkodzi mi popodziwiac mlodego lansa, rzes niejedna mu pozazdroscilaby.

moj bialas wczoraj zgubil sie w sniegu, wybiegajac na ogrod nie spodziewal sie, ze sniegu tyle napadalo (mialam powyzej kolan) i az sie wystraszyl jak snieg go nakryl, musialam po srula brodzic w tym szajsie i go wyciagac.

U nas na szczęście trochę mniej tego białego g...

ale cały czas pada:bash:

To wszystko przez... nie przez Depsię:lol:... (no może tochę;):rotfl:)

To wszystko przez modę!!!

Limuzyny przedłużane, rzęsy wydłużane, włosy wydłużane, paznokcie przedłużane... interesy przedłużają...

to i zimę przedłużyli!

Zazwyczaj twierdziłam, że nie sprządam na święta tylko, że to wiosenne porządki.

Doopa! Nie ma wiosny to i porządków nie będzie!

Ooo!!!

Idę choinki poszukać:rolleyes:

No widzisz jak znalazł:lol2:

Też mogłam chłopa posłuchać i nie rozbierać naszej... teraz by się tylko bombki na pisanki zamieniło;)

U nas cały dzień słońce świeci, nawet 4 na plusie było:rolleyes:... białego trochę zjadło:)

No wiosna pełnom gembom

Za to na noc nadają -14:sick:

Co nie zmarzło zimą to wiosną zmarznie. Na szczęście chochołów jeszcze nie zdjęliśmy:rolleyes:

Mam gdzieś zdjęcie, o tutaj śpi platan

P1000059.JPG

to jeszcze Haninkę moją pokażę... ta jak zwykle pozuje:lol:

P1000075.JPG

Edytowane przez Arctica

:rotfl:

No oszust jeden!!!

Hanah uwielbia obiektyw, ooo!!! Top Model dla psów jest!!! Trza pomyśleć;)

ale na serio w jakiej pozie bym jej nie zawołała to tylko ślepka w szkło wbije, a reszta nawet nie drgnie:D

Depsiu... ze starej to taki by był:lol::lol::lol:

P1000059.JPG

Nienawidzę Cię. ;) :hug:

Też Cię kocham:hug:

Jeszcze podczas budowy robiłam "stare" zdjęcia:wiggle:

DSCN4456.JPG

DSCN4454.JPG

trzeba się przyglądać żeby zobaczyć, że to budowa:)

Weci chyba o tym nie słyszeli:rolleyes:

Nie dziwnie tylko tak się przyjęło, że bokser np. z ogonem to fe. Jakby tak przykładnie karali za ciachanie to by się spodobał.

I kto to mówi:sick:

Hipokryzją zaleciało ale jak pisałam, osobiście nigdy bym na to potwora nie skazała. Dość stresu mam przy kolczykowaniu moich kopytek... raciczek???

Z psami rasowymi jest trochę kłopot, bo z jednej strony - wiadomo, jaka to rasa, jakie predyspozycje, jaki charakter i jaki wzorzec wyglądu.

Ale z drugiej strony - wiadomo też z dużym prawdopodobieństwem, że będzie żył tyle a tyle lat, będzie miał takie konkretne kłopoty zdrowotne, trzeba uważać na to i na to.

I to jest słabe, bo to znaczy, że mają defekt, słaby punkt, powtarzający się z pokolenia na pokolenie.

Tak zostały zaprogramowane w procesie hodowli, nie zawsze celowo.

A ja na własne uszy i oczy NIERAZ słyszałam od hodowców, że powinno się zabronić w ogóle rozmnażania psów nierasowych, bo nie wiadomo czego się spodziewać... :o :evil:

Jassssne, a z ludzi powinni mieć prawo do rozmnażania tylko wysocy blondyni o nordyckim typie, ta reszta to wybrakowane odpadki!

Tak mi jakoś do głowy luźne reflaksje przyszły.

Oczywiście nie mam na mysli, że którakolwiek z Was należy do tych nielubianych przeze mnie hodowców!