DPS 20.03.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No i widzisz? Zbyt już się sam załatwia, jak dobry towar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 sliczny bysio, az mi sie smutno zrobilo. ale takie zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Targ jak targ, ale ty chyba gdzieś niedaleko mnie mieszkasz? To ja mogę jajka i serki odbierać. Dla siebie, ale jeszcze u mnie w pracy chętnych multum. Kurą też nie pogardzę, byle zabitą, bo ja miastowa i zabić nie dam rady. Zresztą jakbym się zaprzyjaźniła, to bym nie zjadała, a tak obcą kurę to jakoś łatwiej No nie daleko... jakieś 100 km. to by Cię drogawo te jajca wyszły:rolleyes: Własnych kuraków tez widelcem nie ruszę, nawet nie zaprzyjaźnionych. Miałam kiedyś takiego podłego koguta, wszystkich w kurniku ganiał (no poza mną), zrosoliłam łajzę ale mięska i tak nie jadłam. Rosołku tylko siorbnęłam ciutkę. Jakoś nie mogę... A nasza sąsiadka ma właśnie jersejkę . A bo jersejki najlepsze mlesio na serki dają, tłuściutkie:yes: sliczny bysio, az mi sie smutno zrobilo. ale takie zycie Nic na to nie poradzimy, że mięsożerne stwory z ludzi som, a to co milusie najczęściej w garze kończy... czy na innej jakiejś patelni:( Osobiście swojego nie zjem, ale wegetarianką też nie jestem:no:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ze wstydem przyznam, ze wolowina i indyk to moje ulubione mieska i zwykle takie na obiadek sa. ja jestem strasznie miesozerna, salata to dla krolikow ale to nie przeszkodzi mi popodziwiac mlodego lansa, rzes niejedna mu pozazdroscilaby. moj bialas wczoraj zgubil sie w sniegu, wybiegajac na ogrod nie spodziewal sie, ze sniegu tyle napadalo (mialam powyzej kolan) i az sie wystraszyl jak snieg go nakryl, musialam po srula brodzic w tym szajsie i go wyciagac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.03.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Fakt - tłuściutkie. Nawet zdejmuję śmietankę zanim nastawie kefirek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2013 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 U nas na szczęście trochę mniej tego białego g... ale cały czas pada:bash: To wszystko przez... nie przez Depsię... (no może tochę) To wszystko przez modę!!! Limuzyny przedłużane, rzęsy wydłużane, włosy wydłużane, paznokcie przedłużane... interesy przedłużają... to i zimę przedłużyli! Zazwyczaj twierdziłam, że nie sprządam na święta tylko, że to wiosenne porządki. Doopa! Nie ma wiosny to i porządków nie będzie! Ooo!!! Idę choinki poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 I słusznie, ja też jeszcze u synków w pokoju mam wszyściutko na bożonarodzeniowo! Choinka sosnowa stoi cołka ubrana jeszcze! I postoi - do WIOSNY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.03.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) No widzisz jak znalazł Też mogłam chłopa posłuchać i nie rozbierać naszej... teraz by się tylko bombki na pisanki zamieniło;) U nas cały dzień słońce świeci, nawet 4 na plusie było:rolleyes:... białego trochę zjadło:) No wiosna pełnom gembom Za to na noc nadają -14:sick: Co nie zmarzło zimą to wiosną zmarznie. Na szczęście chochołów jeszcze nie zdjęliśmy:rolleyes: Mam gdzieś zdjęcie, o tutaj śpi platan to jeszcze Haninkę moją pokażę... ta jak zwykle pozuje:lol: Edytowane 23 Marca 2013 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Dom wygląda przepięknie!!! Jakby ze starej fotografii wyjęty! Nienawidzę Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Haninka jaka skromna dziewczynka Czemuś DPSia taka zawistna, toć biało u Arctici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 W radio usłyszałam, że jacyś amerykanie świstaka pozwali... za oszukańczą prognozę - wiosna miała być tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.03.2013 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No oszust jeden!!! Hanah uwielbia obiektyw, ooo!!! Top Model dla psów jest!!! Trza pomyśleć ale na serio w jakiej pozie bym jej nie zawołała to tylko ślepka w szkło wbije, a reszta nawet nie drgnie:D Depsiu... ze starej to taki by był:lol: Nienawidzę Cię. Też Cię kocham:hug: Jeszcze podczas budowy robiłam "stare" zdjęcia:wiggle: trzeba się przyglądać żeby zobaczyć, że to budowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.03.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Aaaaaaaaa...................Hanah elegancka jak zwykle! Piękna:yes: Proszę ją poklepać po klacie ode mnie. Salmę przy okazji też, ofkors! Bazyśka z ucholcami to nigdy taka aligancka nie będzie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.03.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Melduję, że psinki wyklepane:) Z tymi uszami to wiem, że barbarzyństwo... nic na to nie poradzę, że tak mi się podoba. Sama nigdy bym nie ciachała, no przez weta ofkors ale z moim wskazaniem... kupiliśmy je bez uszu... Moim skromnym zdaniem tej rasie zdecydowanie dodaje to uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Gagacia nie marudz, ze twoja niestylowa jest, za to z uszolami bardzo urokliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Od lat ciachanie jest zabronione.. i uszu i ogonków.. Ale co w niektórej rasie dziwnie wyglądają z ogonami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.03.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Weci chyba o tym nie słyszeli:rolleyes: Nie dziwnie tylko tak się przyjęło, że bokser np. z ogonem to fe. Jakby tak przykładnie karali za ciachanie to by się spodobał.I kto to mówi:sick: Hipokryzją zaleciało ale jak pisałam, osobiście nigdy bym na to potwora nie skazała. Dość stresu mam przy kolczykowaniu moich kopytek... raciczek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 do fryzjerki mojego bialasa przychodzi czasem jorczek, któremu ogonek ciachnęli za mocno, biedny psiak wygląda koszmarnie. nigdy bym tak Okrunia nie okaleczyla. jego ogonek i uszka to największy urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Weci to wiedzą, ale udają, że nie wiedzą...A jakby ich żona wysłała obciąć uszy bo jednemu odstają w drugiemu kawałek poopy bo za duża.. to czy by im się nadal podobało...?Na wystawach to już widać, że psy nie są ciachane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Z psami rasowymi jest trochę kłopot, bo z jednej strony - wiadomo, jaka to rasa, jakie predyspozycje, jaki charakter i jaki wzorzec wyglądu. Ale z drugiej strony - wiadomo też z dużym prawdopodobieństwem, że będzie żył tyle a tyle lat, będzie miał takie konkretne kłopoty zdrowotne, trzeba uważać na to i na to. I to jest słabe, bo to znaczy, że mają defekt, słaby punkt, powtarzający się z pokolenia na pokolenie. Tak zostały zaprogramowane w procesie hodowli, nie zawsze celowo. A ja na własne uszy i oczy NIERAZ słyszałam od hodowców, że powinno się zabronić w ogóle rozmnażania psów nierasowych, bo nie wiadomo czego się spodziewać... Jassssne, a z ludzi powinni mieć prawo do rozmnażania tylko wysocy blondyni o nordyckim typie, ta reszta to wybrakowane odpadki! Tak mi jakoś do głowy luźne reflaksje przyszły. Oczywiście nie mam na mysli, że którakolwiek z Was należy do tych nielubianych przeze mnie hodowców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts