Arctica 25.03.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 To może porozmawiajmy o pogodzie? Ciekawi mnie DEPSIU czy nadal cieszy Cię ten śnieg, czy już może trochę mniej go lubisz? Ale żeś se temat znalazła:rolleyes::mad: Trawa ma rosnąć bo znów siana musimy dokupić DPSia ... ależ Ty się biedna musisz tej "wiosny" natłumaczyć.... Dzielnie dajesz radę:cool: Nooo... Podobno ostatni tydzień Z dwóch niezależnych źródeł słyszałam, że zaraz po świętach nawet +18 ma być u nas. Biedna Lejdi... przez te mrozy to musi z Lansem w oborze siedzieć Już niedługo, już niedługo... jeszcze tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.03.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 zmiana pogody juz od czwartu, na dlugoterminowej k. 7 kwietnia +15 u nas zapowiadaja. oby tak bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.03.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Coby temat zmienić i o wiośnie (???) nie gadać to pokażę Wam psio-kocie relacje u nas. Pamiętacie jak się bałam??? No w każdym razie powiedzenie żyją jak pies z kotem ciutek się u nas zdewaluowało:) Minka Reksio-corso, czyt. co??? Ja??? Ja nic nie robię Ja kocham kotka, zobacz No daj buzi mała nooo daaaaaaj!!! To ja spadam na dzewo Hannah też kocha kotki:lol: zwłaszcza wydłubywać spod fotela:sick: chociaż czasami zdażają się naloty:wiggle: to ja się poddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.03.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Zarąbiste zabawy !!!! Ale kociaki jakie już duuuużeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.03.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Nooo... Szczególnie jak na palcach staną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.03.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Super zwierzyniec Arctica Jak się dziewczyny pięknie z kociami dogadały, pewnie kino za darmo macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 O matko, jakie fajne foty!!! Salma z kociambrem słodko wygląda, a kocio jakie zadowolone! Bo u kociów jak ogonek do góry to jak kciuk u ludzi. Przefajne są, do zakochania! Czasem tłumaczę (nie się tłumaczę ), a w ogóle to proszę zwrócić uwagę, że dwa dni temu zaczęłam mieszać w moim kociołku wiedźmim, żeby wiosna przyszła. I co??? I już mamy prognozy, że działa!!! Jeszcze trochę, a sama w siebie uwierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.03.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 rewelacyjne zwierzakowe zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.03.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Jak pies z kotem ??? no to u mnie to tak wygląda http://foto0.m.onet.pl/_m/0129c0f95e4b720a47243fafdf2626f4,10,19,0.jpg no chodź, pobawimy się........... http://foto1.m.onet.pl/_m/d427c0ee2c0b9f8986df540213eda5cd,10,19,0.jpg a ja tam wolę łąpę Jisny.... http://foto3.m.onet.pl/_m/ee0dc7bdd5e5162a3a395839b9895fff,10,19,0.jpg powiem ci coś na uszko, wiesz, ta Aisha....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Najlepsze fotki, takie zwierzęce międzygatunkowe przyjaźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.03.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.03.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Uwielbiam foty psio-kocie Greydyła był raz zwrócony do hodowli...podobno miał ADHD, o czym poinformowała mnie hodowczyni... ( nie o tym, że miał, ino o tym, że poprzedni nabywcy tak twierdzili...) potem my go wzięliśmy... i jest to przefajny pies dobry, nie agresywny pozytywnie nastawiony do ludzi i zwierząt...nie niszczący w domu...czasem się nie słucha... zwłaszcza jak zwierzynę w lesie zobaczy, ale nad tym pracujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2013 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 O matko, jakie fajne foty!!! Salma z kociambrem słodko wygląda, a kocio jakie zadowolone! Bo u kociów jak ogonek do góry to jak kciuk u ludzi. Przefajne są, do zakochania! Czasem tłumaczę (nie się tłumaczę ), a w ogóle to proszę zwrócić uwagę, że dwa dni temu zaczęłam mieszać w moim kociołku wiedźmim, żeby wiosna przyszła. I co??? I już mamy prognozy, że działa!!! Jeszcze trochę, a sama w siebie uwierzę! To w przyszłym roku uprzejmie proszę o wyciągnięcie kociołka pod koniec LUTEGO! nie marca:rolleyes: Super zwierzyniec Arctica Jak się dziewczyny pięknie z kociami dogadały, pewnie kino za darmo macie! Panienki są dwie, koty też dwa... dwie;) Najczęściej wewnątrzgatunkowe igraszki odchodzą. Psunie już dorosłe, poważne i stateczne, czasami tylko na dworze im szajba odbija. Koty za to w domu przeciągi robią. Wszędzie ich pełno! Takie scenki jak ta z Salmą i Sodomą to tylko czasami, jak Sodomcia koniecznie natentychmiast musi się pomiziać, a dwunogi odmawiają współpracy:D To idzie do piesów się psitulić Jak pies z kotem ??? no to u mnie to tak wygląda U Ciebie troszkę inaczej z braku kota do pary:lol: A śpią u Ciebie razem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2013 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Uwielbiam foty psio-kocie Greydyła był raz zwrócony do hodowli...podobno miał ADHD, o czym poinformowała mnie hodowczyni... ( nie o tym, że miał, ino o tym, że poprzedni nabywcy tak twierdzili...) potem my go wzięliśmy... i jest to przefajny pies dobry, nie agresywny pozytywnie nastawiony do ludzi i zwierząt...nie niszczący w domu...czasem się nie słucha... zwłaszcza jak zwierzynę w lesie zobaczy, ale nad tym pracujemy... Ojej... to Greyuś też troszeńkę po przejściach:eek: Te ludzie to jednak podłe świnie som:rolleyes: Ile miał jak go wzięliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Z Greyem - Podłość ludzka nie zna granic, naprawdę! Ale w sumie... tak chyba miało być, przecież to WASZ pies, a nie jakichś głupków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.03.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 DPSia dobrze mówi - nalać jej No to chyba byli własnie tacy ludzie, którzy z yorków robią zabawki do noszenia w torebkach. Którym się wydaje, że pies to jest coś takiego co się stawia w kącie (lub kładzie na podłodze) i JEST. Czasem robi siusiu (nie za często), czasem chyba coś je. A poza tym JEST. Ale żeby zaraz miał, niedajboże, osobowość?? charakter???? Przecież to pies..... "tylko" pies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.03.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Aaaa - zapomniałabym - ReksioCorso wypisz wymaluj na pierwszej fotce, gdyby miała uchy to by było właśnie TO:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ojej... to Greyuś też troszeńkę po przejściach:eek: Te ludzie to jednak podłe świnie som:rolleyes: Ile miał jak go wzięliście? 7, 5 miesiąca - duży już był Z Greyem - Podłość ludzka nie zna granic, naprawdę! Ale w sumie... tak chyba miało być, przecież to WASZ pies, a nie jakichś głupków! Dokładnie tak sobie rozmawialiśmy z małżem, że to tak miało być... Greyduła jest spokojny w domku, śpi sobie wlaśnie wtulony we mnie, bom z roboty wróciła i zalegamy na kanapie razem Wariuje jak są goście... koc w pysku nosi,zaczepia do zabawy... on uwielbia jak ktoś do nas przyjeżdża ale tylko przez 2-3 godziny potem się uspokaja DPSia dobrze mówi - nalać jej No to chyba byli własnie tacy ludzie, którzy z yorków robią zabawki do noszenia w torebkach. Którym się wydaje, że pies to jest coś takiego co się stawia w kącie (lub kładzie na podłodze) i JEST. Czasem robi siusiu (nie za często), czasem chyba coś je. A poza tym JEST. Ale żeby zaraz miał, niedajboże, osobowość?? charakter???? Przecież to pies..... "tylko" pies... No właśnie i jeszcze ma włącznik/wyłącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 To Cię lejkowy wiek ominął Zdecydowanie tak miało być! Nie ma tego złego;) Gościna u Was znaczy 2-3 godzinki, jak się psinka znudzi i uspokoi to najwyższy czas się zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 (edytowane) Uprzejmie donoszę, że moje najmniejsze koniątko ma pierwszy pedicure za sobą Troszkę się strachu najadł... ale chyba nie za wiele bo pierwsze kroki na efektownie opiłowanych kopytkach w stronę sianka skierował A te bryki to tylko w celu podkreślenia niezaprzeczalnej (jeszcze:rolleyes:) ogierowatości były. Edytowane 26 Marca 2013 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts