sipatka 30.03.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 (edytowane) Kiedy Wielkanoc nastanie, Życzymy Wam na Zmartwychwstanie. Dużo szczęścia i radości, Które niechaj zawsze gości. W dobrym sercu w jasnej duszy. I niech wszystkie żale głuszy. Iza z Tomkiem i Magdaleną http://i50.tinypic.com/24yagsj.jpg Edytowane 30 Marca 2013 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.03.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 (edytowane) Będzie ta wiosna w końcu czy nie ??? Edytowane 30 Marca 2013 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.03.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych Świąt i szybkiej wiosny życzy Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.03.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych Świąt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.03.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia:) W:bash:I:bash:O:bash:S:bash:N:bash:A:bash:!?!?! ku pokrzepieniu;)... Śnieg nam wszystkim popsuł szyki, przykrył jajka i koszyki, a kurczaczkom zmarzły nóżki więc się tulą do rzeżuszki. Lecz choć śnieg nam pada w święta i pogoda taka wstrętna my święconym się dzielimy i radości Wam życzymy. A w dyngusa dużo (ch) lania i razdochy z leniuchowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.03.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Piekny kaktus. U mnie kwitnie... gwiazda betlejemska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 a u nas tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.04.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Piekny kaktus. U mnie kwitnie... gwiazda betlejemska. No to nie dziwne, że śnieg leży:rolleyes: U mnie przed chwilką przekwitł grudzień... za to zaczyna hoja, jak rozkwitnie to pokażę, no i cebulowe coś, jakieś amarylisowate mi dwie łodygi kwiatowe wypuściło. Na parapetach wiosna, gorzej za oknem:mad: Znów pada, a z nocy jakieś 20 cm przybyło:bash:... Gosiu... zima pełnom gembom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Za tydzień skończy się panowanie zimy, zobaczycie! Poświątecznie i już wiosennie się witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Za tydzień skończy się panowanie zimy, zobaczycie! Poświątecznie i już wiosennie się witam! Szkoda tylko, że to już połowa kwietnia (!!!) W zeszłym roku 8 kwietnia krowy na pastwisko poszły:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Chwilowo nie pada ale sądzę, iż jest to tylko kwestia czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.04.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a u nas dzis pięęęękne słoneczko, aż oczy bolą - tak odbija się od śniegu , że bez okularów ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Chwilowo nie pada ale sądzę, iż jest to tylko kwestia czasu... Osiunia przykro mi to pisac ale masz racje, w tym tygodniu jeszcze posniezy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 I niestety... ja też łopaty do śniegu nie pochowałam jeszcze.. przydadzą się ... Niestety.. Oby już nie padało tak jak w te święta.. bo boję się, że jak to się zacznie topić to powodzie i podtopienia mogą być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Wiola im blizej polnocy tym mniej zapowiadanego sniezenia, nie powiem ze sie ciesze. choc na pewno cos popada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.04.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Do podtopień to jeszcze troszkę Póki co u nas droga nieprzejezdna jest:rotfl: asfalt!!! No tak wkurzające, że aż śmieszne:lol2::lol2: KWIECIEŃ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.04.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Oooo ku radości !!! U nas właśnie nie pada, ale za to jest nieźle zachmurzone niebo . Kupiłam nasionka ale chyba w przyszłym roku posieję...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 u nas jakas mzawka pada, niby biala ale na ziemii juz woda, za to nieprzyjemnie ponuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.04.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Znów zaczęło sypać... aaaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 caly dzień dzdzu spowodowal, ze na ogrodzie zostały szczatkowe ilości sniegu, na większości rabat poza jedna nie ma już nic i pozostal tylko na części trawnika, oby tak dalej, to co z nieba pada nie zwieksza pokrywy sniegu tylko ja rozpuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts