taka_ja taki_on 11.11.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ojejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj wiesz Arctica... piknie tam u Ciebie Ciut pracy będzie przed domkiem - ale w końcu chcieliście wieksze podwórko Tylko ja to bym chyba się tam zgubiła Rzeczka ciurka -szum, ptaków śpiew i Dworek W zagrodzie koza Zośka, Rudolf i wielbłąd Wacek Nie noooooooooo super Arctica - już widzę teraz to wszystko. A najfajniejsze jest to, że na miejscu sklepik i szkoła i wrazie braku cukru -bliżej do sklepu jak do sąsiadki Ja to zazdroszczę takich dużych posiadłości -chociaż nie mam takiej małej działki i przeraża mnie jej koszenie Al;e plusem jest to, że sąsiedzi -daleko daleko daleko Zgadzam się, że nie trzeba wychodzić z posiadłości, aby pospacerować sobie Ale teraz to Ty tam we wsi jak hrabianka -bo jakby nie było -to pół wsi Waszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jestem pod urokiem gabarytów posiadłości A w skrytości ducha bardzo zazdraszczam Witaj!!! Większość naszej rodzinki to puka się w czółko jak mówię o tych gabarytach... cieszę się, że są ludziska którym się to podoba . A zazdrościć to będzie można za kilka lat... jak zrealizuję chociaż 50 % planów... Pozdrawiam cieplutko i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ojejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj wiesz Arctica... piknie tam u Ciebie Ciut pracy będzie przed domkiem - ale w końcu chcieliście wieksze podwórko Tylko ja to bym chyba się tam zgubiła Rzeczka ciurka -szum, ptaków śpiew i Dworek W zagrodzie koza Zośka, Rudolf i wielbłąd Wacek Nie noooooooooo super Arctica - już widzę teraz to wszystko. A najfajniejsze jest to, że na miejscu sklepik i szkoła i wrazie braku cukru -bliżej do sklepu jak do sąsiadki Ja to zazdroszczę takich dużych posiadłości -chociaż nie mam takiej małej działki i przeraża mnie jej koszenie Al;e plusem jest to, że sąsiedzi -daleko daleko daleko Zgadzam się, że nie trzeba wychodzić z posiadłości, aby pospacerować sobie Ale teraz to Ty tam we wsi jak hrabianka -bo jakby nie było -to pół wsi Waszej Na początek wyjaśnienie... nic nie wiem o Wacku Faktycznie chcieliśmy większe podwórko, a że się trafiło takie mocno większe... nie szkodzi. Najwyżej nie będzie nam się nudziło Wiosną rzeczywiście ptaszki nieźle dają, raz nawet słyszłam jednocześnie trzy kukułki Jakie tam pół wsi... już pisałam, sąsiad 100ha ma... Ps. nie używamy cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 11.11.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Strumyczek urokliwy, a jak go jeszcze spiętrzycie to w ogóle bajer będzie. Faktycznie tak wielka działka to dużo pracy, ale jak już uda ci się plany zrealizować to będzie wieeeelka satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.11.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 No pewnie ,że nie odludzie! Idealne połączenie cywilizacji z ogromną przestrzenią! A Ty kochana nie zapraszaj na wizję lokalną... bo.... jeszcze przyjade! A zimą jak śnieg drzewka pokryje, słoneczko wyjdzie ... to będzie tam bajkowo! Śmiało... tylko zapowiedz się wcześniej, bo póki co żadko bywamy . A zimą pewnie też zajrzymy... zdjęcia Wam przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.11.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 No pewnie ,że nie odludzie! Idealne połączenie cywilizacji z ogromną przestrzenią! A Ty kochana nie zapraszaj na wizję lokalną... bo.... jeszcze przyjade! A zimą jak śnieg drzewka pokryje, słoneczko wyjdzie ... to będzie tam bajkowo! Śmiało... tylko zapowiedz się wcześniej, bo póki co żadko bywamy . A zimą pewnie też zajrzymy... zdjęcia Wam przywiozę Spokojnie, w razie czego sie oczywiście zapowiem No a foteczki obowiązkowo chcę widzieć! :D :D Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 witaj obszarniczko wpadłam sie przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 No hejka!!!!Kafle wybrane????[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.11.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Na początek wyjaśnienie... nic nie wiem o Wacku Kurcze to Wacka nie będzie Zartowałam z tym Wackiem Co jak co, ale ładnie tam u Wassssssssssssssssssssss... I wczoraj przeczytałam ogłoszenie, że ktoś odda kozę kilkuletnią -niewiem dlaczego o Tobie pomyslałam Pewnie dlatego, że ta zoska mi zapadła mi w pamięci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Arctica........ mam mętlik w głowie jesli o kafle chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Czerwonych pewnie nie znalazłaś Wspominałaś tez coś o białych, jest ich dużo... ale tak szczerze to mi bardziej kamień do bala pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Na początek wyjaśnienie... nic nie wiem o Wacku Kurcze to Wacka nie będzie Zartowałam z tym Wackiem Co jak co, ale ładnie tam u Wassssssssssssssssssssss... I wczoraj przeczytałam ogłoszenie, że ktoś odda kozę kilkuletnią -niewiem dlaczego o Tobie pomyslałam Pewnie dlatego, że ta zoska mi zapadła mi w pamięci... Chociaż większość moich przyszłych czworonogów dostało już imiona (nie piszę o tym bo pomyślicie, że wariatka jakaś ) to Wacka nie ma na tej liście... hmmm.... chyba źle mi się kojarzy Ps. fajnie, że pamiętasz o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 oh anam ) przepraszam chyba mam jakis uraz z dziecinstwa ha tez chciałam zrobić to zumi ale mi nie wychodzi tzn plock widac jeszcze w miare ale moja metropolia jest juz zamazana i nic nie widac wiec chyba ze zdjec satelitarnych nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Aż poleciałam zobaczyć... faktycznie nie załapujesz się . A w googlach???? Jakby co balon zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.11.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Aż poleciałam zobaczyć... faktycznie nie załapujesz się . A w googlach???? Jakby co balon zostaje faktycznie ale nie zrobie tego nie lubie latac ;(((((panicznie boje sie samolotow) wiec.............. może na słup wejdę hm.............. dobry pomysł , zawsze chciałam to zrobić ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Doberek zagladanie tu powoduje że wciąż podtrzymuję szczękę z zachwytu nad posiadłością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 12.11.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ale Wam zazdroszczę tej działki, to moje marzenie taką posiadać, i to jeszcze z drzewami i strumykiem...Ale tak sobie myślę, ze nigdy nie wiadomo, co nas w życiu spotka więc może kiedyś, kto wie... Działka cudna sama w sobie,ale jak jeszcze taki tajemniczy ogród tam stworzysz, to chyba bilety na zwiedzanie będzie trzeba jakieś wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Arctico! Znalazłaś raj na ziemi!!!! Piękna posiadłość!!!! Ja nie szukałam nic takiego, bo nawet nigdy w ten sposób nie myślałam o działce i teraz trochę żałuje, bo są takie działki w pobliżu Może kiedyś jeszcze coś będę budować Wtedy już inaczej się zabiorę do wszystkiego Jeszcze raz Ci gratuluję niesamowitego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 12.11.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 z pewną dozą nieśmiałości, przyszłam się przywitac w tym dwornym towarzystwie....przylazłam od Miśki...zaczęłam czytac od pierwszego posta i przepadłam...na jakieś 3 godz ...nieeee żebym tak dukała...tylko chłonęłam każdego posta....powolutku delektowałam się twoją opowieścią....po godzinie zaschło mi w ustach....no bo jak się siedzi z rozdziawioną japą Działka bossssssssssssssssssska to mało powiedziane....cudna......i domek będzie do niej idealnie pasował......a to że budujecie sami - to szacun ogromny......przynajmniej nie musicie się użerac z pseudofachowcami..... Matko.....a na twoje prace (haft) to mi dopiero kopara opadła cudne!!! No i po przeczytaniu powoli zakochuję się w stylu dworkowym......ale u mnie to już musztarda po obiedzie......a może nie?????przecież dopiero pierwszy dom buduję pozdrawiam Ps...będę podglądac...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Nikt mi jeszcze tak ładnie nie napisał... Dziękuję Cieszę się, że poświęciłaś tyle czasu na moje grafomańskie wytwory , pozdrawiam cieplutko i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts