EZS 07.04.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 dziś zabiłam pierwszego komara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 U nas dzisiaj... pierwsza osa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.04.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 U mnie dziś na podwórku pojawił się kawałek BEZ śniegu... Pompę olejową ze Sierki Sępa Starszego udało się wyjąć bez zgrabiałych łap... Może jeszcze będzie lepiej? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.04.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 WY:bash:KRA:bash:KA:bash:ŁAŚ!!! Kwiatki się przemeldowały... na podłogę . Ty nawet mi takich rzeczy nie mów.... Właśnie przemyśliwamy z małżęm temat kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.04.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ty nawet mi takich rzeczy nie mów.... Właśnie przemyśliwamy z małżęm temat kota No a po co Ci kwiatki:lol: Ps. a co na to Grey??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.04.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Biorę wiosnę ze wszystkimi latającymi, brzęczącymi... nawet gryzącymi:rolleyes: U nas też powolutku ustępuje to białe g..no:wiggle:nawet niech już błoto będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.04.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 No a po co Ci kwiatki:lol: Ps. a co na to Grey??? Kfiotkóf na parapetach nie mam... boję się o insze pierdułki coby nie postrącał... Greydułek to przyjaciel wszystkich... myślę, że kociaka też zaakceptuje Biorę wiosnę ze wszystkimi latającymi, brzęczącymi... nawet gryzącymi U nas też powolutku ustępuje to białe g..no:wiggle: nawet niech już błoto będzie... Dobra... bierz gryzące a je wezmę pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.04.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 U nas na fsi też cieplej. Odwiedziliśmy z małżem domek wczoraj i nawet były miejsca bez śniegu i nawet pyska do słońca można było wystawić i nos nie zamarzał. Odwrotnie w domu. Ziiiiimoooooo...... Taras mężuś szpadlem ze śniegu odgarnął bo od wschodu to wolno się topi. Za to pnącza od zachodu to już solidne listki z pąków wypuściły i rozchodniki się żółcą !!!!!!! I różowią !!!!! A magnolia jakie pąki ma !!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.04.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 A propos latających - mama muchę wypatrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Matko kochana, w życiu nie przypuszczałam, że widok MUCHY będzie w nas radość wywoływał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 komar mnie wczoraj udziabal albo inszy robal:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.04.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Matko kochana, w życiu nie przypuszczałam, że widok MUCHY będzie w nas radość wywoływał! Cóż DEPSIU dostosowujemy się do warunków, coby nie wymrzeć jak mamuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.04.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Kwitną u mnie krokusy, głównie żółte, niebieskie i fioletowe w pąkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.04.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Sorki Arctica, mogłam wcześniej powiedzieć Kot trochę zrzuca, Łosia, ale generalnie potrafi tak ładnie przemykać wężykiem między tym i owym, że szok. Ale czasem coś strąci, liczyć się trzeba. I co cenniejsze zabezpieczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.04.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Kwitną u mnie krokusy, głównie żółte, niebieskie i fioletowe w pąkach a u mnie jeszcze pierzyna śniegowa i to własnie tam gdzie mają kwitnąć pierwsze wiosenne kwiatki . NIE MA WIOSNY!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuu:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 tez mi kwitna krokusiki fioletki i niebieskie, w zeszłym roku przemarzly i myslalam, ze nic z nich w tym roku nie będzie, a tu siuprajs sniegu już nie ma wcale:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 U mnie tylko te posadzone w donicy kwitną, w ogrodzie to listki same są, zresztą ogromna większość w zeszłym roku wyginęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.04.2013 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 U mnie w zeszłym roku wszystkie krokusy i hiacynty szlag trafił, w tym niby jakieś listki krokuśne wyszły, ale kwiatów to z nich raczej nie będzie. Za to tulipany widać Białego jeszcze ciut... tylko mróz co noc jest:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nooo, nocne przymrozki to jeszcze absolutnie norma o tej porze roku, tym bym się nie przejmowała. Ważne, że rośliny i zwierzęta wiedzą swoje i rosną i gniazdują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.04.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Mój m zawziął się i łopatą śnieg z kwiatków zbiera... a stokrotki z pod śniegu kwitnące wychynęły same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts