Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A dlaczego w donicach???

Przymrozki to tak, ale -7 to nie przymrozek tylko mróz! Nie wiem, czy chochoły zdejmować, czy jeszcze czekać???:confused:

Oblukałam swoje krokusy. Dwa chyba będą:p... a w zeszłym roku niby wszystko zmarzło. No i tulipanów mnóstwo wyszło, a posadziłam parę cebulek i to nie poprzedniej jesieni tylko jeszcze poprzeniej:D

No rzeczywiście fajnie te mieczyki w donicach wyglądają... tylko u mnie zazwyczaj się pokładają:(... palikować muszę...

w donicy to jeszcze o podlewaniu trzeba by pamiętać:rolleyes:, w gruncie same sobie radzą:p

no i dużo trzeba ich napchać coby efekt odpowiedni uzyskać:yes:

Kiedyś, jeszcze w pierwszym domu miałam krokusy w trawie. Fajnie to wyglądało... a sąsiadce wmówiłam, że się same jakoś wysiały:p:lol2:

Szkoda tylko, że tak krótko kwitną... a jak się ciepło zrobi (obiecują!!!) to momentalnie się zwiną:(

No!!!

Czuję się usatysfakcjonowana:D

Dzisiejszą WIOSNĄ!!!

Prawdziwa! Z ciepełkiem, słoneczkiem... i skowronkiem!!!

Nareszcie!!!

I nawet na deszczyk co to właśnie zaczął padać jakoś nie jestem zła:D

Lejdi z Lansikiem dzisiaj dołączyli do stada. Po dość długiej przerwie znów musiały sobie ustalić hierarchię, ostro walczyła z Nely...

Nelsio też baaaaardzo zainteresowany dawno nie widzianą panienką, żoną właściwie;):p

tylko Lans...

najpierw wcale nie chciał wyjść z obórki, później wcale nie miał ochoty leźć za matką...

Taki buntownik mimo woli:D

Może to i dobrze, zanim się zdecydował to mamusia ciotki sobie poustawiała... tak skutecznie, że najbliższy posiłek w ściśle rodzinnym gronie jedli, mamusia, tatuś i ja:)

P1000252.JPG

o jak wcinam sianko:lol:

P1000256.JPG

Ależ piękne foty rodzinne! :D

To krowy między sobą tez sie tłuką? :o

U nas było jeszcze parę lat temu kilka krów, ale jakoś nigdy ze sobą nie walczyły.

No ale to były takie polskie typowe krowy mleczne.