TAR 09.04.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 to sie nazywa desperacja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.04.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 chyba będe musiała zajrzeć pod śnieg ...może i u mnie coś sie dzieje??? Przed ostatnim atakiem zimy tulipany zaczęły się wychylać, może jest więcej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.04.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Kupiłam na targu kolejne mieczyki , będę je w donicach sadzić... jak tylko trochę ziemi da się ukopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.04.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A dlaczego w donicach??? Przymrozki to tak, ale -7 to nie przymrozek tylko mróz! Nie wiem, czy chochoły zdejmować, czy jeszcze czekać??? Oblukałam swoje krokusy. Dwa chyba będą... a w zeszłym roku niby wszystko zmarzło. No i tulipanów mnóstwo wyszło, a posadziłam parę cebulek i to nie poprzedniej jesieni tylko jeszcze poprzeniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.04.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Duduś mnie zauroczyła swoimi mieczykami w donicach, zdjęcia są tu gdzieś na naszym FM ale dziś znalazłam je na forum ogrodniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Duddus chyba na watku ogrodowym Elfir pokazywala te mieczyki, bynajmniej ja je tam widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ja w tym roku w donicach chce posiac astry, maciejke i sloneczniki miniaturowe. no i oczywiscie fuksje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja mam krokusy w donicy, pięknie wyrosły, już żółte ładnie kwitną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.04.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 U nas są takie krokusy - na zewnątrz W donicach wylądują mieczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.04.2013 04:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 No rzeczywiście fajnie te mieczyki w donicach wyglądają... tylko u mnie zazwyczaj się pokładają... palikować muszę... w donicy to jeszcze o podlewaniu trzeba by pamiętać, w gruncie same sobie radzą no i dużo trzeba ich napchać coby efekt odpowiedni uzyskać Kiedyś, jeszcze w pierwszym domu miałam krokusy w trawie. Fajnie to wyglądało... a sąsiadce wmówiłam, że się same jakoś wysiały:p:lol2: Szkoda tylko, że tak krótko kwitną... a jak się ciepło zrobi (obiecują!!!) to momentalnie się zwiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ale są jak najpiękniejszy kwiat na świecie, kiedy żadne inne jeszcze nie kwitną w ogrodzie - może poza przebiśniegami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.04.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Krótko, niestety ale to jedne z pierwszych oznak wiosny tak przez nas upragnionej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.04.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Mozna mieczyki głębiej posadzić i po problemie. trzeba tylko donice dłużej w domu zostawić i popędzić do wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.04.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 W "Juli" są tanie druty do podtrzymywania wysokich roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) ja mam takie druty do podtrzymywania, kupilam po pare zlotych w ogrodnictwie w 3 roznych wysokosciach Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.04.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 http://www.jula.pl/podpora-do-krzewow-715097 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 o to takie prawie jak te moje tylko zielone inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.04.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jesssuuuu, u mnie śnieg leży jeszcze wszędzie, nawet kawałka innego podłoża niet... no poza odśnieżaną regularnie kostką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2013 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No!!! Czuję się usatysfakcjonowana:D Dzisiejszą WIOSNĄ!!! Prawdziwa! Z ciepełkiem, słoneczkiem... i skowronkiem!!! Nareszcie!!! I nawet na deszczyk co to właśnie zaczął padać jakoś nie jestem zła:D Lejdi z Lansikiem dzisiaj dołączyli do stada. Po dość długiej przerwie znów musiały sobie ustalić hierarchię, ostro walczyła z Nely... Nelsio też baaaaardzo zainteresowany dawno nie widzianą panienką, żoną właściwie;) tylko Lans... najpierw wcale nie chciał wyjść z obórki, później wcale nie miał ochoty leźć za matką... Taki buntownik mimo woli:D Może to i dobrze, zanim się zdecydował to mamusia ciotki sobie poustawiała... tak skutecznie, że najbliższy posiłek w ściśle rodzinnym gronie jedli, mamusia, tatuś i ja o jak wcinam sianko:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ależ piękne foty rodzinne! To krowy między sobą tez sie tłuką? U nas było jeszcze parę lat temu kilka krów, ale jakoś nigdy ze sobą nie walczyły. No ale to były takie polskie typowe krowy mleczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts