Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

No masz się - a mój Kodak to jakoś TAKICH nie potrafi, choć to też tano kompakt! :o

Chyba muszę się podszkolić w fotografii, kurde. :bash:

Mnie od zawsze rajcowały stworki... muszki, osy, pszczółki, chrząszcze, żuczki, królewicze...ziaby znaczy się:D... upylone Gucie...

albo krople rosy na ważkowych skrzydłach...

Dlatego jedynym kryterium przy wyborze aparatu było dobre macro. Normalnych zdjęć to on robić nie potrafi. Nijak mi np. nie wychodzi Lejdi z Lansem... jakoś biało-czarne to nie najlepsza mieszanka dla niego... ale Gucio:yes::lol:

Tak mi się spodobał, że nawet sobie tapetkę z tego środkowego zdjęcia zapodałam:D

wiesz ta nasz Jisna to jakaś nie reformowalna - co prawda jak cos złego zrobi to doskonale o tym wie, ale chęć zabawy jest silniejsza od posłuszeństwa :mad: nie zawsze zdążę zareagować :bash:

Normalne!!!

Trzeba przystosować ogród do psa/psów, a nie odwrotnie:)

Ja dodatkowo jeszcze antykoniowe zasieki robić muszę:lol:... też fajnie...

I po stokroć wolę moich psotników niż piękny ogród:wiggle:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Troszkę poczytałam... to mogą być jego (jej!) jajka. Nie mam czasu na wgłębianie się bo lecę do ogrodu. A jak pasożyty to i tak go przecież nie spotkam... a nawet jakbym spotkała to i tak mi nie da w tych swoich -nie-swoich jajkach pogrzebać:D

Gosiu... spróbuj to co Ci zostawia na skalniaku przerzucić w bardziej odpowiednie miejsce... no bo GDZIEŚ przecież musi to robić. Moja Kaja miała jedno miejsce na działce. Dopiero jak było tam za brudno to zaczynała się załatwiać gdzie indziej. Dla nas to był znak, że trzeba sraczyk posprzątać. Ale to była BOKSERKA(!!!)... to wiele tłumaczy... CC walą gdzie im się rzewnie podoba:(... cóż kolejny "urok" posiadania psa:)

Ale nie bój się... nogi nie urywa... no i krowy to to nie są:rotfl:

chociaż krowie też nie urywa:lol:

Tiaaa...

"Fraaaneeeekkk... łajzaaaaa" - ja tak swojego wołałam:D

to niezbyt mądre zwierzątka som... jak to ptaki:rolleyes:

Chociaż moje kury niby na cip-cip nie reagują, a jak z domu wychodzę z czymś w ręku to biegiem lecą do płotu, i wzdłuż niego prowadzą:)

A na pawia wciąż mam chrapkę:p

W minowym temacie to powiem tylko, że moje psice mają jakieś 5 - 7 tys. m2 do wyboru i nie jestem w stanie wszystkiego sprzątnąć. A odminowanie jest wciąż na liście "do zrobienia". Na małej działce łatwiej ogarnąć:yes:

Tutaj założenie było takie, żeby nam wystarczyło pracy do końca życia...

i nic nie wskazuje na to abyśmy się mieli przedwcześnie zbierać:lol:

Oj dziewczyny!!!

:lol:

KTÓRA chodziłaby z 10 sezonów w choćby najładniejszym ciuszku?!

:lol: :lol: :lol:

W zaprzyjaźnionej firmie, gdzie pawie łaziły po terenie, lubiłem się pętać w okolicy drzew/krzewów, na których posiadywały.

Oczywiście - nie w całym roku!

Wtedy , gdy te ogony gubiły...

Widziałyście naręcze takich piór?

:lol:

Tym z firmy już się znudziły...

Tam było z tuzin tych pawi...

Adam M.

No po Franka to bym do Ciebie Gosiek pojechała:yes:... (chlebkiem go:p) tylko jak taka wędrowna łajza to pewnie by miejsca nie zagrzał. Nic to! Panią bym mu szybciutko dokupiła:D

I w ładne piórka miał by się dla kogo wystroić:lol:

Pawie gubią ogony co roku po amorach... nie wiedziałyście?

Kto by to za nie nosił? To jak z trenem sukni ślubnej;)... tylko do kościoła się nadaje:D

Ps. na modę nie patrzę, jak coś wygodne to i 10 lat może mieć:yes: