sipatka 23.04.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Tylko pozazdrościć takiej zdolniachy. A które LO sobie wybrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.04.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Kondi się poci:razz: a matka stresuje:lol: ojej......trzymam, trzymam!!! za Kondzia i latorośl Izy!!!!! i za wszystkie zdające forumowe dzieci ! wiesz ja juz nie w temacie moje juz po egzaminach. I jak dziś poszło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.04.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Cześć Matka Zestresowana. Tu Druga Matka Zestresowana Czeeee... Zdecydowanie ja bardziej zestresowana niż młody:D to trzymamy za oba "byczki" :D:D U Izulki to "jałoszka":lol2: Trzymaj Tarcia trzymaj, bo te nasze dzieciaki takie aspiracje mają, że każdy kciuk na wagę złota Święte słowa, święte słowa:yes: ojej......trzymam, trzymam!!! za Kondzia i latorośl Izy!!!!! i za wszystkie zdające forumowe dzieci ! wiesz ja juz nie w temacie moje juz po egzaminach. I jak dziś poszło???? Dziś podobno łatwizna była:lol: Jutro to pewno i on stresa złapie. Niby mądry z tej matmy, ale egzaminy mu średnio wychodzą... on w mamusię woli gadać, przy tablicy to by te testy na 100% roztrzaskał A ja dziś nie wiem jak się nazywam. Reorganizację kwater wypasowych robimy. Od 9 rano dopiero co zleźliśmy do domu, z małą przerwą na obiad. Ledwie łażę... ale tylko trzy razy dostałam prądem:lol::lol:. Lansik dziś był po raz pierwszy na dużej łące... nie wiem co wszyscy widzą w tym zielonym u dołu??? wolę cyca... zmęczony padł na środku i zasnął ja dojdę do wyrka... i też padnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.04.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 dłuuuuugiej i spokojnej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.04.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dzienks... Jutro 3mamy od 9:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 tez jestem rozkabumowana dziś strasznie, dopiero co z białym od weta wrocilismy, umeczona jestem. ale u nas obiadu nie bylo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.04.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Oj tam, oj tam... jak jakieś kanapki na szybko można nazwać obiadem to u nas był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 o tej godzinie już nie jadam, bo wtedy ze spaniem problem, darujemy sobie, zjem jutro sniadanie no może tylko jabłko chrupne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.04.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Jabłko na noc jest całkiem złe... pomidor, marchewka... coś z niskim IG:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 co to jest IG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.04.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 IG - index glikemiczny Iza, do kopernika idzie do mat-biol-chem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 acha, do jabłka jeszcze nie dotarlam, za daleko stoi mogę pomidora wrzucić, bardzo lubie. marchwi nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 No to ja właśnie zjadłam jabłko.. i co mam teraz zrobić?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 ja nie wiem, pobiegać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.04.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 ja też nie wiem. na wszelki wypadek, jak nie wiesz, co, to nie rób nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Oooo o to mi się podoba,... Co najwyżej mogę spożyć jajcoka, albo winka czy cóś innego... ale chyba nie spali jabłka.. Drugie miałam przekąsić.. ale jak miałabymm biegać .. to go nie jem... A tak serio od grudnia/stycznia przytyłam 6 kg... I nie wiem kiedy i co jest nie tak.. Fakt ruchu zero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ja co prawda nie przytyłam, ale i nie chudne. Muszę chyba bardziej nad tym popracować, bo chciałabym jeszcze całkiem sporo zrzucić. Długiego i dobrego odpoczynku, Arctisia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.04.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 To się wyspałam:lol: W Montignacu żaden ruch jest niepotrzebny:no:... wiadomo nie przeszkodzi, ale wymagany nie jest. Można leżeć i chudnąć. Wiem bo przetestowałam... na mężu. Teraz wróciliśmy do normalnego żarcia i tak do połowy dodatkowej wagi sprzed montiego. Mąż bo mi niewiele skacze. Nie mam czasu na gotowanie, a to niestety dość pracochłonne. Kanapki szybciej się robi:p Jak mnie stresowo-szpitalnie ubyło koło grudnia tak niewiele spowrotem nabrałam. Ale zdecydowanie za dużo jem. I żadna tam późna godzina mi nie przeszkadza. Wolę być gruba niż głodna!!! A'propos jedzenia...Jak mam zrobić obiad z jajek??? Kury mnie zasypały:D Ja tu takie goopstwa gadam, a synuś matę pisze:eek:... no denerwię się jak diabli:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.04.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A ja sobie chyba dzisiaj na wieś pojadę. Fizyczna praca najlepsza na nerwy. Muszę sobie ulżyć. Może liście zagrabię, albo poodgarniam kopce z roślinek bo jeszcze zimowo zabezpieczone są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.04.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A dałaś Ty roślinkom papu??? Pytam bo pamiętam, że ty nie pamiętasz:D Jak Madzia??? Łatwe czy trudne było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts