Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Matka Zestresowana.

Tu Druga Matka Zestresowana :eek:

Czeeee...

Zdecydowanie ja bardziej zestresowana niż młody:D

to trzymamy za oba "byczki" :D:D:D

U Izulki to "jałoszka":lol2:

Trzymaj Tarcia trzymaj, bo te nasze dzieciaki takie aspiracje mają, że każdy kciuk na wagę złota :lol2:

Święte słowa, święte słowa:yes:

ojej......trzymam, trzymam!!! za Kondzia i latorośl Izy!!!!! i za wszystkie zdające forumowe dzieci ! wiesz ja juz nie w temacie :yes: moje juz po egzaminach. I jak dziś poszło????

Dziś podobno łatwizna była:lol:

Jutro to pewno i on stresa złapie. Niby mądry z tej matmy, ale egzaminy mu średnio wychodzą... on w mamusię woli gadać, przy tablicy to by te testy na 100% roztrzaskał:D

A ja dziś nie wiem jak się nazywam. Reorganizację kwater wypasowych robimy. Od 9 rano dopiero co zleźliśmy do domu, z małą przerwą na obiad. Ledwie łażę... ale tylko trzy razy dostałam prądem:lol::lol::lol:.

Lansik dziś był po raz pierwszy na dużej łące... nie wiem co wszyscy widzą w tym zielonym u dołu??? wolę cyca... zmęczony padł na środku i zasnął:lol2:

ja dojdę do wyrka... i też padnę:rolleyes:

Oooo o to mi się podoba,...

Co najwyżej mogę spożyć jajcoka, albo winka czy cóś innego... ale chyba nie spali jabłka.. Drugie miałam przekąsić.. ale jak miałabymm biegać .. to go nie jem...

A tak serio od grudnia/stycznia przytyłam 6 kg...:eek:

I nie wiem kiedy i co jest nie tak.. Fakt ruchu zero...

To się wyspałam:lol:

W Montignacu żaden ruch jest niepotrzebny:no:... wiadomo nie przeszkodzi, ale wymagany nie jest. Można leżeć i chudnąć. Wiem bo przetestowałam... na mężu. Teraz wróciliśmy do normalnego żarcia i tak do połowy dodatkowej wagi sprzed montiego. Mąż bo mi niewiele skacze.

Nie mam czasu na gotowanie, a to niestety dość pracochłonne. Kanapki szybciej się robi:p

Jak mnie stresowo-szpitalnie ubyło koło grudnia tak niewiele spowrotem nabrałam. Ale zdecydowanie za dużo jem. I żadna tam późna godzina mi nie przeszkadza. Wolę być gruba niż głodna!!!

A'propos jedzenia...

Jak mam zrobić obiad z jajek??? Kury mnie zasypały:D

Ja tu takie goopstwa gadam, a synuś matę pisze:eek:... no denerwię się jak diabli:rolleyes: