Arctica 24.04.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Mam już dosyć tej wiosny... nie przypuszczałam po tej dłuuuugiej zimie, że to napiszę ale mam dość. Codziennie wieczorem zdezelowana jestem jak nasz ciapek:sick:... może by tak popadało z jeden dzień, cooo??? Bym się zregenerowała:D Żeby chociaż można było powiedzieć - zrobione. Gdzie tam... Kwaterki troszkę dorobiliśmy, zabrakło izolatorów:mad:. Jutro dokupić trza i dokończyć. O!!! Dalie posadziłam:yes:... wszystkie!!! Właściwie to myśmy posadziliśmy, takie spółki to ja lubię. Mężuś kopał dołki, a ja łaskawie pokazywałam gdzie:lol:... a później jeszcze wszystkie podlał:lol: Za to później ja na grabiach dyndałam, a on kontemplował oparty o jabłonkę My z korca maku;) Zdjęcia jakieś robiłam... My tu pilnujemy:D... dla Gagaci Dla wszystkich moje kochane bratki. Przyszły za mną już do trzeciego ogrodu. Właściwie nie wiem skąd się wzięły... teraz przytargaliśmy pewnie z jakimś krzakiem:) I dla Depsi... troszkę owłosionego przyjemniaczka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 dla mojej fizyka coś nie tak. Matma mówi, że łatwa, oprócz jakiegoś zadania gdzie wynik podobno wyszedł pierwiastek z 41. Głupi wynik, ale wg. netu prawidłowy... Uczciłam dziś dziecko lodami... na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.04.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Pożyjom uwidzim:yes:... szkoda tylko, że dopiero w czerwcu. Mój też mówi, że łatwizna była... zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.04.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A Robercik piłkę kopie... strzelił dzisiaj bramki TRZY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.04.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 CZTERY!!!:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.04.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Jaki Robercik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Tylko dlaczego w reprezentacji nie strzela...??????????????? Co to za dieta cud, co się leży i chudnie? Napisz mi proszę, bo za baaardzo przytyłam... Lewandowski.. taki piłkarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2013 04:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 No Lewy, Lewy:yes: W reprezentacji nie ma mu kto podawać... wiem Kuba, wiem Piszczek... ale z kolei im nie ma kto podawać Dieta cud to jak dla mnie Montignac. Tylko uwaga dla NAPRAWDĘ utytych, bo na udających nie działa. Z grubsza to polega na tym żaby nie łączyć tłuszczów z węglowodanami. Najlepiej to wuja Googla spytaj Ja zaczynałam od tego... http://forum.montignac.com.pl/ oprócz rad i porad super przepisy na żarełko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2013 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 U mnie najgorzej byłoby z tym przyrządzaniem jedzenia, ja w tym słaba bardzo jestem, bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.04.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 A dałaś Ty roślinkom papu??? Pytam bo pamiętam, że ty nie pamiętasz:D Jak Madzia??? Łatwe czy trudne było??? Jakie papu :jawdrop::jawdrop:O Jezu znowu zapomniałam :eek: Ale przecież nawrzucaliśmy tego g... od krowy jesienią to nie wystarczy?????? Ja nie zauważyłam, kiedy tam się zazieleniło. Póki co to tylko liliowce są dobrze widoczne. Reszta to się jeszcze nie wyspała. Nawet forsycja dopiero kwiatki rozwija i to baaaardzo miernie. Magda napisała. Coś tam narzekała na te zadania otwarte.... Dzieciaki narzekały że trudne. To ja już nie wiem. Nie sprawdzam, bo się okaże że ja nie umiem sama rozwiązać i będzie wstyd Ciekawi mnie bardzo jak jej angik pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 U mnie najgorzej byłoby z tym przyrządzaniem jedzenia, ja w tym słaba bardzo jestem, bardzo... Dla Ciebie się MM zdecydowanie nie nadaje:no: Za chuda jesteś A poza tym to nawet nie powiedziałaś czy Ci się podoba przyjemniaczek:(... a for you był... Jakie papu :jawdrop::jawdrop:O Jezu znowu zapomniałam :eek: Ale przecież nawrzucaliśmy tego g... od krowy jesienią to nie wystarczy?????? Ja nie zauważyłam, kiedy tam się zazieleniło. Póki co to tylko liliowce są dobrze widoczne. Reszta to się jeszcze nie wyspała. Nawet forsycja dopiero kwiatki rozwija i to baaaardzo miernie. Magda napisała. Coś tam narzekała na te zadania otwarte.... Dzieciaki narzekały że trudne. To ja już nie wiem. Nie sprawdzam, bo się okaże że ja nie umiem sama rozwiązać i będzie wstyd Ciekawi mnie bardzo jak jej angik pójdzie No tłumaczył Jacuś... Twoja zamknięta garstka na wiosnę i początek lipca. Jakiś NPK pod każdy krzaczek, a iglakom i innym kwaśnolubnym coś z siarką Egzaminy... cóż okaże się w czerwcu. Angielski podobno też łatwy, chociaż mniej entuzjastycznie łatwy niż wczoraj i przedwczoraj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.04.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Arctica - Black Sisters pięknoty! Jak zwykle.. eleganckie.... arystokratyczne... po co im papiery, wygląd mówi sam za siebie Bazylia tymczasem zupełnie niepoważna (może to ta, jednak, różnica wieku), zabawia się na ogół gumofilcem ( w sensie, że lata z nim w paszczy po ogrodzie) a ostatnio przechwyciła na polu (chyba jaki rolnik zagubił, albo sobie schował) słuchawki plastikowe, takie na pałąku - to dopiero było znalezisko! I dosyć komicznie wyglądała z nimi w paszczy, dziwnie jej się zaciskały na głowie... Chciałam je uratować, co by rolnikowi oddać, ale......... nie wykazałam się refleksem... chmmmm............... Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Gagacia twoja Bazylia to taka niepowazna jak mój okruch, za 2 m-ce będzie miał 3 lata a sianko w glowce takie ze ..... wieczny szczenior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Magda napisała. Coś tam narzekała na te zadania otwarte.... Dzieciaki narzekały że trudne. To ja już nie wiem. Nie sprawdzam, bo się okaże że ja nie umiem sama rozwiązać i będzie wstyd Ciekawi mnie bardzo jak jej angik pójdzie A gdzie się szykuje? Znaczy, do którego LO? Bo teraz w Łodzi to podobno najmodniejsza Trójka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.04.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 TAR - może to być, że takie charaktery a nie wiek... Że tak już zostanie......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.04.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 NO ja na MM nie schudlam ani grama, ale niestety musze zawsze jakies odstepstwa robic ale do dzis mam zakodowane ze gotowana marchewka jest be i buraczki tez Popieram postulat TARci zebys zrobila fotki tym swoim zwierzakom z imionami bo czlowiek sie moze odnalezc jak sie wszystkie spotkaja i dokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 o kurcze to bedzie pogrom:lol2: jak patrze na pieski znajomych, spokojne, stateczne to sie zastanawiam skad moj ma tyle werwy i sily, skad te dzikie pomysly- bo na pewno nie z nudow, tyle ile my sie z nim bawimy, spacerujemy, uczymy, poswiecamy czasu to niejeden pies w tygodniu tyle nie ma. i dlaczego zdecydowalam sie wlasnie na ow egzemplarz, jakas podwiadomosc:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.04.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 A gdzie się szykuje? Znaczy, do którego LO? Bo teraz w Łodzi to podobno najmodniejsza Trójka Niom - trafiłaś. Trójeczka - mat-geo-anglik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.04.2013 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Moje panny od szczeniaczka takie hmmm... dystyngowane i dumne:cool: Zresztą pamiętasz to zdjęcie? to cała Salma:yes: Duży wpływ na nie miała zapewne Kajusia... stara bokserka, z kórą przebywały od 5 tygodnia życia. Z Salmą mamy troszką problema, ma za mocny instynkt psaterski. W każdej sytuacji próbuje dyscyplinować zwierzęta od których my właśnie coś wchcemy. Nie mogę powiedzieć "psssik" bo zjada kota... nie mogę przegonić konia bo zaraz z zębami do niego leci. A ostatnio składałam plandekę i Hana przyszła mi troszkę poprzeszkadzać, chyba zbyt intensywnie się od niej oganiałam bo Salma przybiegła i się krótkie spięcie zrobiło jak ja to nazywam. Z zębiskami małpa do siostry wystartowała. Pannie Bazylii pewnie tak zostanie, to nie niepowaga tylko sposób na nudę. Moje mają zajęcie, po pierwsze siebie nawzajem, a po drugie spore stadko do obserwowania i przypilnowania:D, a ona musi sobie szukać zajęć Białasek to z racji rasy chyba nie będzie za bardzo poważny. Małe rasy, no poza mopsami i buldogami to raczej nie są ostoje spokoju. Im mniejszy pies tym większe ADHD:)... bynajmniej ja to tak widzę. To on prawie rówieśnik moich panienek, 1 lipca 3 lata kończą. Markoto... widocznie za chuda jesteś na MM. Mi też nic nie spadło, a przecież jadłam to co mąż. NIC! Do tej diety potrzebna jest duża nadwaga, a jeszcze lepiej wręcz otyłość. Na początku expresowo się traci na wadze. Po trzech miesiącach restrykcyjnej diety można się nie poznać. A przypomnę, je się naprawdę do syta! To najważniejsze... największym wrogiem odchudzania jest dla mnie głód. Zdjęcia zwierzów z imionami były niedawno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Słodkie to Salmowe zdjęcie! Wygląda, że po prostu zębami i pazurami broni pańci, przed jakimkolwiek kłopotem z tą resztą stada. No po prostu kochająca jest i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts