DPS 06.05.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Nooo... Krowy pewnie myślą, że Vito to taki duży pies... Boją się, że je obgryzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.05.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 No chyba, że... Daj znać jak jakaś fajna krzyżówka wyjdzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.05.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Nooo... Krowy pewnie myślą, że Vito to taki duży pies... Boją się, że je obgryzie! A pewnie, że obgryzie:D... nawet jak on nie pies:) W ogóle to problem zabawowy mają z Neronem. Bo krowy jak się bawią to się bodą, no siłują na głowy, a konisie się czochrają ząbkami... i Vito nie wie po cholerę byku do niego z rogami startuje, a Neron nie ma pojęcia dlaczego koniowte chce go posmakować konflikt interesa:lol: No chyba, że... Daj znać jak jakaś fajna krzyżówka wyjdzie:lol2: No drabina w sadzie stoi to może sięgnie;) Tutaj zdaje się podobnie w obu gatunkach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.05.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Pytanie mam do koniarzy... czy końska grzywa to może mieć przedziałek po środku??? zaczesuję i zaczesuję młodemu na boczek, ale łepetyną trząchnie i zaraz ma po pbu stronach grzywę wygląda ciut nieporządnie, ale na wystawy to on nie startuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Jak najbardziej, aby była z jednej strony musi być codziennie zaczesywana, a i tak zależy to od rodzaju i długości włosa. Sztywny, krótki zawsze będzie bardziej niesforny, długi miękki jak u konia arabskiego będzie się sam układał na jedna stronę. A taki z krótka grzywką otrzepie się raz i włos wraca do pierwotnego wyglądu Jakbyś koniecznie chciała (a z pewnością nie chcesz) musiałabyś mu grzywkę przerywać, by włosa było mniej i zaczesywać, zaczesywać albo i zaplatać. Zaplecione lepiej się trzymają w ryzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ja się nie znam, ale zostawiłabym, niech się układa jak chce, toż z tego się nie strzela... Wyobraziłam sobie tę scenę z drabiną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Przydałoby się współczesne zdjęcie Vita w całej okazałości z uwzględnieniem szyi z grzywą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.05.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 No na pewno go nie oskubię Włos ma już raczej długi, nie szorstki tylko taki jak po gofrownicy:D... jak go rozczeszę to wygląda jak ten juror z tańca z gwiazdami, no ten co pszczółkę Maję śpiewał... o! Wodecki:lol2: no wypisz wymaluj:yes: Myślałam o warkoczu na upały... ale chyba za długo to by go nie miał, zaraz małpa na jakimś drzewie zostawi:sick: A w ogóle to mi się podba taki nieposkromniony:wiggle: tylko mógłby już tą sfilcowaną sierściuchę zgubić. Nie będę zaczesywać... jak wolność to wolność!!! i demokracja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 No to może fotki jakieś w ramach tej wolności, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.05.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ale warkocz u Vita to taki wrabiany chyba ???? Przecież nie taki jak u Maryny od Janosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.05.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) Taki - lekko niedbały, artystyczny, rozwichrzony....... Albo ten - jaki słodziak...: Edytowane 8 Maja 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 ten drugi... to katastrofa budowlana nieumiejętne gumkowanie połamało włos, dlatego tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.05.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Połamało nie połamało a wygląda ślicznie, jakby miał lekkie loczki (miała??) ... nie znam się kompletnie na koninkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 juz sie calkiem pogubilam w tym zwierzyncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.05.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Po pysiu to chyba i znawcy nie rozpoznają Piękna ta pierwsza... bo ogrowi to chyba by takich fryzów nie fundowali, nieee??? Nie macie sumienia... w taki upał mnie po pastwisku ganiać Myślałam o takim dobieranym, tak to się u ludzi nazywa. Bo aż taaaaaakich długich to on tych kłaczków nie ma:p Zresztą proszę... mój tapir we własnej osobie:D (bez tapirowania oczywiście:)) mamusia się ładnie czesze... o tutaj widać jak mu się na boczki rozłazi:D Zawsze jak czeszę kobyłki to Vito wtrynia się między mnie, a akurat czesaną... pcha się pod szczotę jednym słowem:D... dzisiaj aż przeciągłym rżeniem oznajmił swoje niezdecydowanie gdy czesałam... Nelsona:rotfl: ale się nie odważył hmmm... rogi mi się w kadrze nie zmieściły:rolleyes: jeszcze profilek:) Uwielbiam patrzeć jak się wzajemnie cochają... podobno do tanga trzeba dwojga... albo trojga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.05.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 juz sie calkiem pogubilam w tym zwierzyncu co wyjaśnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Dziewczyny grzywy mają jak się patrzy, a Vito to punk jakiś Dlaczego nie chcesz go szczotką wyczesać? Nelson wyczesany, klacze też chyba tylko to diablątko rozpuszczasz zupełnie Grzywka na boczki też fajnie wygląda Będzie lepiej jak w końcu wylinieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 juz wiem ze Vito to zrebak a Neron?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 08.05.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Bykiem mi patrzy... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 kurka byk to chyba Nelson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts