DPS 08.05.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Neron też, tylko byczy junior. Ale ma Vituś grzywkę, ja nie mogę - czad po prostu! Adaś - na maila czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 08.05.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 No ten na "N" mi tak patrzy!Nie mogłyby być takie same?Łatwiej by było... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 NO to kurka pisalam juz jakis czas temu, ze trzeba zrobic fotki calego zwierzynca z podpisami kto zacz wtedy bym rozumiala kto z kim i dlaczego a tu musze kombinowac i mi wychodzi sodoma i gomora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Marta.. ja też nie bardzo ogarniam.. ale uśmiech pojawia się na twarzy jak ten zwierzyniec oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.05.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Ooo wpadłam na pomysła Nie wiem tylko czy się Arctica z niego ucieszy Ania załóż osobny odnośnik w którym będą wszystkie Twoje zwierzaki zezdjęcione i opisane. To dla dziewczyn, ma się rozumieć, bo ja to Twój zwierzyniec znam (nooo może mi się te nowe krowy trochę mylą ale to drobiażdżek jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.05.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 NO to kurka pisalam juz jakis czas temu, ze trzeba zrobic fotki calego zwierzynca z podpisami kto zacz wtedy bym rozumiala kto z kim i dlaczego a tu musze kombinowac i mi wychodzi sodoma i gomora Tyyyy Sodoma i Gomora to są dwa koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 niezle no i jak tu nie chlapnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Ooo wpadłam na pomysła Nie wiem tylko czy się Arctica z niego ucieszy Ania załóż osobny odnośnik w którym będą wszystkie Twoje zwierzaki zezdjęcione i opisane. To dla dziewczyn, ma się rozumieć, bo ja to Twój zwierzyniec znam (nooo może mi się te nowe krowy trochę mylą ale to drobiażdżek jest ) wszystkimi łapami jest za - pomysł bardzo dobry i praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.05.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Vituś to grzywę ma jak charakterek .....nieokiełznany - jeszcze!!!! Mamuśka i ciocia to już poważne koninki, a Vito to przecież dziecko, więc może potargany chodzić, a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.05.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 I jeszcze z brudnymi nogami do łóżka Może mama nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Vituś to grzywę ma jak charakterek .....nieokiełznany - jeszcze!!!! Mamuśka i ciocia to już poważne koninki, a Vito to przecież dziecko, więc może potargany chodzić, a co!!!! Czym skorupka za młodu...... a u koni to trochę gorzej je potem... okiełznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 konie i byczki w miare juz ogarniam ale psy mi sie myla kto jaki u kogo Arctici, Osi i Gagaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.05.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Cane corso - to u mnie i Arctici. U Łosi to Dog. I tak się zaraz znów pomyli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Bazylia u Ciebie? Greydula u Osi? a nie pamietam Arctici piesow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 kazdy powinien zrobic fotki swoich zwierzat i nazwac byloby jasne a potem co zmienie watek to inne imiona i juz mam calkowity metlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.05.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Bazylia u Ciebie? Greydula u Osi? a nie pamietam Arctici piesow Arctici to Salma i Hana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.05.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Dziewczyny grzywy mają jak się patrzy, a Vito to punk jakiś Dlaczego nie chcesz go szczotką wyczesać? Nelson wyczesany, klacze też chyba tylko to diablątko rozpuszczasz zupełnie Grzywka na boczki też fajnie wygląda Będzie lepiej jak w końcu wylinieje Przecież czeszę... Na zdjęciach to mu trochę wiatr irokeza stawiał Diablątko:rotfl: skąd wiesz:lol::lol: juz wiem ze Vito to zrebak a Neron?? Depsia powiedziała... Neron to syn Nelsona i Niny, urodzony 18 lipca zeszłego roku. Taki słodki był teraz to już prawie prawdziwy byk... znaczy prawdziwy tylko niewielki:D No ten na "N" mi tak patrzy! Nie mogłyby być takie same? Łatwiej by było... Adam M. Byki/krowy czy imiona??? Bo jak imiona to zaradzę wszyscy kolejni synowie Nelsona będą mieli na imię Neron tylko numerki kolejne, Neron II, Neron III... Neron XIV i tak się będziemy z nimi rozstawać więc nie ma sensu imion wymyślać NO to kurka pisalam juz jakis czas temu, ze trzeba zrobic fotki calego zwierzynca z podpisami kto zacz wtedy bym rozumiala kto z kim i dlaczego a tu musze kombinowac i mi wychodzi sodoma i gomora Tyyyy Sodoma i Gomora to są dwa koty Nooo:yes: Poszperam na picasie i coś powklejam:yes: Na special wątek chyba się nie skuszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.05.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Mieszka z nami parę... hmmmm... jak by je tu wszystkie jednym określeniem nazwać??? O wiem!!! parę ogonków u nas mieszka :lol: Na początek Salma http://images40.fotosik.pl/790/5de6ff11f90b2bcamed.jpg http://images47.fotosik.pl/813/3da4317980044b40med.jpg i Hannah http://images45.fotosik.pl/605/afee190625a6ed9cmed.jpg http://images35.fotosik.pl/656/9a437bfaaf315b3cmed.jpg Jeszcze razem niedawno pokazywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.05.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Od niedawna są z nami dwie kocice Sodoma maleńka była kiedyś... Gomory samej nie mam (muszę jej strzelić portrecik:D)... tutaj z Sodomą i Haną Taką mam samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 jeszcze koniki i bydlątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts