Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

No przepiękny jest ten mniszek, u nas w tym roku sporo takich nienormalnych - chyba zbiorowe szaleństwo...?

A szafirków to wcale nie mam, tylko puszkinie i cebulice, ale już dawno przekwitły, a tulipany dzieciątko jedno zniszczyło, wszystkie. :evil:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chłopaki to będą Nerony z kolejnymi literkami tylko:yes:

Narumi i Noriko muszę zanotować no i Nill... Nillka... ładnie:D

Braza... miło mi:hug:

Depsia no czytałam o tych Twoich tulipanach... niestety ryzyko zawodowe:p... u nas też Lejdi zjadła sad, Vito ostatnio buka załatwił... Dawyck Purple:cry:... ponad trzy metry!!! I tak go kocham:p

I zdecydowanie wolę zwierzom wybaczać:rolleyes:

Agrowłókniną przykryj, będzie cieplej ogórkom.

Sadu nie zapylisz, ale myślę, że owady mają takie parcie na pyłek, że jeśli tylko moment będzie, to zaraz wezmą się do pracy. :yes:

Nie załąmuj rąk, uda się! :

:)

Eee tam... nie kce mi się... przykrywać...

Nie jest tak znowu zimno:rolleyes:

Jak sobie pomidory poradzą to i ogórki muszą! Najwyżej posieję jeszcze raz:p

Yetuś dla mnie powyżej 30 dopiero zaczyna być ciepło, a koło 40 potrzebuję trochę wody i dalej działam:lol:

I latające kłujące niemrawe są:yes:

latające zapylające niestety też:(

Chociaż byłam wczoraj w sadzie jak przestało padać. Coś tam bzykało:D

Dziwne jest to, że stare gatunki jabłoni owocujące co drugi rok mają kwiaty już trzeci sezon z rzędu! Mocne cięcie im zdecydowanie posłużyło:yes:

(...)Yetuś dla mnie powyżej 30 dopiero zaczyna być ciepło, a koło 40 potrzebuję trochę wody i dalej działam:lol:(...)

Taaaa...

Napisz jeszcze, że przy 20 wypełzasz na nagrzany kamień i zacznę mieć poważne obawy, co do Twojej przynależności do którejś gromady stałocieplnych :p:lol2: