Moose 19.05.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.05.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 a bardzo na prawo za drzewem czarną Nike liczyłaś? 11:yes: Aniu,biję się w piersi ,że dawno u Ciebie nie byłam...chyba baaaardzo dawno ,bo wtedy były dwie sztuki ,a teraz juz 11????:eek::eek:Zdjęcia piękne,no normalnie jak w Parku Jurajskim:lol2:pozdrawiam całą hromadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 :hug: miałam na myśli twoje - czary? ja czaruję na dziewczynkę marna ze mnie czarownica... Deeeepsiaaaaaaaaaaa... Aniu,biję się w piersi ,że dawno u Ciebie nie byłam...chyba baaaardzo dawno ,bo wtedy były dwie sztuki ,a teraz juz 11????:eek::eek:Zdjęcia piękne,no normalnie jak w Parku Jurajskim:lol2:pozdrawiam całą hromadę No dawno, dawno:rolleyes:... ja tam do Ciebie zaglądam:yes: Jak w Parku Jurajskim mówisz??? No dinozaury to jeszcze na nie nie mówiłam... czasami do mężulka rano mówię, "idź wypuścić swoje mamuty bo konie chcę wyprowadzić", sąsiedzi to żubry albo jaki nazywają jak dzwonią z informacją, że wyszły:rotfl: Pozdrowienia zaraz przekażę i również pozdraiwam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.05.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 (edytowane) j No dawno, dawno:rolleyes:... ja tam do Ciebie zaglądam:yes: To cemu sie nie łodzywos? jJak w Parku Jurajskim mówisz??? No dinozaury to jeszcze na nie nie mówiłam... czasami do mężulka rano mówię, "idź wypuścić swoje mamuty bo konie chcę wyprowadzić", sąsiedzi to żubry albo jaki nazywają jak dzwonią z informacją, że wyszły:rotfl: Jak zwał tak zwał ....grunt ,że cudne:yes:tylko się zastanawiam jak Ty to towarzystwo ogarniasz? Edytowane 20 Maja 2013 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 ja czaruję na dziewczynkę marna ze mnie czarownica... Deeeepsiaaaaaaaaaaa... No wiesz... To trzeba by wziąć wężymorda trochę, wygotować, do wywaru dorzucić jeszcze parę kwiatów wrotycza i dziurawca, a pod koniec sproszkowany róg jałówki, ale musi być koniec ucięty na nowiu księzyca o półnopcku. Zdałoby się jeszcze coś, ale nie napisze, bo sie wystraszysz... Na razie możesz gałązakmi hyzopu krowę w czasie gonki omiatać, popluwać przez lewe ramię i spalić nad nią sierści trochę z byczego... hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 To cemu sie nie łodzywos? Wiesz... ja prosta baba ze wsi... łobrazki w dzienniku połobglądam, ale kometarzować to krempowujem siem Jak zwał tak zwał ....grunt ,że cudne:yes:tylko się zastanawiam jak Ty to towarzystwo ogarniasz? Jak się robi co się lubi to to sama przyjemność no i mężuś pomaga:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 No wiesz... To trzeba by wziąć wężymorda trochę, wygotować, do wywaru dorzucić jeszcze parę kwiatów wrotycza i dziurawca, a pod koniec sproszkowany róg jałówki, ale musi być koniec ucięty na nowiu księzyca o półnopcku. Zdałoby się jeszcze coś, ale nie napisze, bo sie wystraszysz... Na razie możesz gałązakmi hyzopu krowę w czasie gonki omiatać, popluwać przez lewe ramię i spalić nad nią sierści trochę z byczego... hmmmm... Z nożyczkami na Nelsia zapoluję, a niech mnie ale rogów panienkom moim nie utnę Skombinuj i przyjeżdżaj!!! Ale jak one przy nadziei to chyba już po ptokach nieee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Jacie, poproś Noego, żeby Ci foty trzaskał, jak będziesz Nelsiowi z nozyczkami te... obcinała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 O żadnych "tych" nie było mowy, "sierści trochę" miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 O czym One gadają?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 No sierści... ale z "tych"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.05.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Wiesz... ja prosta baba ze wsi... łobrazki w dzienniku połobglądam, ale kometarzować to krempowujem siem Arctica ,no prosze Cię , przeca ty szkolono baba ze wsi jezdeś:D Jak się robi co się lubi to to sama przyjemność no i mężuś pomaga:D . I to jest podstawa ,,,,robić coś ,co sprawia przyjemniość :yes:mi grzebanie w zębiskach niby sprawia przyjemnosc ,ale niekiedy żałuje ,ze nie mam M biznesmena:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.05.2013 04:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 spalić nad nią sierści trochę z byczego... z byczego "tych"??? było by z byczych nie z byczego!!! miało być z byczego OGONA (!!!) i teraz mi tu nie próbuj zakręcać a skoro Nelsiowy ogonek wyczesany to i parę włosków nożyczkami dam radę potraktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.05.2013 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 I to jest podstawa ,,,,robić coś ,co sprawia przyjemniość :yes:mi grzebanie w zębiskach niby sprawia przyjemnosc ,ale niekiedy żałuje ,ze nie mam M biznesmena:D U Ciebie to pewnie dużo zależy od pacjenta... sorry, ale nie zaliczała bym Twojego zawodu do przyjemnych, bardziej intratnych:) My też nie hodujemy wrednych bydlaków tylko specjalnie dobieraliśmy charaktery... nawet psów... tylko koty zjawiły się bez selekcji:D Kuce miały być złośliwe... ale to miało być wyzwanie... no i nie są... kochane są... oj długo to ja bym tak mogła bredzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2013 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Nie ogona!!! Tylko FIUTA!!! Sama drzwi znajdę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.05.2013 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 ale to też TEGO, a nie TYCH:p i z TEGO to se sama kłaczki kombinuj:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Mnie nie potrzeba... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.05.2013 04:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Wiesz co??? To ja już wolę byka:P Wczoraj się werkowały moje konie, Karolcia pięknie daje wszystkie nóżki. Przednią kowal stawia wymanicurowaną, a już tylna czeka w górze do pedicuru:D... za to wiemy po kim diablątko ma charrrrakterrrrek:lol2:... jeszcze w miąchach czuję i Vita i mamuśkę jego:) I powiem Wam jeszcze coś śmiesznego... kowal, chłop ze wsi jak by nie patrzeć, obyty ze zwierzami... bał się wejść do Nelsona:rotfl: I pokazałam jak się mizia, jak lubi za uszkiem drapanie... jak chwytam byka za rogi i buju buju łebkiem robię... i nie wszedł zobaczyć Nerona II:lol2: Bo maleństwo ich zwyczajem schowane było w najwyższej trawie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.05.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 No to Ty kochana mogłabyś w Quo vadis III za Ursusa na arenie występować, bo tylko on za rogi byka powalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.05.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 A tak w ogóle to się u nas taras robi ha . I już jest połowa opłytkowana ha (mimo że deszcze padają przelotnie acz intensywnie, a wczoraj to nawet gradobicie było ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts