Yeti 22.05.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Jeszcze przyjedziesz małpo do gadziny:rolleyes: He,he... Pewnie, że przyjadę, a jedyna Twoja szansa na odsunięcie tego, co nieuchronne w czasie, to uprzedzenie mnie i wcześniejszy Wasz przyjazd do nas :lol2:. Ile jeszcze tych porodów sobie zaplanowałaś w najbliższym czasie? Mam nadzieję, że jaj kurzęcych nie wliczasz i się nimi wykręcać nie będziesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Wiesz co??? To ja już wolę byka:P Odważnas, tak publicznie... A co na to chłop mówi? I co się chłopu dziwisz, on obyty z normalnymi zwierzami, a nie mizianymi bykami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.05.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Izuś... przecież ja Nelsiowi karku skręcać nie będę, tylko buju buju... a powalić to go raczej drapaniem za uszkiem można:yes: Yetuś... jeszcze tylko Neli i Nike, i jak jeszcze nie będzie lipiec to będę uprzedzać, a poza tym to wcale nie musicie na rewizytę moją czekać Depsinko Ty uważaj:evil: Ja co prawda początkująca czarownica, ale zdarzyć się może, że coś mi przypadkiem wyjdzie... albo mniej przypadkiem i się rano w lustrze nie poznasz:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 rogi jej przyprawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Kto wie, co i komu przypadkiem u Arctiki wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2013 04:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 No o pryszczolach jakowyś myślałam ale kto wie co mi wyjdzie... zwłaszcza jak się na krowinki moje zapatrzę, kto wie:stirthepot:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2013 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 I rogi sobie wyhodujesz? Ale może być trudno spać z takimi rogami... Pszczoły fajne są, ale żądlą, boję się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Nie sobie Depsinko nie sobie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.05.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 ooooo sabat czarownic się zrobił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.05.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 No o pryszczolach jakowyś myślałam ale kto wie co mi wyjdzie... zwłaszcza jak się na krowinki moje zapatrzę, kto wie:stirthepot:... A jak Ci wyjdzie latająca krowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Ty weż, Arctisia, jak chłopu rogi załatwisz, to się może trochę wkurzyć... Muszę poodczyniać te Twoje sprawki, żeby Ci tyłek ratować od kłopotów. http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/p040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 O rany wszystko zawsze ogonem odkręcisz:P Nie o pszczołach tylko o pryszczolach w sensie pryszczach myślalam... że przez nie się rano w lustrze nie poznasz, no ale skoro koniecznie wolisz rogi to siem postaram:stirthepot:... i od razu uprzedzając odpowiedź twą dodam ogon do kompletu:yes: Sołtys zdolny to dziurkę w wyrku wytnie jakby w spaniu przeszkadzały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.05.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 :rotfl::rotfl::rotfl: Przepraszam, ale jakieś ero........skojarzenia mam :lol2: nie wiem..........głodnemu chleb na mysli? czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Trzy razy mego posta przeczytałam i nic mi ero na myśl nie naszło:rolleyes: widać nie głodnam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.05.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 ero, to erotyczne to zdanie tak mnie rozbawiło : " Sołtys zdolny to dziurkę w wyrku wytnie jakby w spaniu przeszkadzały..." tak jakoś mnie się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Trochę ogroda może skoro pogoda taka:mad: i wiedźmy może złagodnieją ciut:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 ero, to erotyczne to zdanie tak mnie rozbawiło : " Sołtys zdolny to dziurkę w wyrku wytnie jakby w spaniu przeszkadzały..." tak jakoś mnie się skojarzyło No skumałam, że kudłate myśli Ci chodzą po łepetynie, tylko nic erotycznego w dziurce na ROGI (!!!) co to w spaniu przeszkadzają nie widziałam:wiggle::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.05.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ROGI !! , to ja głupia o czym innym........ Ale aparat foto o masz po zbóju!!! mega zdjęcia! aha, skromnie sie przypominam !!! MALWY plisssssssss! - OBIECAŁAŚ !! Edytowane 23 Maja 2013 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 ależ bzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i orliki cudneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Piękne, orliki rzeczywiście fantastyczne! Tylko nie zapomnij z tymi rogami i ogonem zdjęcia sobie zrobić... Bo ja tu już odczyniłam, co kto mnie chce przykleić, to do niego wróci... I jeszcze piękne bzy i kwitnący berberys, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts