Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Jeszcze przyjedziesz małpo do gadziny:rolleyes:

He,he...:D Pewnie, że przyjadę, a jedyna Twoja szansa na odsunięcie tego, co nieuchronne w czasie, to uprzedzenie mnie i wcześniejszy Wasz przyjazd do nas :p:lol2:. Ile jeszcze tych porodów sobie zaplanowałaś w najbliższym czasie? Mam nadzieję, że jaj kurzęcych nie wliczasz i się nimi wykręcać nie będziesz :mad:.

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz co??? To ja już wolę byka:P

Odważnas, tak publicznie...

A co na to chłop mówi? :lol:

I co się chłopu dziwisz, on obyty z normalnymi zwierzami, a nie mizianymi bykami! :rotfl:

Izuś... przecież ja Nelsiowi karku skręcać nie będę, tylko buju buju... a powalić to go raczej drapaniem za uszkiem można:yes:

Yetuś... jeszcze tylko Neli i Nike, i jak jeszcze nie będzie lipiec to będę uprzedzać:D, a poza tym to wcale nie musicie na rewizytę moją czekać:rolleyes:

Depsinko Ty uważaj:evil:

Ja co prawda początkująca czarownica, ale zdarzyć się może, że coś mi przypadkiem wyjdzie... albo mniej przypadkiem i się rano w lustrze nie poznasz:stirthepot:

Ty weż, Arctisia, jak chłopu rogi załatwisz, to się może trochę wkurzyć... :rolleyes:

Muszę poodczyniać te Twoje sprawki, żeby Ci tyłek ratować od kłopotów. ;) http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/p040.gif

O rany wszystko zawsze ogonem odkręcisz:P

Nie o pszczołach tylko o pryszczolach w sensie pryszczach myślalam... że przez nie się rano w lustrze nie poznasz, no ale skoro koniecznie wolisz rogi to siem postaram:stirthepot:... i od razu uprzedzając odpowiedź twą dodam ogon do kompletu:yes:

Sołtys zdolny to dziurkę w wyrku wytnie jakby w spaniu przeszkadzały...

ero, to erotyczne:cool: to zdanie tak mnie rozbawiło : " Sołtys zdolny to dziurkę w wyrku wytnie jakby w spaniu przeszkadzały..." :D tak jakoś mnie się skojarzyło :p

No skumałam, że kudłate myśli Ci chodzą po łepetynie, tylko nic erotycznego w dziurce na ROGI (!!!;)) co to w spaniu przeszkadzają nie widziałam:wiggle::rolleyes::p:rotfl:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ROGI !! , to ja głupia o czym innym........;)

Ale aparat foto o masz po zbóju!!! mega zdjęcia! aha, skromnie sie przypominam !!! MALWY plisssssssss! - OBIECAŁAŚ !!

Edytowane przez meg60

Piękne, orliki rzeczywiście fantastyczne!

Tylko nie zapomnij z tymi rogami i ogonem zdjęcia sobie zrobić... :rotfl:

Bo ja tu już odczyniłam, co kto mnie chce przykleić, to do niego wróci... :lol: :cool:

I jeszcze piękne bzy i kwitnący berberys, super! :D