kala67 15.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 puk, puk......... jest tu ktos???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 15.11.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ja nie będę oryginalna, jak powiem, że piękny jest ten Twój kawałek świata a właściwie to kawał rzut z lotu ptaka imponujący, roboty także idą pełną parą.. bardzo zazdroszczę, oczywiście tak pozytywnie i kibicuję z całych sił.. Pięknie jest już teraz a co bedzie jak skończycie budowę Zastanawiam się tylko, kiedy Ty masz czas na wszystko? Ja albo jestem tak niezorganizowana, albo moje trzy potwory są tak absorbujące Twoje prace są cudowne, bardzo zazdroszczę umiejętności.. ja mam na szczęście bardzo uzdolnioną teściową, która dzierga w jesienne i zimowe wieczory mam nadzieję, że znowu dostanę pod choinkę jakiś cudny obrusik lub serwetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.11.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witaj Ganniu... jakie roboty????? właśnie zakończyliśmy sezon.... na misia Na "misia" będziem leniuchować, aż do wiosny... piecuchy z nas i zimno w łapki Ja albo jestem tak niezorganizowana, albo moje trzy potwory są tak absorbujące albo za młoda jesteś i jeszcze nie dogoniłaś czasu... mój potwór, szt. raz, już dużawy troszku... Pozdrawiam cieplutko i zapraszam.... nawet jak nie budujemy to..... no właśnie poplotkować należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.11.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 puk, puk......... jest tu ktos???? Jezdem, jezdem.... tylko szydełko tak mnie zakręciło, że straciłam poczucie czasu . Nawet dzisiaj czerwony kordonek kupiłam, bo wszystkie ozdoby choinkowe mam czerwono - złote, a kordonki różniste mam ale czerwonych niet. Tylko sobie na nich wzory przerobiłam co niektóre.... A wczoraj kuleżanke odwiedzałam.... myśmy odwiedzaliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 15.11.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 albo za młoda jesteś i jeszcze nie dogoniłaś czasu... mój potwór, szt. raz, już dużawy troszku... No nie no, za młoda to ja nie jestem ale taka akurat myślę Moje potwory to dwa 10 letnie bliźniacze diabły i jedna 3 letnia diabliczka.. więc na razie i tak czasu nie dogonię A pokaż co tak dziergasz tym szydełkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.11.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Aaaaa.... bombki se robię.... i dzwoneczki dwa zrobiłam... i jeden dzwon, ale nie mam na co go naciagnąć do krochmalenia ... Chciałam nawet zdjęcia zrobić i się pochwalić, ale alumulatorki w aparacie mi się wzięły i skończyły . Jak się naładują, to jutro się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 czekamy na foteczki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 witam sie zz rana ,sorki kochana ze nie udzielałam sie ostatnio u Ciebie ale nie miałam czasu ostatnio ale jestem ,no i teraz musze nadrobic w czytaniu dziennika ,chwilke mnie nie było a ty juz tu tyle na stukałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.11.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Doberek wszystkim... Jessi... gdzie tam "tyle" . na budowie nic się nie dzieje, to i tutaj niewiele. Właśnie wgrywam zdjątka mioch pierwszych ozdóbek choinkowych... tylko coś muli ten net . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.11.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No to się chwalę... wkleję tutaj, później przerzucę do galerii... miękkie jakieś... doopny ten kupny krochmal , sama se muszę zrobić http://foto0.m.onet.pl/_m/48542a78b060605bd78ca43ff932579c,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/91f4e74e65eb75c8002ba1285317f88d,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/04e71d474306cb715e3bcf67b7847371,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/6315e9ed49df098c3ca2993ca104016d,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/eab7cb3f899667811ac275455bcf39a5,10,19,0.jpg Najprzyjemniej się robi te dzwoneczki, bo na piłeczce można naciągnąć do usztywnienia, z bombkami jest dużo paprania . Ta różowa to tak na próbę była, bo nie pasuje kororystycznie, ale nie miałam jeszcze czerwonego kordonka , podoba mi się jej wielkość, tylko wzór nie teges , taki dziurawy... Nie mam innych wzorów, a grzebanie w necie pół dnia zajmuje. A właśnie... lecę łobiad robić, bo dzisiaj długi wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.11.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Cze ,aleś Ty zdolna bestia jesteś.Qrczę ,do wszystkiego Szydełkujesz ,bełtasz w betoniarce i obiad jeszcze upichcisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.11.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Łłłłłłłłłłłłłłoooooooooooooooo matko....... w sklepie ładniejszych nie widziałam.......cudeńka...... Tyś normalnie - człowiek orkiestra ....kurczę......a ja czasem guzik krzywo przyszyję kompletne beztalencie jestem jeśli chodzi o proste szycie a co dopiero szydełkowanie....to wyższa szkoła jazdy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 16.11.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 o matusiu, jakie cudeńka nie no dziewczyno, szacun normalnie i czapki z głów.. piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.11.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Arctica jesteś "i do tańca i do różańca" uzdolniona na wszystkie strony!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.11.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 PRZEPIĘKNE!!! Zdolniacha nie z tej ziemi jesteś Ten ostatni dzwoneczek najbardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.11.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzięki dziewczyny..., ale ja dopiero się rozkręcam . Właśnie znalazłam sposób na wypchanie do krochmalu tego dużego dzwonka co go zmajstrowała . Jak wypali to się jutro pochwalę . zdolna bestia jesteś.Qrczę ,do wszystkiego Beatko, przecie kobieta pracująca jezdem , żadnej pracy się nie boję ......a ja czasem guzik krzywo przyszyję Gosiu... z guzikami i ogólnie z całym szyciem to na mamę czekam , baaaaaaardzo nie lubię ...szyć (miałam napisać igły, ale przecież kocham haftować, a to też igłą ). Ganniu, aniu... dzięki jesteś "i do tańca i do różańca" Danuisu... do różańca nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.11.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Arctica!!!!!!!! ale zdolna z Ciebie kobietka ....szczęka mi opadła cudne te bombeczki i dzwoneczki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.11.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No kochana.......cudeńka, oj cudeńka !!!! A tak z ciekawości, na co je nakładasz do krochmalenia?????, że takie kształtne bombeczki i dzwoneczki ci wychodzą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.11.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzięki... Bombki na balony, a dzwoneczki na piłeczki.... duży dzwon (ten co to się dopiero krochmali) na kawałku butelki... takiej po wodzie... Tylko krochmal nie taki kupiłam i jeszcze raz się będę bawić w dmuchanie balonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam Arctica, super te bombki i dzwoneczki - ten ostatni super z tą srebną nitką naokoło Długo robisz takie cudo? Arctika brak mi słów - bo takie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts