Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Kaktus zarąbisty, ale podagrycznik - nie!

Dusi mi trzmielinę i jego dni są policzone!

Neapol i Rzym - piekny wyjazd!

Tylko w Neapolu niech bardzo uważa na złodziei ulicznych, bezczelni sa na maxa.

W sumie w Rzymie też trzeba bardzo uważać...

Ale na pewno wróci bardzo zadowolony, w końcu tyyyyle wrażeń w taaaaakich miejscach! :yes:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pojechali z osobą przez kilkanaście lat mieszkającą w Neapolu, uprzedzał mocno i czuwał będzie na pewno. A w Rzymie to byliśmy parę lat temu przez dwa tygodnie... żadnych złodziei nie zauważyliśmy:no:... to stereotyp. W Wawie też trzeba uważać??? Na takiej Pradze np???:rolleyes:

Gosiek i w doniczce trzeba uważać, potrafi wyleźć:yes:

Meg... moje grudnie też teraz wiosną kwitły tak, że normalne:p

No kfitki śliczniaste, widać, że dobrze się mają, chyba na oborniku chowane... ;)

Poczekaj jeszcze odrobinę, a i Gomoira warknie.

A może już warczy?

Nasz Misiek też raz spróbował.

Dostał ścierką po grzbiecie i od tej pory już nigdy nie warczał na nas... :rotfl:

Bo w wykonaniu malucha to jest śmieszne, ale potem dorosła kocica robi się groźna, lepiej nie pozwól... :no:

Bo może dojść wtedy gryzienie i drapanie Was.

A kwiaty - skoro bez obornika - to na czym tak wyrastają, taką masz dobrą ziemię samą z siebie? :o

Nasza Luna też warczy, jak ma dość naszego miziania....daje znać, ze dość :) i gada - jak rano wychodzę z sypialni to miałknie tak jakby mówiła " no nareszcie!!"

a w sprawie roślinek - Arctica wsadziłaby zwykły kij w ziemię, to i tak piękne drzewo by wyrosło - taka z niej czarownica ! :stirthepot:

Ojej... dziękuję Małgoniu:oops::oops::oops::lol:

Spora zasługa w tym rośnięciu II i III klasy ziemi u nas, tylko kawalątek jakieś 10 arów IV. No i duża ilość tegorocznego deszczu:yes:... właśnie mega burzysko nadciąga:rolleyes:

A że mi rośnie...fakt... to po babci mam:yes::lol::lol::lol:

Na gryzienie i drapanie to sobie nie pozwolę:no:... gada Sodomcia, najczęściej jak mnie długo nie widzi i biegnie do mnie cała w pretensjach:lol2:

A ten odblaskowy to chrząszcz majowy, szkodnik, drań i świnia, a w dodatku producent obrzydliwych tłustych białych pędraków, które potem źreją korzenie roślin!

A jak się wylęgną, to źreją zielone z roślin w ilościach hurtowych - bić łobuza!!! :mad:

A jeszcze w sprawie tego kija... siałam ogórki i sobie patykami zaznaczyłam gdzie wtykam ziarenka. Patykami z klonu. Sporo z nich rośnie:p

a nie mówiłam!!!!!

a takiego neonowego gościa tyż dzis widziałam na kfiatku - czyli bić gada?! bo pędraki tłuste to kilka ubiła :rolleyes:

" BIĆ ALBO NIE BIĆ?

OTO JEST PYTANIE.

BIĆ, W TO BEZCZELNE RYŁO

BY NAJLEPIEJ BYŁO! " ;)

No ...podagrycznik mi się bardzo ,ale to bardzo podoba...

Zapraszam... szpadel pożyczę;)

tylko strrrrrrasznie ekspansywne... co mi się w nim niezmiernie podoba:wiggle:

A ten odblaskowy to chrząszcz majowy, szkodnik, drań i świnia, a w dodatku producent obrzydliwych tłustych białych pędraków, które potem źreją korzenie roślin!

A jak się wylęgną, to źreją zielone z roślin w ilościach hurtowych - bić łobuza!!! :mad:

:no::no::no:

Majowy jest brązowy, o taki

http://s2.flog.pl/media/foto/4934219_chrabaszcz-majowy-melolontha-melolontha--czy--chrabaszcz-kasztanowy-melolontha-hippocastani-.jpg

Mój był ciut mniejszy od majowego i baaaardzo zieloooooony...

stawiam na kruszczycę złotawkę:)

Gąsiennice żarłoczne zapewne mnoży ale bić go nie zamierzam:no:...