DPS 27.05.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Kaktus zarąbisty, ale podagrycznik - nie! Dusi mi trzmielinę i jego dni są policzone! Neapol i Rzym - piekny wyjazd! Tylko w Neapolu niech bardzo uważa na złodziei ulicznych, bezczelni sa na maxa. W sumie w Rzymie też trzeba bardzo uważać... Ale na pewno wróci bardzo zadowolony, w końcu tyyyyle wrażeń w taaaaakich miejscach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.05.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Pojechali z osobą przez kilkanaście lat mieszkającą w Neapolu, uprzedzał mocno i czuwał będzie na pewno. A w Rzymie to byliśmy parę lat temu przez dwa tygodnie... żadnych złodziei nie zauważyliśmy:no:... to stereotyp. W Wawie też trzeba uważać??? Na takiej Pradze np??? Gosiek i w doniczce trzeba uważać, potrafi wyleźć Meg... moje grudnie też teraz wiosną kwitły tak, że normalne:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Mimo wszystko jednak pozostane przy nielubieniu tego podagrycznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 No jasne, że na Pradze trzeba uważać, z szaconkiem do warsiawiaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.05.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 (edytowane) Bleee... Sodoma łapie myszy... bleee:sick: do tego warczy jak ktoś do niej podchodzi:rotfl: to przy okazji troszkę kfiotków z dosłownie paru kłączy wsadzonych w zeszłym roku mam tyle:cool: Edytowane 29 Maja 2013 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 No kfitki śliczniaste, widać, że dobrze się mają, chyba na oborniku chowane... Poczekaj jeszcze odrobinę, a i Gomoira warknie. A może już warczy? Nasz Misiek też raz spróbował. Dostał ścierką po grzbiecie i od tej pory już nigdy nie warczał na nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2013 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Tylko Sodoma warczy, najczęściej na siostrę jak coś dobrego do michy trafi. Wczoraj chyba pomyślała, że mam chrapkę na tą jej myszkę... jakoś mi to jej warczenie nie przeszkadza, śmieszy wręcz... psinkom to bym nie pozwoliła, ale one nie warczą Kwiatkom obornika nie daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.05.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Witaj kochana ale pięknie u Ciebie, roślinki powalają, zwierzaczki zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ojej Kaluś!!! sto lat Cię nie widziałam:rolleyes:... i o zaległej rewizycie łaskawie przypominam... nasionka chciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.05.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Kochana przyjade, przyjade.....bardzo tego chcę Tylko ostatnio jestem w ciagłym niedoczasie masakra jakaś popprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Bo w wykonaniu malucha to jest śmieszne, ale potem dorosła kocica robi się groźna, lepiej nie pozwól... Bo może dojść wtedy gryzienie i drapanie Was. A kwiaty - skoro bez obornika - to na czym tak wyrastają, taką masz dobrą ziemię samą z siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.05.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Nasza Luna też warczy, jak ma dość naszego miziania....daje znać, ze dość i gada - jak rano wychodzę z sypialni to miałknie tak jakby mówiła " no nareszcie!!" a w sprawie roślinek - Arctica wsadziłaby zwykły kij w ziemię, to i tak piękne drzewo by wyrosło - taka z niej czarownica ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ojej... dziękuję Małgoniu:oops::oops: Spora zasługa w tym rośnięciu II i III klasy ziemi u nas, tylko kawalątek jakieś 10 arów IV. No i duża ilość tegorocznego deszczu:yes:... właśnie mega burzysko nadciąga:rolleyes: A że mi rośnie...fakt... to po babci mam:yes::lol: Na gryzienie i drapanie to sobie nie pozwolę... gada Sodomcia, najczęściej jak mnie długo nie widzi i biegnie do mnie cała w pretensjach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A jeszcze w sprawie tego kija... siałam ogórki i sobie patykami zaznaczyłam gdzie wtykam ziarenka. Patykami z klonu. Sporo z nich rośnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A takiego odblaskowego jegomościa spotkałam dziś na dereniu:) dopiero teraz zauważyłam jakie on ma owłosione plecy:sick:... gołym okiem nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 to dopiero makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 No ...podagrycznik mi się bardzo ,ale to bardzo podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A ten odblaskowy to chrząszcz majowy, szkodnik, drań i świnia, a w dodatku producent obrzydliwych tłustych białych pędraków, które potem źreją korzenie roślin! A jak się wylęgną, to źreją zielone z roślin w ilościach hurtowych - bić łobuza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.05.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A jeszcze w sprawie tego kija... siałam ogórki i sobie patykami zaznaczyłam gdzie wtykam ziarenka. Patykami z klonu. Sporo z nich rośnie:p a nie mówiłam!!!!! a takiego neonowego gościa tyż dzis widziałam na kfiatku - czyli bić gada?! bo pędraki tłuste to kilka ubiła " BIĆ ALBO NIE BIĆ? OTO JEST PYTANIE. BIĆ, W TO BEZCZELNE RYŁO BY NAJLEPIEJ BYŁO! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.05.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 No ...podagrycznik mi się bardzo ,ale to bardzo podoba... Zapraszam... szpadel pożyczę tylko strrrrrrasznie ekspansywne... co mi się w nim niezmiernie podoba:wiggle: A ten odblaskowy to chrząszcz majowy, szkodnik, drań i świnia, a w dodatku producent obrzydliwych tłustych białych pędraków, które potem źreją korzenie roślin! A jak się wylęgną, to źreją zielone z roślin w ilościach hurtowych - bić łobuza!!! :no: Majowy jest brązowy, o taki http://s2.flog.pl/media/foto/4934219_chrabaszcz-majowy-melolontha-melolontha--czy--chrabaszcz-kasztanowy-melolontha-hippocastani-.jpg Mój był ciut mniejszy od majowego i baaaardzo zieloooooony... stawiam na kruszczycę złotawkę Gąsiennice żarłoczne zapewne mnoży ale bić go nie zamierzam:no:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts