Arnika 04.06.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 To u Ciebie? Czy z neta? Boskie... :rotfl: Ciekawe co na to mama dzieciaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.06.2013 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No ja świnióf nie mam... jeszcze:rolleyes: z netu ale jak dla mnie bomba:) Przypomniało mi się jak Kalina moja dostała soczystego buziaka prosto w nos przez bramę od tak dwu - trzy letniej dziewczynki:) no ale bez języczka było:rotfl:... może to przez to, że chrapki owłosione??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wiesz chyba, że ja ślepowron/a jestem...? A buziak - nie do wyjęcia, matko jedyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.06.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Heloł dziewczyny ! Tak na chwilcię przyleciałam i rzec chciałam, żem też w deszcz - ową pogodę fugę kładła. Ledwie rozrobiłam 5 kg jak zaczęło grzmieć. A potem to już po deszczyku fugą wodę wypychałam. Zrobione jest fugowanie poprzeczne, a wzdłużne zostało pusto żeby woda miała gdzie odpływać. Kiedy ciąg dalszy nie mam pojęcia, bo non stop LEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRAWA JUŻ PRAWIE SZYI MI SIĘGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Cały dzień było dzisiaj bardzo ładnie u nas, dopiero teraz za oknem jakies paskudne ciemne chmury mi się pojawiają. Trzy prania dzisiaj wysuszyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.06.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 A mi nawet jedno nie wyschło:rolleyes:... wczoraj wywiesiłam i zaczęło lać... nie chciało mi się na odwirowanie zbierać i później abarot wywieszać no i takie napite wodą nie wyschło dzisiaj:no: Izulka to Ty prędka jezdeś jak na raz 5 kilo fugi rozrabiasz:rolleyes:... my we dwoje fugujemy, J. napycha ja zmywam, a 5 kilo na trzy razy minimum dzielimy bo nam zasycha:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.06.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 SŁOŃCA!!! Bo kwaśne:rolleyes: jeszcze ładny łubin przytachałam... niesamowity kolor, jedyny w swoim rodzaju... A tak w ogóle to muszę powiedzieć, że Hannah ma parcie na obiektyw ale takiego celebryta jak Neron II to jeszcze nie widziałam:no: zawsze i wszędzie wzrok wlepiony w jedyny słuszny punkt:rolleyes:... mały pozer:sick: czasami jeszcze miny strzela:rotfl:... to chyba jak mu się znudzi pozowanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.06.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 :rotfl::rotfl::lol2::lol2: faktycznie takiego modela to ze świecą szukać Trzeba go gdzieś do filmu wkręcić Czy on już skubie trawkę... czy tylko się nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 jaki fajowy kiwaczek-cudaczek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Noo ale fajowski ten krówek... I jaki jęzorek... Jakby widziało go to dzieciątko ze zdjęcia to by sobie buziaki mogli dawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2013 02:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Z języczkiem!!! Dzisiaj w nocy kiwaczek - kudłaczek dostał kolegę do zabawy:D :yes: mamy kolejnego BYKA!!! nie mam szans na dziewczynkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.06.2013 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Gratulacje Neron III rozumiem narodził sie, a mamusia to która z dziewczyn ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2013 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jaki model rzeczywiście!!! A już miny strzela absolutnie zawodowe! Gratulacje z okazji nowego byczka! Chyba rzeczywiście jałóweczka będzie dla Was truuuudnym osiągnięciem! Ale byczki są za to takie męskie, mraaau! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.06.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 no ja se przypomniała dlaczego ja tu nie mogę zaglądać no to ja bym miała jeszcze zajechać? o nie........! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ooo pokaż byczka I gratulki dla krowinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 niezly celebryta pokaz nowego byczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.06.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 mamy kolejnego BYKA!!! nie mam szans na dziewczynkę??? Arctica - jakos tak czuję, że będziesz miała niebawem kilka kocich dziewczynek... cos tak się chyba zanosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Czy on już skubie trawkę... czy tylko się nudzi Parę razy posmakował ździebełko... ale najśmieszniej jest jak dostają krowy zielonkę. Staje wtedy przy kupce wielce zdziwiony, że reszta pałaszuje... Lans (13 skończy 3 miesiące) już pogryza i trawkę i gotowe papu:) Gratulacje Neron III rozumiem narodził sie, a mamusia to która z dziewczyn ? Nely... dla znajomych (AGP-ki;)) "zdziwiona":D... ta siwa:p Jaki model rzeczywiście!!! A już miny strzela absolutnie zawodowe! Gratulacje z okazji nowego byczka! Chyba rzeczywiście jałóweczka będzie dla Was truuuudnym osiągnięciem! Ale byczki są za to takie męskie, mraaau! A już nawet imię dla dziweczynki przygotowałam:(... Już pięć tych męskości z tatusiem:rotfl: no ja se przypomniała dlaczego ja tu nie mogę zaglądać no to ja bym miała jeszcze zajechać? o nie........! :( no to nie:P Ooo pokaż byczka I gratulki dla krowinki... niezly celebryta pokaz nowego byczka Akumulatory muszę naładować Arctica - jakos tak czuję, że będziesz miała niebawem kilka kocich dziewczynek... cos tak się chyba zanosi... No nie wiem... bo Sodomowi kawalerzy (szt. na razie jeden) poddawani są Salmowemu testowi:p Po pierwszym teście parę godzin kochaś nie miał odwagi z drzewa zleźć:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No to Salma w obroni cnoty Sodomci, ha ha... Tylko, że u kotów może być tak, że będzie miała ruję do skutku, czyli albo do momentu zajścia albo sterylki.I wtedy to już istna katastrofa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 no to rześ mnie pocieszyła:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts