Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

No to Salma w obroni cnoty Sodomci, ha ha...

Tylko, że u kotów może być tak, że będzie miała ruję do skutku, czyli albo do momentu zajścia albo sterylki.

I wtedy to już istna katastrofa...

DEPSIA weź nie strasz dziewczyny, bo jakby tak miało być to tragedia absolutna :o

Ja tam miałam KOTA :lol2:

kastrata :lol:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Izulka to Ty prędka jezdeś jak na raz 5 kilo fugi rozrabiasz:rolleyes:... my we dwoje fugujemy, J. napycha ja zmywam, a 5 kilo na trzy razy minimum dzielimy bo nam zasycha:sick:

Tomka pytałam,

kazał rozrobić całość,

pewnie miał zamiar dołączyć się do fugowania :yes:

A tak w ogóle to durna robota to fugowanie :mad:

A ja tam lubię fugować:p...

Qrna mrówka mnie pogryzła:bash: i to tam gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę:sick:... jutro się w portki nie zmieszczę:mad:

Braza dziękować:D... następnego zdjęcia wgrywam... i wcale nie Nerona III:p

Relek... nie wszystkie by się dały... najbardziej miziasty poza psicami i koninami to Nelson... ale większość nie może się zebrać na odwagę:lol::lol::lol:

Z Sodomą za długo nie wytrzymam:sick:... właśnie leży na drodze brzuchem do góry i mrauczy, a Salemka jak nigdy (!!!) wzdłuż bramy chodzi:D

muszę tylko uważać bo kawaler podobny do Gomory... mam nadzieję, że się psince nie pośmajda:p

Jakoś nie mogę się dogadać z tym moim aparatem:bash: albo żółto albo niebiesko:mad:

Trudno:p

Szczęśliwa (chyba:rolleyes:) mamusia

P1000946.JPG

Neron III pewnie troszkę rozczaruje... no cielak jak cielak... wszystkie takie same:rolleyes:

dzisiaj jeszcze przeważnie śpi i jest cudonie miziasty, jutro da się miziać tylko jak będzie leżał... a później "będę spiepsał":yes:

Za to Lansik nie mógł zrozumieć dlaczego to małe nie chce do niego przyjść, z pół godziny go wołał:D

"goopie, małe, niekumate":p

P1000944.JPG

P1000948.JPG

P1000951.JPG

Dzisiaj swoje parcie na obiektyw Vito ujawnił:D

P1000891.JPG

P1000895.JPG

tu mnie głupie kocię rozprosiło

P1000901.JPG

przy N. II oczywiście wymięka, ale grzywa mi się nawet na boczek trzymała:lol:

P1000898.JPG

P1000915.JPG

Mamuśka to coś widzi :o:lol2:

Widzi, widzi... szczególnie jak jedzenie niosę:rolleyes:... już od drzwi wyjściowych z domu mnie śledzi:p

maluszek faktycznie mocno śpiący, za to Vito rewelacyjnie wyprowadzony, grzywka jak ta lala, dużo pracy włożyłaś

ale, ale czy Vito nie siwieje :o,,, wszak tatusia nie znasz, choć siwych kuców nie ma... ino łaciate ;)

Grzywa kilka razy dziennie czesana, już prawie, prawie... dużo pomogły deszcze, na mokro zaczesana dłużej się trzyma:yes:

Pewnie, że siwy jest! Całą mordę ma siwą i na grzywie balejaż:lol:

wszak maści jest "brudny kasztan na siwiźnie";)

My God, trudno uwierzyć, że to ten kieszonkowy słodziak, którego nie tak dawno pokazywałaś...

A maluch słodki, no jak to cielak! :D

Mamusia fryzurkę ma zajefajną, jak ten z rodziny Addamsów... :rotfl:

My God, trudno uwierzyć, że to ten kieszonkowy słodziak, którego nie tak dawno pokazywałaś...

A maluch słodki, no jak to cielak! :D

Mamusia fryzurkę ma zajefajną, jak ten z rodziny Addamsów... :rotfl:

Że na KONIA wygląda???:o

z 80 cm ma:rotfl: to mi dopiero KOŃ!!!

Mamusia Nelusia niestety z tych nieczesatych... ostatnio próbowałam:sick:

Jak kopytkiem pyrgnęła to centymetry dzieliły mnie od ostrego dyżuru na ortopedii:lol2:

Relek... konisie to są, nie raz:yes:... właściwie częściej niż koninki... chociaż koninki to też źle??? Bo konina to rozumiem, no nie rozumiem bo dla mnie to i Nerony nie wołowinki i nie befsztyki... a że niestety tak skończą, cóż... nikt mi nie zabroni chociaż przez pewien czas traktować ich jak psitulaki:p

Jak zwał tak zwał, a jak traktował to inna broszka:D. U nas nawet kury mają dożywocie:rotfl: konie na mięso za konusowate ale krowinki niestety:(...

Braza... wycmokałam, a jakże:oops:

bosko mlesiem pachnie:p... i taki cieplutki:lol:

No to dostałam cenzurkę publicznie :rotfl:

No i jeszcze francuskich perfum na nich używamy, niejednokrotnie ich szampon jest droższy niż nasz;)

Ja, ja... ja bym je tam wymiziała.... bardzo.. i czasami wycałowała.. jak prawie ten dzieciaczek.. no może bez języczka...

Arctica.. a Ty daleko mieszkasz od Ciechanowa?