sipatka 06.06.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No to Salma w obroni cnoty Sodomci, ha ha... Tylko, że u kotów może być tak, że będzie miała ruję do skutku, czyli albo do momentu zajścia albo sterylki. I wtedy to już istna katastrofa... DEPSIA weź nie strasz dziewczyny, bo jakby tak miało być to tragedia absolutna Ja tam miałam KOTA kastrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.06.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Izulka to Ty prędka jezdeś jak na raz 5 kilo fugi rozrabiasz:rolleyes:... my we dwoje fugujemy, J. napycha ja zmywam, a 5 kilo na trzy razy minimum dzielimy bo nam zasycha:sick: Tomka pytałam, kazał rozrobić całość, pewnie miał zamiar dołączyć się do fugowania A tak w ogóle to durna robota to fugowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Celebryte masz pierwsza klasa!! Śliczny jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.06.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ja bym te wszystkie czteronogi zamiziała :lol2: ...no oprócz kotowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja nie straszę, ja przygotowuję, zobacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A ja tam lubię fugować... Qrna mrówka mnie pogryzła:bash: i to tam gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę... jutro się w portki nie zmieszczę Braza dziękować... następnego zdjęcia wgrywam... i wcale nie Nerona III:p Relek... nie wszystkie by się dały... najbardziej miziasty poza psicami i koninami to Nelson... ale większość nie może się zebrać na odwagę:lol: Z Sodomą za długo nie wytrzymam:sick:... właśnie leży na drodze brzuchem do góry i mrauczy, a Salemka jak nigdy (!!!) wzdłuż bramy chodzi:D muszę tylko uważać bo kawaler podobny do Gomory... mam nadzieję, że się psince nie pośmajda:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jakoś nie mogę się dogadać z tym moim aparatem:bash: albo żółto albo niebiesko:mad: Trudno:p Szczęśliwa (chyba:rolleyes:) mamusia Neron III pewnie troszkę rozczaruje... no cielak jak cielak... wszystkie takie same:rolleyes: dzisiaj jeszcze przeważnie śpi i jest cudonie miziasty, jutro da się miziać tylko jak będzie leżał... a później "będę spiepsał" Za to Lansik nie mógł zrozumieć dlaczego to małe nie chce do niego przyjść, z pół godziny go wołał "goopie, małe, niekumate" Dzisiaj swoje parcie na obiektyw Vito ujawnił tu mnie głupie kocię rozprosiło przy N. II oczywiście wymięka, ale grzywa mi się nawet na boczek trzymała:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.06.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Mamuśka to coś widzi :lol2: maluszek faktycznie mocno śpiący, za to Vito rewelacyjnie wyprowadzony, grzywka jak ta lala, dużo pracy włożyłaś ale, ale czy Vito nie siwieje ,,, wszak tatusia nie znasz, choć siwych kuców nie ma... ino łaciate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.06.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 te, wielbicielki koniny ja sobie wypraszam jako odwieczny przyjaciel konia ...krowy też ......żeby mnie konia nazywać konina :mad:ja się stanowczo na to nie zgadzam :mad:prosze se wymyśleć iną nazwe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Mamuśka to coś widzi :lol2: Widzi, widzi... szczególnie jak jedzenie niosę... już od drzwi wyjściowych z domu mnie śledzi:p maluszek faktycznie mocno śpiący, za to Vito rewelacyjnie wyprowadzony, grzywka jak ta lala, dużo pracy włożyłaś ale, ale czy Vito nie siwieje ,,, wszak tatusia nie znasz, choć siwych kuców nie ma... ino łaciate Grzywa kilka razy dziennie czesana, już prawie, prawie... dużo pomogły deszcze, na mokro zaczesana dłużej się trzyma:yes: Pewnie, że siwy jest! Całą mordę ma siwą i na grzywie balejaż wszak maści jest "brudny kasztan na siwiźnie";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 My God, trudno uwierzyć, że to ten kieszonkowy słodziak, którego nie tak dawno pokazywałaś... A maluch słodki, no jak to cielak! Mamusia fryzurkę ma zajefajną, jak ten z rodziny Addamsów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 te, wielbicielki koniny ja sobie wypraszam jako odwieczny przyjaciel konia ...krowy też ......żeby mnie konia nazywać konina :mad:ja się stanowczo na to nie zgadzam :mad:prosze se wymyśleć iną nazwe:P Jest KOŃ to i jest KONINKA... a że ktoś ma pośmajdane myśli:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 My God, trudno uwierzyć, że to ten kieszonkowy słodziak, którego nie tak dawno pokazywałaś... A maluch słodki, no jak to cielak! Mamusia fryzurkę ma zajefajną, jak ten z rodziny Addamsów... Że na KONIA wygląda??? z 80 cm ma:rotfl: to mi dopiero KOŃ!!! Mamusia Nelusia niestety z tych nieczesatych... ostatnio próbowałam:sick: Jak kopytkiem pyrgnęła to centymetry dzieliły mnie od ostrego dyżuru na ortopedii:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jest KOŃ to i jest KONINKA... a że ktoś ma pośmajdane myśli:rolleyes: tak jak jest kierownik i kierownica zwierza fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.06.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 tia :Dminister i ministra.......koń i konia a ja tam swoje:rolleyes: mieszkam dwa rzuty od głośnego targu .........a nie może być konisia - konusia , koniusia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2013 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Nerona III to cmoknęłabym w ten nochal jak nic!!!! No az sie prosi !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Relek... konisie to są, nie raz:yes:... właściwie częściej niż koninki... chociaż koninki to też źle??? Bo konina to rozumiem, no nie rozumiem bo dla mnie to i Nerony nie wołowinki i nie befsztyki... a że niestety tak skończą, cóż... nikt mi nie zabroni chociaż przez pewien czas traktować ich jak psitulaki:pJak zwał tak zwał, a jak traktował to inna broszka:D. U nas nawet kury mają dożywocie:rotfl: konie na mięso za konusowate ale krowinki niestety:(... Braza... wycmokałam, a jakże:oops:bosko mlesiem pachnie:p... i taki cieplutki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2013 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Braza... wycmokałam, a jakże:oops: bosko mlesiem pachnie:p... i taki cieplutki:lol: No to właśnie straciłam ostatnie resztki normalności w Waszych oczach:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.06.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 eee tam my tu wszystkie nie tenteges zwierza kochamy. jakby ktos popatrzyl na mnie lub na Arnike co my ze swoimi kundlami robimy to tez by sie w czaszke popukal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No to dostałam cenzurkę publicznie No i jeszcze francuskich perfum na nich używamy, niejednokrotnie ich szampon jest droższy niż nasz;) Ja, ja... ja bym je tam wymiziała.... bardzo.. i czasami wycałowała.. jak prawie ten dzieciaczek.. no może bez języczka... Arctica.. a Ty daleko mieszkasz od Ciechanowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts