EZS 13.06.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 W tych moich "dzikich" krowach nie ma dokładnego terminu rozwiązania, bysio non stop w stadzie i kiedy trzeba to działa, hodowca za materac nie robi ten to ma dobrze. Nie dość, że mu się fuksło, bo facet a nie na kotlety, to jeszcze ma harem z użyciem do woli..... On wie, jakie ma szczęście???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.06.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Baaardzo miło zajrzeć na taką szczęśliwą stronę. Śliczna czekoladowa dziewczynka. Od razu zachciało mi się kakao napić A props czekolady. Położyłam do tarasowych płytek ciemną czekoladową fugę, żeby się nie złościć gdy jasna się ubrudzi i będzie szara. I wiecie co? Ta czekoladowa fuga jest prawie biała. Jest fajowsko po prostu. A mama od razu mówi - no przecież kakao też jest w proszku jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 kakao w proszku jasne??? hmmm a u mnie ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 nie mylcie kakao z czekolada jest jednak subtelna roznica w odcieniu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.06.2013 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Gratulacje! Piękny przychówek. Dziękować ten to ma dobrze. Nie dość, że mu się fuksło, bo facet a nie na kotlety, to jeszcze ma harem z użyciem do woli..... On wie, jakie ma szczęście???? Nie jestem pewna czy aż takie wielkie to szczęcie... bo każda z panienek ma ochotę tylko raz w roku:rolleyes:... tylko prokreacja... żadna się nie rozwodzi nad nieodpartym urokiem onego;) Baaardzo miło zajrzeć na taką szczęśliwą stronę. Śliczna czekoladowa dziewczynka. Od razu zachciało mi się kakao napić A props czekolady. Położyłam do tarasowych płytek ciemną czekoladową fugę, żeby się nie złościć gdy jasna się ubrudzi i będzie szara. I wiecie co? Ta czekoladowa fuga jest prawie biała. Jest fajowsko po prostu. A mama od razu mówi - no przecież kakao też jest w proszku jasne A może to był kolor BIAŁA CZEKOLADA... tylko nie doczytałaś nie martw się... też mam za jasną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 moja ciemnoszara na tarasie tez obecnie jest jasnoszara ale mi to pikus, sama sie wybrudzi i sciemnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.06.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 moja miała smaczną nazwę "toffi"... ale bardziej latte jest:mad:... i to z podwójnym mlekiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Oj tam, oj tam, drobiazgowe jakieś jesteście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.06.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Niech tą fugę szlag trafi!!! Za cholerę nie mogę pofugowaniego nalotu z płytek zmyć:mad: Ze sto razy już myłam, z octem też... NIC!!! W akcie desperacji z cifem do szorowania i szczoteczką do paznokci wyskoczyłam... tylko, że tego tarasu mam 30m2:sick: trzy lata będę szorować!!! Mam przyjemniejsze rzeczy do zrobienia... kilka razy dziennie muszę Nemi szukać Cielątka mają to do siebie, że się najedzą i idą się schować coby mamusie mogły spokojnie się najeść. W największej trawie... w krzaczorach jakiś... a Nemezja sobie dziwne miejsca wynajduje:p Wczoraj pod bronę wlazła... wyjść nie mogła, dobrze że jednak łażę i jej szukam, bo sama by się nie wykaraskała:rolleyes: Myślałam, że mi serce stanie jak zobaczyłam z daleka tylko merdające w górze kopytka:o... bałam się, że coś sobie zrobiła... Dziś za to 1,5 godziny jej szukałam:sick:... już miałam po sąsiadach latać...znalazłam trzy kwaterki dalej... spała, a jakże:) obudziłam się... maaaamoooo gdzie jesteeeeśśśś???? celebryta jak zwykle:rolleyes: a co??? nie wolno??? to ja tesss... i ja!!! z mamom:wiggle: i umleconom mordom:p przy okazji mój trikolorek:wiggle: tak dla złapania skali:lol: koń jaki jest każdy widzi... trzeba się przychylić coby pogłaskać ja do miziaków zazwyczaj siadam na glebie... wtedy koń jak KOŃ jest... znaczy wysokość jak należy:lol2: Djonizy też pozuje:lol: Na koniec... "a kuku"... nie mylić z kukuryku;) Edytowane 16 Czerwca 2013 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Ania.. krowinki i koniątka boskie... Noo ja bym tam zamiziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 jakie malusie te koniki, faktycznie dopiero widac to z perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 ależ fotorelacja... i Twoje emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.06.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Ania.. krowinki i koniątka boskie... Noo ja bym tam zamiziała... nie da się... sprawdzone:lol::lol: jakie malusie te koniki, faktycznie dopiero widac to z perspektywa na zdjęciach koń jak koń... szczególnie Kalina bo ona mało kucowata jest:) dopiero jak z kimś się foci to widać rozmiar:D a to widziałaś??? WIELKI Don Vito... ma tutaj chyba trzy dni:) http://images36.fotosik.pl/209/9b5ec138eada228fmed.jpg ależ fotorelacja... i Twoje emocje Nawet nie wiesz jakiego stracha mi napędziła:rolleyes: Najczarniejsze scenariusze mi się pod czaszką przewinęły. Dzisiaj jak jej szukałam to wiedziałam, że gdzieś musi być bo matka była spokojna, ale wczoraj... te dyndające kopytka:confused: nie chcę więcej takich suprajsów:no: już żonuś dostał op... za te brony:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 nooo bo jeszcze jak z Depeska by było. zwierzyniec cudniasty wasze prywatne zoo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Chyba pora ja jakiś GPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Tego zdjęcia nie widziałam.... SUPER... Noo kiedyś jak będę przejeżdżać gdzieś obok (tylko tyle, że nie wiem gdzie..) to zajadę i pomiziam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.06.2013 04:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) nooo bo jeszcze jak z Depeska by było. zwierzyniec cudniasty wasze prywatne zoo:cool: ja patrzę gdzie cofam:p a zoo??? mam nadzieję, że kiedyś będzie różnicowało gatunki:) Chyba pora ja jakiś GPS tiaaa... bardziej tradycyjne metody - dzwoneczek nie zadziałają bo maluchy chowają się i śpią Tego zdjęcia nie widziałam.... SUPER... Noo kiedyś jak będę przejeżdżać gdzieś obok (tylko tyle, że nie wiem gdzie..) to zajadę i pomiziam.. to jak jesce mi się nóski plontały tes nie widziałaś http://images39.fotosik.pl/1654/3af574519ea41b44med.jpg i jak na pielwsy spacerek idę tes nie... http://images43.fotosik.pl/1448/92ea6443246f91c8gen.jpg Arctica.. a Ty daleko mieszkasz od Ciechanowa?76 km w stronę prawie Warszawy Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.06.2013 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Celebrytę musisz zacząć aktorstwa uczyć. Nie dość, że cudny to utalentowany... i ma parcie na kamerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2013 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Też patrzę, gdzie cofam, ale jak mi miny znienacka z bron podkładają... Piękne to Twoje stadko, jak się popatrzy, to serce rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.06.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ten zrebak to wielkosci jak piesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts