taka_ja taki_on 16.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Bombki na balony, a dzwoneczki na piłeczki.... [...] i jeszcze raz się będę bawić w dmuchanie balonów Jakaś kopnięta jestem bo się śmieję... a sama ponad rok temu nadmuchałam się balonów na wesele, a potem olśniło mnie, że mam pompkę w aucie Ale przyznam, że sposób b.fajny -oczywiście malutko musisz nadmuchać -bo chyba nie są duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.11.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzięki Miśka... Ostatni dzwonek mi też najbardziej się podoba... naprodukuję troszkę , myślę, że z pół godz. trzeba jeden robić, ale ja wolna jestem... aaaa... i filmu nie można przy okazji oglądać bo jeszcze dłużej . A tak w ogóle to muszę znowu cuś poszukać, bo nie lubię takich samych kilka razy robić A Ty znowu ze mnie chichrasz???? ładnie to tak???? Ja lubię balony dmuchać (nie mylić "w balonik" ), chociaż jak zauważyłaś za bardzo to se nie podmucham, bo małe . Idę szukać większych Ps. a nitka to złota... tylko tak do zdjęcia na srebrno pozuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 woow wooow!!!! super bombki, ale dzwoneczek mi sie najbardziej spodobał!! fajnie by tak było bombeczkami własnej roboty choinke i dom na święta ozdobić, ale ja beztalencie jestem no cóż.. jak widać jednym talentów w obfitości przydzielili, a innym poskąpili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 16.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 hej! hm....... jesteś fantastyczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten ostatni najładniejszy chociaż wszystko jest cudne!!! ty mozesz na tym niezły interes skręcic )))))))) gratuluje talentu!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Rewelacja Kochana!!!! Ślicznie Ci to wychodzi i już Taka żona to skarb! Utalentowana wszechstronnie Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjatka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 17.11.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ile to ja się nakombinowałam, to moje... Ale udało się, dzięki Elena Oto mój kawałek świata z lotu ptaka http://foto3.m.onet.pl/_m/ddfdc8efe31fbd9c92b7a4677da72a1f,10,19,0.jpg czerwone - granice niebieska - rzeczka pomarańczowy - domek, tak mniej więcej... Powinnam powiększyć w paincie ale nie chciałam zmienić proporcji wow zbieraj kase na ogrodzenie sąsiadeczko na takim kawałku to mozna poszaleć!! mam jeszcze pytanko jak zrobiłaś to zdjecie z lotu ptaka?? O matko (że przywrócę pościk ), to jest dopiero raj!!!! Wspaniałe miejsce!!!! Gratuluję, tam dopiero myśl twórcza swobodnie krąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.11.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No to się chwalę... wkleję tutaj, później przerzucę do galerii... miękkie jakieś... doopny ten kupny krochmal , sama se muszę zrobić http://foto0.m.onet.pl/_m/48542a78b060605bd78ca43ff932579c,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/91f4e74e65eb75c8002ba1285317f88d,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/04e71d474306cb715e3bcf67b7847371,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/6315e9ed49df098c3ca2993ca104016d,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/eab7cb3f899667811ac275455bcf39a5,10,19,0.jpg Najprzyjemniej się robi te dzwoneczki, bo na piłeczce można naciągnąć do usztywnienia, z bombkami jest dużo paprania . Ta różowa to tak na próbę była, bo nie pasuje kororystycznie, ale nie miałam jeszcze czerwonego kordonka , podoba mi się jej wielkość, tylko wzór nie teges , taki dziurawy... Nie mam innych wzorów, a grzebanie w necie pół dnia zajmuje. A właśnie... lecę łobiad robić, bo dzisiaj długi wymyśliłam witam Arctica ty to zdolna bestyjka jesteś ,te bombki są przepiękne ,oj jak ja bym chciała tak szydełkować miodzio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 woow wooow!!!! super bombki, ale dzwoneczek mi sie najbardziej spodobał!! fajnie by tak było bombeczkami własnej roboty choinke i dom na święta ozdobić, ale ja beztalencie jestem no cóż.. jak widać jednym talentów w obfitości przydzielili, a innym poskąpili Dzienks Skabuś do tego naprawdę niepotrzebny talent. Cała filozofia to raptem trzy kombinacje, i to takie na jeden myk . Wystarczy tylko chcieć, i można... i kielnią... i szydełkiem Jutro się pochwalę nowościami, to zmienisz faworyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 hej! hm....... jesteś fantastyczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten ostatni najładniejszy chociaż wszystko jest cudne!!! ty mozesz na tym niezły interes skręcic )))))))) gratuluje talentu!!!!!!!!!!!!!! muszę to sobie częściej czytać Interes powiadasz??? Zbyt pracochłonne... takie malutkie to w miarę szybko się robi, ale coś ładniejszego to mi dwie - trzy godzinki zajmuje... dłubuś jestem Jutro się pochwalę taką dłuższą, to zobaczysz... a allegro pełne takich pirdółek . Ps. odpisałam Ci na grupach, dopiero teraz tam zalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Rewelacja Kochana!!!! Ślicznie Ci to wychodzi i już Taka żona to skarb! Utalentowana wszechstronnie Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjatka! Dzięki... Powiedz to mojemu mężowi, bo jak ja mu mówię to nie wierzy Zdjątka jutro, nabyłam prawdziwy krochmal i schną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ... wow zbieraj kase na ogrodzenie sąsiadeczko na takim kawałku to mozna poszaleć!! mam jeszcze pytanko jak zrobiłaś to zdjecie z lotu ptaka?? O matko (że przywrócę pościk ), to jest dopiero raj!!!! Wspaniałe miejsce!!!! Gratuluję, tam dopiero myśl twórcza swobodnie krąży Witam w moich skromnych... i dziękuję za zachwyty. A myśl krąży, oj krąży a czasami to nawet w krzakach się gubi... Od kilku dni próbuję jakiś sensowny projekt, a właściwie plan projektu na ten raj przyodziać i ... no... cienko , z tą myślą twórczą Pozdrawiam cieplutko i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 witam Arctica ty to zdolna bestyjka jesteś ,te bombki są przepiękne ,oj jak ja bym chciała tak szydełkować miodzio!!! Hejka Jessi Dziękuję za pochwały To nie ma co chcieć, tfu... wystarczy chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A wracając do budowania, wszak forum budowlane przecie ... Mój cudowny mężuś dobrał się do zdjęć w starym kompie... Pamiętacie nasz stajnio - garaż ????? Z tej strony jej chyba nie znaliście http://foto3.m.onet.pl/_m/a9b55b8070e41205e1fb7ab2482f4af7,10,19,0.jpg Troszku ją odmłodziliśmy , nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hejka!Ale fajowy skansenik!A co tam za motto widnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Sorki -widniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Chciałam przepisać, ale wymiękłam... sama zobacz http://images49.fotosik.pl/228/1b439c1fab68d28dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.11.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No i zawaliło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ale dzięki ... no może nie natychmiastowej, ale skutecznej reanimacji wygląda troszku lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Chciałam powiedzieć ,że Bogu dzięki wzięło się i zawaliło .Szybciej powstały czworaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Niewolniczej siły roboczo - ludzkiej nie przewidujemy.... Chociaż przydała by sie Jakoś tak mi się kojarzą czworaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts