TAR 17.06.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ja patrzę gdzie cofam:p chodzilo mi o mala:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.06.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Celebrytę musisz zacząć aktorstwa uczyć. Nie dość, że cudny to utalentowany... i ma parcie na kamerę Do Hameryki go poślę... tam podobno dobrze uczą Też patrzę, gdzie cofam, ale jak mi miny znienacka z bron podkładają... Piękne to Twoje stadko, jak się popatrzy, to serce rośnie. ten zrebak to wielkosci jak piesek Od naszych psuk był duuuużo niższy:lol:... tak po 3-4 miesiącach zaczął się z nimi równać zobacz to gdzieś we wrześniu było (urodził się 9 lipca) http://images46.fotosik.pl/1733/cbb0132b9b709f35gen.jpg chodzilo mi o mala:lol2: ale ona POD bronę wlazła, Depsia zadkiem od góry atakowała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Atak bardzo był skuteczny, baaaardzo, udało się zadek kompletnie załatwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.06.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 rewelacyjna fota konio-psia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.06.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Wtedy jeszcze miał lekki uścisk szczęk... bawili się z psinkami... http://images39.fotosik.pl/1717/979d1f421b90ae28gen.jpg obgryzał psinkom co się dało:rolleyes: nogi... http://images45.fotosik.pl/1516/3b08ad7a5bad44b7gen.jpg ogon... http://images41.fotosik.pl/1720/3ad715dbcc221973med.jpg albo uszy... http://images35.fotosik.pl/1586/5e2ad8f62e185656med.jpg Teraz uciekają przed Vitem, a przyparte do muru (Salma) rozwalają mu nocha... chrapy znaczy się... zębami...Mały goopek zupełnie nie kuma kto tu drapieżnik jest:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 :rotfl:ubawil mnie ten komiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 niezle, kon podgryzajacy psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 :rotfl: Pomiziaj je ode mnie Noo 76km.. ale ja już nie jadę do Ciechanowa, a nadal nie wiem która to wieś/miasto.. więc nie wiem gdzie jechać i tak i tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.06.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 chyba powinnaś osobne albumy zwierzyńcowi pozakładać - część zdjęć boki zrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.06.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Trochę odgrzewany ten komiks:p... tak fajnie było w zeszłym roku:yes: Arni... jak będziesz w okolicach historycznej stolicy Mazowsza to krzycz;) Przyniosłam zdjęć parę... bo... :wave:róże kwitną łagodna była dla nich zima... sporo jest większych ode mnie:D i moja spiżarka płatkowa:D nawet mężuś zasmakował w konfiturkach:p nie róże też kwitną... stajenne okienko:D i moje ulu... nie lubiane bo chyba nie mam faworytów... lubiane przeze mnie maki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.06.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 dostałam oczopląsu jedno ładniejsze od drugiego - róże przecudne, mak oszałamiający... ale sercem jestem za zdjęciem okienka stajennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Bożesz.. ale cudny mak.. myślałam, że to róża.O tych bordowych różach powiem tylko .. zachwycające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Prze - pię - knie!!! Róże o fantastycznych kolorach, maki imponujące i oszałamiające, a zdjęcie okienka stajennego powinno być wykorzystane w jakiejś reklamie wczasów na wsi! Zdjęcia Vita obgryzającego cc - bezcenne!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.06.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Vitowe okienko do gustu przypadło:D to zrobię jeszcze bardziej rozwinięte... że ostróżki bo okienko niezmienne;) jeszcze jedno mam... z pnącą, czerwoną różą, też się może Depsince nadać a troszkę później z malwami będzie następne:D Troszkę wczoraj soku robiłam... rugosowo-truskawkowy. Niestety różany posmak prawie nie wyczuwalny:(. Młodemu tam smakuje, ale ja byłam na tą różę napalona. Bzowy też już zlałam... ten za to bez przekonania robiłam, a jest mniamuśny! Taki... no inny:D Dobra idę kuchnię sprzątać... po sokowaniu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 roze jak roze zawsze piekne za to okienko wymiata i bije roze na glowe. czekam na jego inne odslony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.06.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Przydałoby mi się to okienko z ostróżkami w większej rozdzielczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.06.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Chcesz powiedzieć, że tak Ci wyrosły te ostróżki wysiewane z "niewidocznych nasionek" w zeszłym roku ??????:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.06.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Cześć kochna z ogromną radością ogląda się Twoje zdjęcia aż mi ciepło na sercu się robi Pięknie tam macie, widać że jesteście szczęśliwi w tym Waszym raju buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.06.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Kaluś... staramy się... że być szczęśliwi:lol: wiesz jak jest... nie zawsze kolorowo, ale jak się robi co się lubi:) Izulka... ostróżki to bylinki i rosły już w zeszłym roku, z poprzedniego ogrodu przytachałam, a jeszcze wcześniej to od babci mojej... ale ta co jest na pierwszym planie na tym zdjęciu z domem w tle i leżącą Haną to się w zeszłym roku wysiała:yes: Gosiek... maila na priv to prześlę Okienka przyniosłam, ale chyba wieczorkiem muszę się przejść... bo nie mogłam pstryczka od tej żarówy na niebie znaleźć i za słoooooooneczne:p i z obiecaną różą... okienko trochę brzydziej obrobione... róża już rosła i chyba jej za bardzo pilnowałam przed tynkującym żonusiem:p krzyczałam znaczy się... to mam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Szczękę z podłogi zbieram, że tak banalnie się wyrażę!!!!! Cudowne róże, szczególnie te pomarańczowe - ogniście pomarańczowe - co to za odmiany, pamiętasz??? O małej miss to ja nawet się nie wypowiadam, bo cokolwiek powiem będzie brzmiało banalnie .... jest śliczna, tak po prostu!!!! A drapieżnik Vito powalił mnie na kolana, trudno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts