Gosiek33 19.06.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Arctica bardzo dziękuję za to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.06.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 No przestań... nie ma za co... Braza... niestety nie jestem różoholiczka, ta to Westerland (nie wiem jak się to pisze:p), taka ni pnąca ni parkowa, krzaczor 3x3 rośnie ale trzeba im podpór. Mam jeszcze soczyśććć...ććć... zaplułam się bardziej ogniście:p pomarańczową, dziś dopiero rozkwitła, taka zwykłej, różanej wielkości jak rabatowa, w pąku to wygląda jak tzw. kiedyś mecrdes. Ale nie mam pojęcia co to za jedna... nie przedstawiła się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Tak patrzę na to wszystko - ogrom pracxy i miłości dla domu i ogrodu oraz zwierząt. Mój szacunek do Ciebie wciąż rośnie i rośnie, niezwykłe rzeczy robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.06.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 a ja jak patrze na Arcticowy dworek i ogrod to az mam ochote sama taki budowac sielski i wiejski a nie jak to ja prosto i surowo. okienka obledne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.06.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 A ja sobie wczoraj kupiłam jedną różę. Taką podobną w kolorze do tej westerland. Ale ona wysoka to chyba nie będzie. Chciałam jeszcze taką suuuuuper piękną białą, której płatki zawijały się tworząc jakby trójkąty. No i jeszcze była przecuudna biała tak pełna że aż środek się na 4 podśrodki dzielił. No ale jakieś kropki czarne na liściach miały i się bałam że to ta plamistość.I nie wzięłam.I mi trochę żaaaaalllllllllll:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.06.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Depsia, Tarcia... ale żeście mnie połechtały:oops::oops: aż nie wiem co napisać... mi brak słów:sick: niebywałe:rolleyes: Jak się robi co się lubi to życie jest piękne, i nawet niech czasami kopnie w zad... przytulę konia, pogłaszczę psa... kot mnie udepcze... i zaraz pyszczek się wykrzywia w tą odpowiednią stronę pomimo tego, że w oczach jeszcze mokro... Izuś... nie lubię białych róż... mam jedną całkiem białą, taką aż zielenią prześwitującą... i jedną parkową ale ta ma wyraźny różowawo-morelowy prześwit... tą trochę lubię ale jak nie pada, bo jej kwiatki gniją, w tym roku ładniusia:D SĄ WYNIKI EGZAMINÓW GIMNAZJALNYCH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.06.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) GRATULACJE Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 No to pochwal się, mama, żebyśmy wiedziały, że warto GRATULOWAĆ SERDECZNIE!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.06.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 :yes:chwalę... nie "się"... synusia:p myślę, że ma realne szanse na swoją wymarzoną szkołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.06.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.06.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Dziękuję przekażę Trochę zdjęciófff przyniosłam:wiggle: wspomniana biała róża z różowym prześwitem dla Brazy zajebiście pomarańczowa:lol: i jakaś... ładna:p maki...też ładne:wiggle: szaleją w tym roku:rolleyes: Połechtana mile Waszymi słowami przypomnę metamorfozę obórki:D taką zastaliśmy http://images45.fotosik.pl/1092/393c46cee0509d64med.jpg tak wygląda dziś... To i "Dla Gagaci" chociaż Hannah to woli tak pozować i kunie się na sesję załapały:rolleyes: "mam cię sierściuchu" Moje osobiste rysie nadrzewne:lol: A na zachodzie bez zmian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Nooo, aleś się nagadała, od kiedy Ty taka wylewna, Arctisia, jesteś, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Przepięknie z tym domem i wokół domu! Naprawdę Cię podziwiam, niezwykłą miłość do tych zwierząt, domu i ogrodu widać u Ciebie od pierwszego rzutu oka na to. A wylewna z wynikami nie byłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 jaaaa cieeee Arcti ale ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Łąaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłł :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Oczywiście gratulacje dla Syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.06.2013 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Też tylko mogę extra i łaaaaaaaał powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.06.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Hana, boska... zwłaszcza te kiełki... normalnie jakbym Grubego widziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Echhh... rozmarzyłam się... Nie wiem dlaczego, ale te zdjęcia... sielskie, anielskie przywodzą mi na myśl najpiękniejsze fragmenty z różnych form literackich... i nie wiem dlaczego najwięcej z literatury angielskiej:rolleyes:... Zostanę tu troszkę... będę cichutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 A konisie to kwiatków nie wpieprzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts