Arctica 22.06.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Tarcia, Arnika, Gosiek... no rozmowne jesteście:rotfl:... dzięki:hug: Osia bo Hana to miniaturka doga. Całkiem w dożym typie:D, Salma bardziej molosowata:rolleyes: Rasiu... nie musisz być ciuchutko;) tu można gadać... Pięknie witam... bo chyba nie miałam przyjemności Cię gościć i dziękuję za miłe słowa:) Depsia jak konisinka z boku to kwiatki mają jeść??? :no: najwyżej stratuję ociupinkę jak za sierściuchem którymś polezą... to świeża dostawa do wazonu będzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.06.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Psinki kapitalne!! ..no i nie tylko psinki.... Ale jednak sunie to moje faworytki :yes: Bazylia też uwielbia brzucholem do góry i rób ze mną co chcesz... Bazyli pod tym względem był ... skromniejszy... niechętnie brzuchola i resztę odsłaniał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Arcti bo to slow w paszczy brak, masz naprawdę cudnie. pocycja naplecna z odslonietym podwoziem to ulubiona pozycja Bialego, jak czasem z wami tu gledze a on lezy obok to jeden mój ruch reki i brzuchem do góry lezy już gotow do smyrania, a jak przestaje to normalnie kopie mnie by jeszcze, taki miziak. choć zla dziś na niego trochę jestem. może do wieczora mi przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.06.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Hej, a co tam Białasek narozrabiał....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 tak broiil i był upierdliwy, ze mało sobie palca nozem nie odcielam. on zawsze sobie czas na psoty znjaduje jak zajeta jestem. a teraz koniecznie zlizać chce sklaeczenie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 No przykro się psiakowi zrobiło i chce koniecznie pocałować pańci kuku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.06.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 ..przecież nie chciał nic złego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.06.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 to pańcia pierdoła i jeszcze się na psinkę chce gniewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 no tak i znowu moja wina a broiciel wgramolil się na kolana i domaga się smyrciu smyrciu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.06.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 przecież po uno to palca jednak nie obcięłaś, a po due to masz jeszcze drugą rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 A po tertio to przecież to JEST twoja wina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 już mu wybaczyłam potworze jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 I tak twarda jesteś... tak długo wybaczać Ja kurę szybciej wybaczyłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Za kurę to bym zadziobała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 no widzisz, a ja... zakopałam:rolleyes: że kurę... i dalej kocham:-x... nie kurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 wczoraj zla bylam ogolnie, jakas rozdrazniona to i wybaczanie dluzej szlo. za to jak wybaczyłam to nie mogę od cienia się od wczoraj opedzic. nawet jego ulubiona zabawa "koszenie trawnika" nie działa bialy lezy murem przy mnie, nawet teraz. jednak to jest dziubel kochany, wczoraj tez miał gorszy dzien. to chyba ta pogoda, kropli deszczu od tygodni nie było, do tego gorąc, duchota i parowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2013 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Skoro pańcia wybaczyła... nie wiem co ale gniewała się i już się nie gniewa... znaczy KOCHANA PAŃCIA!!! U nas właśnie pada, taka cichutka i spokojniutka burza przyszła, zero wiatru, zabuczało kilka razy tak przeciągle i pada. Fajnie podleje bo już troszkę suchawo zaczynało być. Oooo!!! W kuchni już słońce świeci:lol: Mam nadzieję, że już nie będzie tak duszno jak było, idę się pryskać i pielić truskawki mi koperkiem i nagietkami zarosły:sick:, a poziomki mam już wszędzie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 U mnie tylko 24 stopnie ale duszna jak diabli... czekam na deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 popadalo równo 20 minut i tyle deszczu a pancia dobra pańcia, mimo ze duchota straszna to wymeczyla się ale broja wyprala, bo już się czochrał. Teraz swiezy, bielusi i pachnący znowu, on tal lubi być czysty, królewicz jeden:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 U nas też 20 minut cichego spokojnego deszczyku i koniec. Ale upał minął, jest przyjemnie ciepło, więc fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts