Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Tarcia, Arnika, Gosiek... no rozmowne jesteście:rotfl:...

dzięki:hug:

Osia bo Hana to miniaturka doga. Całkiem w dożym typie:D, Salma bardziej molosowata:rolleyes:

Rasiu... nie musisz być ciuchutko;) tu można gadać:p...

Pięknie witam... bo chyba nie miałam przyjemności Cię gościć i dziękuję za miłe słowa:)

Depsia jak konisinka z boku to kwiatki mają jeść???

:no::no::no:

najwyżej stratuję ociupinkę jak za sierściuchem którymś polezą:p...

to świeża dostawa do wazonu będzie:lol:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arcti bo to slow w paszczy brak, masz naprawdę cudnie. pocycja naplecna z odslonietym podwoziem to ulubiona pozycja Bialego, jak czasem z wami tu gledze a on lezy obok to jeden mój ruch reki i brzuchem do góry lezy już gotow do smyrania, a jak przestaje to normalnie kopie mnie by jeszcze, taki miziak. choć zla dziś na niego trochę jestem. może do wieczora mi przejdzie

wczoraj zla bylam ogolnie, jakas rozdrazniona to i wybaczanie dluzej szlo. za to jak wybaczyłam to nie mogę od cienia się od wczoraj opedzic. nawet jego ulubiona zabawa "koszenie trawnika" nie działa bialy lezy murem przy mnie, nawet teraz. jednak to jest dziubel kochany, wczoraj tez miał gorszy dzien. to chyba ta pogoda, kropli deszczu od tygodni nie było, do tego gorąc, duchota i parowa. :sick:

Skoro pańcia wybaczyła... nie wiem co ale gniewała się i już się nie gniewa... znaczy KOCHANA PAŃCIA!!!:D

U nas właśnie pada, taka cichutka i spokojniutka burza przyszła, zero wiatru, zabuczało kilka razy tak przeciągle i pada. Fajnie podleje bo już troszkę suchawo zaczynało być. Oooo!!! W kuchni już słońce świeci:lol:

Mam nadzieję, że już nie będzie tak duszno jak było, idę się pryskać i pielić;)

truskawki mi koperkiem i nagietkami zarosły:sick:, a poziomki mam już wszędzie:bash: