TAR 01.07.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ciekawość to pierwszy stopień oj tam, o tym wiem juz od dawna, byle do dobrek kompanii trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 no i teraz mnie zazdroscia trzepnelo, jak ja kocham taki busz:cool: ale jak nudno w takim ogrodzie:rolleyes:... nic!!! tylko sekator i 20m2 (chyba już nawet nie) trawnika raz w tygodniu chlasnąć... to można i nożyczkami od paznokci z nudów;)... mimo wszystko jestem dumna z tego ogrodu bo mój pomysł, moje wykonanie... no mój troszkę pomagał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ale piekny ogrod, jak wszytsko super pozarastane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Rzeczywiście piękny zielony busz, aż przyjemnie spojrzeć. Wspaniały! Ale ten teraźniejszy LEPSZY. O srylion procent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Rzeczywiście piękny zielony busz, aż przyjemnie spojrzeć. Wspaniały! Ale ten teraźniejszy LEPSZY. O srylion procent. No na pewno INNY:D Na 1000 metrów nie było wielkiego pola do popisu, tutaj jest inaczej głównie ze względu na powierzchnię... w takim wiejskim-sielskim to i pokrzywy się wpiszą jak trzeba;)... i trawnik koszony na raty, bo całej zielonki na raz krowy nie zjedzą... Właśnie mężuś łąkę kosi na sianko, drugi pokos... prawie godzinę wybieraliśmy przecinki z trawy:rotfl: Odmówił koszenia jak bażantową zobaczył, zatrzymał się, a jak "pi-pi" usłyszał w trawie to całkiem się zaparł...za to go kocham:oops: Mam nadzieję, że wszystkie z mamą do lasu trafiły... Teraz tylko 4 dni bezdeszczwoego upału poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 :stirthepot: :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.07.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Piękny ten stary ogród.. pokazałam mężowi a on skwitował "ale chaszcze, a ile tam musi być komarów!" Masz ci los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 a co oplata (oprocz roz) ten slup, liscie, zielone baldachy? mnie sie ten busz bardzo podoba, choc moj mezu tez by skomentowal o komarach. czyli my o niebie a oni o chlebie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 kokornak:) a mężom:P... jakby co to bajoro też jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 patrz a miałam kokornak na liscie pnaczy ale nie było to wzielam aktinidie, mam tez przywarki japońskie bardzo ladnie się wspinają. zawsze mi się wydawalo ze kokornak ma drobniejsze listeczki a nie takie parasole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2013 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 no właśnie ma małe liście jak na kokornaka, jak mu miejsce podpasuje to dosłownie jak parasole... jak lipa amerykańska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.07.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ależ ogród i masz moje chciejstwo z przed lat - kokornaka. Nigdzie nie mogłam go zdobyć, aż gdzie zobaczyłam taaakie liście, Wykopałam sobie ciut, posadziłam... a potem chwasta wytępić nie mogłam okazał się nim rdest japoński - skądinąd okazały i ładny chwast Arctica, ale ktoś ,,mieszka" w Twoim starym ogrodzie i nie pielęgnuje go. Sama będziesz ciąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Też miałam zapytać za Gosią.. czy ktoś tam mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Rodzice doglądają, chwasta wyrwą, trawkę skoszą... ale chlastać będziemy my:) Kokornak u Ciebie Gosiu powinien dobrze rosnąć... cień i mokro lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.07.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Zarąbisty busz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2013 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Może praecoxa posadzisz - mój się niestety utopił ale przedtem oczy cieszy albo Pamela Jackman' - tego mam, bardzo wczesny, powtarza kwitnienie, a po kwiatach zostają mu przecudne, duże koty I tym sposobem bedą i roslinki i koty na fundamentach:) Dzięki Gosiek! Wrzucę zdjatko tych fundamentów później, mam je na drugim komputerze. Tam jest praktycznie cały czas słońce, troche półcienia. Wolałabym opcje "posadzić i zapomnieć". Na razie musiałam tam przesadzić róże - jak dotąd maja sie świetnie nawet kwitną! A ten stary busz - cuuuudooooo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Ciekawa jestem niezmiernie, kiedy napiszesz, że masz istny busz i musisz zastanowić się, co wywalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.07.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Jak posadzić i zapomnieć to proponuję rugosę (będzie na dżemik płatkowy jak dorośniesz;)) albo derenie jakieś może... elegantisimę na ten przykład... albo może pęcherznicę... nie wiem jakie duże ma toto być Mieszaj Depsia, mieszaj... dwie się prześlizgnęly bockiem, że burze... może nie trafi:rolleyes:, ładnie schnie:) Synuś odmówił dziś przekręcania siana... bociany mu pod koła właziły:rotfl: o moje Wojtki:D bezpośrednio za ciapkiem 7 sztuk łaziło:cool:, ale wtedy aparatu nie miałam:( Makiem się pochwalę zanim przekwitną I jeszcze coś pokażę... pasażer na gapę, w bagażniku (nie patrzymy na wątpliwy porządeczek:oops:) od razu dodam, nie kopnęłam, nie przetrąciłam... samochodem też nie rozjechałam... ten typ tak ma:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Kotecek czadowy;), ale najbardziej to Ci boćków zazdroszczę... moje z gniazda nieopodal przyleciały w śnieżycę... łaziły po polu w śniegu po pióra... dokarmiałam je sercami drobiowymi, ale i tak nagle zniknęły i pozostało po nich puste gniazdo, w tej chwili zarośnięte już na co najmniej metr:cry:. Mam tylko nadzieję, że nic złego im się nie stało i po prostu wróciły się na południe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.07.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Te boćki to mało nasze som niestety, na sąsiedniej wsi gniazdo mają. Ustawiliśmy im słup z platformą ale jakoś im nie przypadła do gustu:rolleyes:. Za to co roku w sierpniu całe gniazdo nocuje na moich topolach, po 6-7 sztuk:lol:... wieczorami kołują nad tarasem... tylko zawsze jakoś mi szkoda... koniec lata... znów odlatują... ehhh... sentymenty mnie złapały, a tymczasem same powody do radości:p po uno to Depsia możesz już przestać mieszać... wysuszone i sprzątnięte:lol: i due, a właściwie to najważniejsze!!! Synuś dostał się do wymarzonej szkoły i wymarzonej klasy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts