Gosiek33 04.07.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 WIELKIE GRATULACJE dla Synusia i Mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.07.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ja też się z wielką przyjemnością do GRATULACJI dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 To i ja pogratuluję dostania się do wymarzonej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.07.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Synuś dostał się do wymarzonej szkoły i wymarzonej klasy!!! Już wiecie?? U nas jutro listy. Gratulacje, byle tylko wymarzona okazała się warta marzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.07.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.07.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Te boćki to mało nasze som niestety, na sąsiedniej wsi gniazdo mają. Ustawiliśmy im słup z platformą ale jakoś im nie przypadła do gustu:rolleyes:. (...) Cierpliwości. U mnie we wsi też kilka lat pusty słup z umocowanym kołem na czubku sterczał. Głupio to wyglądało, bo słup jakiś taki nie wysoki, jakby stanowić miał jedynie (wątpliwej urody) ozdobę podwórza. A jednak w tym roku pojawiła się pierwszy raz klekocząca rodzinka. Podobno pomaga w zwabieniu mieszkańców umocowanie kilku gałązek na platformie - takie gałęzie "startowe" do budowy gniazda. Macie tak zrobione? Gratulacje dla syna i dumnych rodziców! Tak mi jeszcze do głowy przyszło... że te boćki to może mądrzejsze są niż myślicie - może one po prostu czekają z założeniem u Was gniazda aż syn szkołę skończy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Gratuluje synowi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) Łooo, gratulacje dla dziecięcia i szczęśliwych rodziców!!! Boćki w ogóle zajefajne są, ale kotecek... Skąd się wziął - sam wlazł do bagażnika jakąś dziurą? Śliczny jest, a jaki słodziak, jak podrywa i się wdzięczy! Dobrze, że można przestać mieszać, bo już ręce mnie się zmęczyły, bolą trochę. Edytowane 5 Lipca 2013 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.07.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 GRATULACJE! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.07.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Gratulacje dla synusia i dumnych rodziców!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 08.07.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Wczoraj Arctica przeżyła oblężenie ... nasze Gospodarzą dziękujemy za miłe chwile i cierpliwość. Zwierzaki na pewno w końcu dojdą do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.07.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Wczoraj Arctica przeżyła oblężenie ... nasze (...) ...a gdy już ostatni goście wreszcie wyjechali za bramę, to profilaktycznie telefony przestała odbierać ...żeby się przypadkiem nie spytali, czy mogą wrócić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.07.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ależ Wam zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.07.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) Serdecznie dziękuję... my dziękujemy za gratulacje:) Wczoraj Arctica przeżyła oblężenie ... nasze Gospodarzą dziękujemy za miłe chwile i cierpliwość. Zwierzaki na pewno w końcu dojdą do siebie Żadna cierpliwość nie była potrzebna:no: Dziękujemy za miłe towarzystwo... i za to wspaniałe coś co nie mam pojęcia gdzie powiesić, żadno miejsce nie wydaje się dość odpowiednie:rolleyes: nie pomyślałam bo powinnyśmy wszyscy ustalić miejscówkę... wpadniecie za tydzień??? Widzę, że celebryta i Tobie przypozował... ma chłopak parcie:lol2: ...a gdy już ostatni goście wreszcie wyjechali za bramę, to profilaktycznie telefony przestała odbierać ...żeby się przypadkiem nie spytali, czy mogą wrócić... dzwoniłeś??? Polecieliśmy zwierzaki reanimować.................................... taki żarcik:p Zwierze mają się dobrze, ba! lepiej niż dobrze bo nawet psice głasków się jakoś dzisiaj nie domagają Krowy też dobrze... chyba... Neron jakiś dziwny tylko Ps. trafiliście na skarpę? Ależ Wam zazdraszczam Nie ma co zazdraszczać... wskakuj w samochód! Masz bliżej niż Oni:yes: Edytowane 8 Lipca 2013 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.07.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Nawet nie wiesz jakbym chciała - niestety u mnie chcieć wcale nie równa się móc... na dodatek kolano chyba do reszty mi się rozleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.07.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Mi tam nie przeszkadza... możesz i z rozlecianym kolanem:lol: współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.07.2013 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Jeszcze raz serdecznie dziękuję na razie musze mieć go na oku... znaczy napatrzeć się muszę już wiecie gdzie wisi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.07.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (...)Ps. trafiliście na skarpę?(...) No ba! Nie tylko na skarpę, ale nawet na imprezę na skarpie. Dlatego dzwoniłem - może byście dojechali PS Jak już skończysz te zwierza reanimować, to może byś maila odebrała na wp.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.07.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Nie chcę się wymądrzać, ale lepiej jej będzie (tej akwareli w saluuunie) no nie z powodu ważności ale światła - szkodzi tym obrazkom. Im dalej od uv tym dłużej są ładne. Przy okazji chciałam się pochwalić, że moja córcia też dostała się do tego "oczekiwanego" liceum. Mamusia się cieszy A propos. Za tydzień to może nie ale za dwa może być ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.07.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 piękna kossakowska akwarelka sipatka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts