Arctica 09.07.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Yetuś wiedzieliśmy o tej imprezie. W tym roku miasto się wyjątkowo stara, tydzień temu byliśmy na koncercie muzyki poważniejszej, B. Kaczyński prowadził, w niedzielę też coś było o 16.30 koncert jakiś, za tydzień znów... i plażę zrobili pożądną i zjeżdżalnia długaśna ma być, a może już jest? Dzięki za widoczki... jakieś znajome:rolleyes: najlepsze moje grrrroźne psy z Wasza Madzią to już wiadomo dlaczego w psim kojcu warzywniak mam, nieee??? Izulka powiedziałam, że "na razie"... światło powiadasz??? miałam obiekcje co do wilgotności:p Muszę się napatrzeć, a jak przyjedziesz/przyjedziecie to ustalimy gdzie mu będzie lepiej;) Nam ZAWSZE pasuje... byle bym kilka dni wcześniej wiedziała i planów nie poczyniła inakszych:wiggle: Madzi gratulowałam:yes:... tylko z tego co mi wiadomo to to liceum było bardziej "oczekiwane" przez mamusię może dlatego też "mamusia się cieszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 [ATTACH=CONFIG]199599[/ATTACH] Ta z lewej to Salma? Piękna akwarela, gratuluję takiego prezentu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Hannah... Salma ta pręgowana:)... na tym zdjęciu troszkę gamoniowato wyszła:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 to mi gamoniek bardziej pasi, hanna budzi respekt, nawet patrzac na fotke sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 :rotfl:no to byś się pomyliła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 :D:D a tak serio to ja sie panicznie boje duzych psow CC, ON i tych pozostałych umiesnionych. tylko boksery mnie jakos rozczulaja i nie strasza. i dlatego ja mam bialasa, nie boje sie go i jest taki maskotkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 choc przyznaje pieknie sie prezentuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Moich się nie da bać... jak się już wejdzie na podwórko:rolleyes: Działają na wyobraźnię i tak miało być, a ponadto są przemiłymi, sopkojnymi i strrrrrrrasznie miziastymi panienkami (zwłaszcza Hanna), na dodatek podobno dobrze wychowanymi:wiggle: Yetuś tak powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Tutaj Salma taka gamoniowata, zobacz tu np. też chyba budzi respekt, nie??? albo tu... od urodzenia dumna byłam:lol: za to Hannah ma parcie na obiektyw... jej przypozowanych zdjęć to sporo było:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 musze uwierzyc na slowo, ze miziate patrz moj tez miziasty do bolu ale do tego waleczny, zaczepno-obronny. on zaczepia a ja bronie choc tydzien temu rzucil sie w mojej obronie na innego psa, ktory z kolei rzucil sie na mnie. az mnie zszokowal swym bohaterstwem. ten atakujacy byl wielkosci naszego kurdupla, moze ciut wiekszy za to czarny, lazil sobie bez smyczy i kaganca i rzucal sie na ludzi, na dzieci. i rzucil sie tez na nas. mezu musial wlasciciela do pionu postawic. moj kurdupl w miejscach publicznych zawsze na krotkiej smyczy chodzi a tu wlasciciel wcale sie nie przejal. bialy tak sie zjezyl i chyba klapnal zebami na czarnego, bo tamten zapiszczal i szybko uciekl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 oooo tak na tych fotach budzi respekt ale jako szczeniorek do schrupania, cudna. tak samo smiesznie siedzi jak bialas, na jednym poldupku, tylko bebzonik troszke przeszkadza :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 no widzisz!!! Nie rozmiar się liczy:rolleyes: a hart ducha i waleczność Moje nie mają styczności z innymi psami, troszkę mnie to martwi bo nie wiem jak się zachowają jak kiedyś ktoś z psem przyjedzie... raz tylko yorka teściowego zjeść chciały... ale to tamten mały dureń nie skumał różnicy sił chyba i się z zębiskami rzucił... zdążyłam go na szczęście pod pachę złapać... dużo by prawdopodobnie z niego nie zostało:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Małe to wszystko "do schrupania":D urośnięte trzeba poznać coby chrupać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 nasz o dziwo toleruje psy ale jedynie takie jego rozmiarow, duzych sie boi i zachowuje sie jak ten york. za to ostatnio calkiem fajnie w knajpkach sie zachowuje, kladzie sie na lawce na kocyku i obserwuje jak sfinks, czasem tak sie wtapia, ze co niektorzy mysla ze jakas zabaweczka siedzi obok nas ladnie na smyczy juz chodzi i od paru dni jest przyzwyczajajny do jazdy na tylnym siedzeniu, przyznaje ze uczy sie dosc szybko ale te popiskiwania zalosci roztapiaja mi serducho. musi jednak zrozumiec ze i nam i jemu tak bedzie wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 boba budownicza :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 W ogródku sobie gipsowy odlew fundnęłaś to i do kawiarni wzięłaś taki nieskazitelny:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 boba budownicza :D:D budownicze bo tam pomieszane zdjęcia obu budowniczych... bobów budowniczych, sami budowaliśmy to i na budowie mieszkaliśmy, a psinki musiałam mieć JUŻ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 dziś mój mezul dla się przekonać na wzięcie drugiego gipsowego odlewika wiec wiosna pewnie będzie już z nami drugi, chyba zaczne wymyślac imie:wiggle:ja to bym już wziela ale wiosna będzie wygodniej dla nas. co to będzie, co to bedzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 cudnie będzie!!! tyle figurek w ogrodzie:hug: i podwójny czas przy stole pielęgnacyjnym:rolleyes: a chłopca czy dziewczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 chłopca. z tym stolem to nie pomyslalam, dam rade - taśmowo pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts