Arctica 09.07.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Dziś cały dzień psinki moje mają zajęcie:rolleyes: Gomora wyczekuje... pozy różniste przyjmuje... wabi... a kawaler boi się z drzewa zleźć nieśmiały jaki czy co??? Osobiście nie wiem czy by mi na jego miejscu chuć nie przeszła po spojrzeniu w dół:lol2: Bo straż graniczna "tylko" obserwuje:lol: czujnie wypatruje... z drugiej strony zajdzie... może nawet się i zmęczy... ale obserwuje:D I tak cały dzionek zleciał... biedny kotecek:lol: "nie biedny tylko tchórz!!! ja tam się nie boję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 chłopca. z tym stolem to nie pomyslalam, dam rade - taśmowo pojdzie właśnie za ten stół Cię podziwiam:) po co imię wymyślać i tak będziesz "białas" pisała:rolleyes:... a jak Białas ma na imię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 :rotfl:swietny komiks. Gomora dokładnie tak się zachowuje jak Okrus a może Okrus tak jak ona tez się wygina, przegina, rozkracza, na stol wlazi, wysokości się nie boi, po oparciach lazi - mam psiokota:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 i zdjecie tawliny się zalapalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 miałam jeszcze obie psice na górce z tawliną ale na krzaku się zogniskowało, a sunie rozmazało:rolleyes: Tak swoją drogą to ładna ta tawlina:p trzeba obfocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 w sumie to z niego i trochę twoich cc jest i konisia a oto dowod: pilnuś konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.07.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Arctica, super zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.07.2013 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ale się od rana super zdjęć naoglądałam dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.07.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Nie za ma co:lol: Tarcia ten "pilnuś" to bardziej mi wygląda na "już ty mi tu nie ściemniaj kotku":rotfl:a na rumaka kapotka ciut, ciut przyduża:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Kastorek (bo tak ma na imie bialy) lubi pilnowac wlosci na schodku, moze godzinami tam siedziec, tu byl juz z lekka zmeczony co widac po wywalonym jezorze i zasypiajacych slepkach. a konik - coz nie mielismy mniejszej derki za to jaki ma kolor wyczepisty :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.07.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Boska ta historyjka obrazkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.07.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Arctico, ale fajne fotki Pozdrawiam Cię serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.07.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Kastor nie Kastor (ładnie:rolleyes:) to na jakiekolwiek pewnie słowo w Twoich ustach przybiegnie... byle by odpowiednią barwę miało, nie? Moniu... daaaaaaaawno Cię u mnie nie było, miło mi, rozgość się A u mnie też kwitną róże:wiggle:... tylko mi skoczek listki zamozaikował ale już pogoniłam łobuza;) Również pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) najczesciej jest niutek, niusio, króliś, kastoś. za to jak nie slucha sie to jest krotkie: kastor. i on juz wie ze koniec z figlami i trzeba sie posluchac, bo pani niezadowolona dzis rano tak broil, ze myslalam iz ze schodow go spuszcze, porzadki w garderobie czynil nie wiem skad on ma sile na takie brojenie:rolleyes: Edytowane 10 Lipca 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.07.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 a bo odpoczywa kiedy wy w pracy, potem w nocy wiec wlasciwie glownie odpoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 no ale on tak od tygodnia rano broi. zwykle to nie mozna go z wyrka wywalic taki zmeczony i spiacy. po powrocie z pracy zwykle go nie oszczedzamy, duzo biega, duzo spacerow. o 23 to nas prosi bysmy do gory juz poszli spac, bo on przeciez taaaaaakiiiii zmeczus jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.07.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) O 22-23 nasze psy idą spać czy nam się to podoba czy nie. Wcześniej z godzinkę plotek z sąsiadowymi psami, wtedy nawet zamknięcie w domu niewiele pomaga. Za to jak zdarza nam się nocami coś robić, albo późno wracamy albo mega wcześnie wstajemy (o 3 np.) to psów nie ma... śpią u siebie i nawet wyjściem na siusiu nie są zainteresowane:rolleyes: Trochę ogrodu przyniosłam bo strasznego lenia na robotę mam:sick: Najpierw nowe szaty stajennych okienek:) malwy niezbyt udane w tym roku, jakaś rdza je męczy... topsin nie pomaga:( dalie jak widać dają radę ale chyba trzeba będzie podlewać ostróżka... jak biało to od razu Annabelka:) hostowo... polubiłam tawułkę moje pierwsze lilie:) jak zawsze niezawodne bratki:) i trrrrochę korrrrorrru:lol: Edytowane 10 Lipca 2013 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 kochana na malwach pewnikiem rdza slazowa, oderwać listki i spalic. a ta grandiflora to raczej anabelka, grandi maja inne listki i kwiaty, no i sa ciut późniejsze teraz czas anabelek potem limonek, grandi i pozostalych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 aaa nie pochwaliłam, jak zawsze cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.07.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 No przecie, że Annabel:rolleyes:... Grandi się na mnie wypięła przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts