Asaf 17.11.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Poczytałem dziś Twój dziennik i normalnie to bym Cię do mojego klubu zapisał.Może zrobimy taki temat jak mają grupy budowlane "Budujący na dużych działkach "Wyłuskamy tych budowniczych. Masz jakieś namiary na takich jak my ?do ich dzienników ?pozdropaAsaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Poczytałem dziś Twój dziennik i normalnie to bym Cię do mojego klubu zapisał. Może zrobimy taki temat jak mają grupy budowlane "Budujący na dużych działkach " Wyłuskamy tych budowniczych. Masz jakieś namiary na takich jak my ?do ich dzienników ? pozdro pa Asaf prosze mi tu nie tworzyć grup dla VIP-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.11.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kaluś... nie wiem, czy dla vipów, ale dla "WALCZĄCYCH Z WIATRAKAMI" to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.11.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Poczytałem dziś Twój dziennik i normalnie to bym Cię do mojego klubu zapisał. Może zrobimy taki temat jak mają grupy budowlane "Budujący na dużych działkach " Wyłuskamy tych budowniczych. Masz jakieś namiary na takich jak my ?do ich dzienników ? pozdro pa Asaf Dzięki że znalazłeś czas dla mojej klikaniny , no i czuję się zaszczycona zaproszeniem (to było zaproszenie???? ) do klubu . Ja przeczytałam każdą kropkę w Twoim dzienniku i co wieczór z niecierpliwością czekam na jeszcze , po prostu porażasz optymizmem. Obszarników, jak mnie tu dziewczyny przezywają , nie ma za wielu na fm, ale znalazłam kilka dzienników w których wsio "tymi rąsiami" się robi. Bardzo mi to imponuje... Chyba dobry pomysł z tym wątkiem na grupach... tylko dodać trzeba (tak jak odpisałam Kali) "walczących z wiatrakami" . Rozumiesz... przy Twojej kolekcji "zabawek" to jakoś to idzie, ale my... tak szpadelkiem... no dobra dwoma szpadelkami za dużo nie zdziałamy, normalnie "z motyką na słońce". Właśnie jesteśmy na etapie zastanawiania się nad ciągnikiem z turem , chyba będzie niezbędny . Zaczynamy od drugiej strony. Najpierw dom... Mamy dość daleko na działkę (prawie 100 km) i naszym priorytetem jest tam zamieszkać. Jak już będziemy na miejscu, będziemy walczyć ze wszystkim, a na początek z ogrodzeniem... jakoś sobie tego nie potrafię wyobrazić, a u Ciebie tak to zgrabniutko wychodzi . Pozdrawiam serdecznie Ps. To zakładasz tą grupę???? Daj znać, bo nie chcę przegapić, muszę być pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Poczytałem dziś Twój dziennik i normalnie to bym Cię do mojego klubu zapisał. Może zrobimy taki temat jak mają grupy budowlane "Budujący na dużych działkach " Wyłuskamy tych budowniczych. Masz jakieś namiary na takich jak my ?do ich dzienników ? pozdro pa Asaf a jak wielką działkę trzeba mieć, by się zapisać ??? miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.11.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Hej!!! Trza podanie... na piśmie... bedziem rozpatrywać ale tak myślę, że poniżej ha to niewielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 to odpadam nie będę składać nawet pisma mam tylko prawie 0,4 ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.11.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Spoko, kochana... Jak nie będzie chętnych to obniżymy progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Spoko, kochana... Jak nie będzie chętnych to obniżymy progi dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.11.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 "Nie za ma co", polecam się na przyszłość takie tajne informacje sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.11.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Obiecałam ... http://images49.fotosik.pl/228/d67cd0732cd330f5med.jpg http://images39.fotosik.pl/225/8b3e4d60cc7d5e8cmed.jpg http://images49.fotosik.pl/228/049a76d1bf6f5fe8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.11.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 kochana biorę wszystkie!!!!!! ja tez takie chce mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 kochana biorę wszystkie!!!!!! ja tez takie chce mieć Arctica......może wystawisz na allegro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 18.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 też bym chciała cudne są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 orzesz ty................... no poprostu jestem ................zazdrosna piękne sa i basta!! chce takie!!!!!! mogłabyś rozpisać wzór???? Może i mnie się uda takie cudeńko, choć jedno, zrobić !!!!! Pliiiiiiiiiiiiiiiiis!!!! No chyba, że zastrzeżone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.11.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzięki dziewczyny Chcieć to u mnie najczęściej mieć , szydełka w dłoń i do dzieła!!! Meg... wzór dzwoneczka jest tutaj http://lh6.ggpht.com/_e2o9tZwKjwI/Sp1-pq7ur8I/AAAAAAAABGo/tuTkY-R9U34/6.jpg Jest tam jeszcze jeden, myslę, że podobnych wymiarów i też ładny... muszę zrobić . Bombkę robiłam z serwetki (2 x środeczek), jeżeli chcesz to jutro pstryknę fotkę gazetce i Ci podeślę . Kalu... nie wystawiam bo mają one dla mnie za dużą wartość sentymentalną, sporo czasu trzeba przy tym posiedzieć i nie bardzo wiadomo jak by to wyceniać??? Szydełka w dłoń!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 18.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A gwiazdeczek nie robisz? Ja się zagwiazdkowałam, bo to co zrobiłam w ubiegłym roku jakimś dziwnym trafem wylądowało na choinkach u znajomych i znowu zostałam bez gwiazdek (ciekawe ile uda mi się zostawić dla siebie w tym roku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.11.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A te gwiazdki to przestrzenne, czy takie płaskie??? To masz tak jak ja w zeszłym roku z aniołkami... cały grudzień dziergałam i ... trzy zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 18.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Gwiazdki robię frywolitkowe. Produkcja masowa, czyli jeden wzór, bo tak szybciej Zdjęcie z ubiegłego roku: http://widget.slide.com/rdr/1/1/4/S/28000000194edd1a/1/165/0G1HYu2X0z83YnLzbh9WmMokmo4n1Bqx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.11.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Frywolitki są na liście "do nauczenia" Jakoś nie miałam okazji Widziałam sporo gwiazdkowych wzorków na szydełko. Gwiazdki, śnieżynki... jak zwał tak zwał. Ale chyba wolę cuś w trzech wymiarach . Zobacz jakie fajne wzorki znalazłam, muszę uzupełnić anielskie zastępy http://jasiomuka.fotosik.pl/albumy/62669.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts