TAR 10.07.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 a mój szpalerek grandi ma się dobrze nie wypina się , szpalerek limonek tez w doskonałym stanie, wyjątkowo geste w tym roku mimo suszy, grzybol ich nie meczy i zasilone porządnie zostaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.07.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Właśnie sobie przypomiałam, że w zeszłym roku kupiłam dwie Grandiflory i... kwitną w kulki! więc Anabelki są!!! Tak to jest korzystać z suerokazji wyprzedażowych:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 proszę kwiatek grandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2013 04:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 No wiem jak one kwitną, nie jestem pewna czy mi się bardziej podobają niż Annabel ale chyba wyższe rosną... a to dla mnie ważne. Teren spory to i giga rozmiarów potrzebuję wszystkiego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.07.2013 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 TAR nie dobijaj mnie - to tegoroczny kwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Chiba nie... Annabel dopiero kwitną, tamte później podobno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.07.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Moje grandi są jak piramidki - to chyba takie powinny być ??? No jak tam krowinka się ma ? bo z pogodą to znacznie gorzej, jak na "leżakowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.07.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 to ubiegłoroczny kwiat ale on wbrew pozorom jest większy niż kwiat anabelki (przynajmniej mojej;) ), na zdjęciu tego tak nie widać. mnie osobiście bardziej się podobają. krzak jest bardziej wyprostowany, nie pokłada się i kwiat gestszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Izulka no krowinka ma się.... dobrze:lol: w ciągu tygodnia powinna dać radę... Dobrze, że pogoda się spsuła to mnie chociaż nie kusi, ale trzeźwo myśląc to nawet i w upał nie mam ochoty... no za leniwa jestem i te warunki... wiesz gadałyśmy:rolleyes:... Jakby Ninka dała radę i pogoda się wyklarowała i Was nie wywiało to może w następny weekend??? Sie obaczy;) Tarciu... moja Annabel w zeszłym roku miała kwiatek wielkości dorodnego arbuza:cool:... w tym dużo więcej to i drobniejsze chociaż niewiele:) Grandiflorki są ładne po kilku latach jak już dorodniejsze, moja nie miała szczęścia... ktoś ją rozdeptał drugą psy niechcący stratowały:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.07.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Czekasz na nową krowinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Matko, jaka ta Gomorcia śliczna i nietypowa!!!! Wygląda jakby z dwóch kotów zrobiona:) No cudo!!!!! Pozdrowienia dla straży granicznej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Gosiek ... ale psytttt Braza przekazane:)... a Gomorek (właśnie próbuje mi łepa w dłoń włożyć, "no miziaj mnie!") łapatynę i ogon po siostrze ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.07.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 mój tez dziś caly dzień mizianski i przytulanski. wlasnie ulokowal swój maly lebek na kolankach, przykryty kocykiem tylko pochrapuje i puszcza pierdzibaczki (cos ma dziś problem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.07.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 To się chyba dzisiaj u wszystkich zwierzaków uaktywniło - ponadnormowe potrzeby miziania. Karol, co to on woli dłoń pana (aż mu się ogon ze szczęścia wtedy chce urwać) dzisiaj natarczywie łapką się ode mnie domagał miziania. Byłam w szoku normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.07.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Aneczko to my póki co czekamy i na krówkę coby się zrealizowała i na murowaną pogodę TAM GDZIE TRZA ! A póki co to w końcu zawiesiliśmy zasłony do szafy w sieni - nie wiem dlaczego wyszły dłuższe. Czy możliwe że po przeprasowaniu się wydłużyły ?????? Co by jednak nie gadać - ładnie wyszło, a małżuś z rozpędu to jeszcze i w sypialni naszej pyknął w ścianie dwie dziurki i w końcu mam szafeczkę zawieszoną. Jeszcze ze dwa sezony i obrazki też doczekają się swoich kołków w ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.07.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Czyli nie trzeba co miesiąc przypominać jak ma powiesić to powiesi;) Trzeba było sobie z gazobetonu dom postawić to byś sama gwoździki pod szafeczki end obrazeczki wbijała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.07.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dzisiaj w nocy Nelson doczekał się córeczki!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.07.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.07.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Hipp, hipp, hurra GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts