Moose 12.07.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.07.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ale się tam u Was dzieje! Pracowity facet z tego Nelsia! ...i nawet ze strażą graniczną umie się dogadać - na kocice uważaj, bo jak krów braknie... (...)Jakby Ninka dała radę i pogoda się wyklarowała i Was nie wywiało to może w następny weekend??? Sie obaczy;)(...) O której mam bramę otworzyć? (...)moje pierwsze lilie:) (...) Czy to są te których nasiona Ci porwałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.07.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Hurrrrraaaaaa !!!!!! A jednak rozmowa z wiesz z Kim pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.07.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dziękujemy za gratulki:D Chociaż nasza zasługa w tym niewielka:p Głowa krowiego rodu z jedną za swych nałożnic zrobiły pańciowi urodzinowy prezent, wstrzeliły się co do dnia:wiggle:. Mężuś dzisiaj kończy 28 lat!!! Znów:lol::lol: Miałam tylko problem z imieniem bo na dziewczynkę to ja nie byłam przygotowana:rolleyes: Po krótkiej burzy mózgu mała dostaje do dokumentów Nasturcja, dla nas Nasti... Nemi i Nasti... takie dwie kwiatkowe tegoroczne dziewczynki:lol: Czy ja już jestem nienormalna?:oops: Yetuś nasionka smolinosów sobie wziąłeś Trochę podobne do tych lilii ale bardziej intensywne w kolorze, o takie... http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/1663_1663_DSCN6152cccc.jpg Nad odwiedzinkami kombinujemy, kombinujemy... jak się coś wyklaruje to będziemy krzyczeć, no i Sipatki muszą być doma... w Lichawie znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.07.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ty jesteś "nienormalna" ale w bezpiecznych granicach. Taka nienormalność to nawet powinna być rozpowszechniana byłoby milej na świecie ....No to ci jadymy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.07.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 No to gratulacje dla Jacusia. Jeszcze parę lat a Konrad wiekiem go przeliczy (przerośnie ???) Sto lat Jacek, sto lat w zdrowiu i szczęściu od nas wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dużo zdrówka dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.07.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Wszystkiego naj...naj... dla obu Twoich Samców Alfa:) A dla Nasti cmok w nochal ode mnie i niech jej sie dobrze żyje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.07.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dziękuję w imieniu połówka mego za życzenia:) Nastusia identyczna jak braciszkowie, łebek, cztery kopytka tfu... raciczki, śmieszny ogonek zarzucający się na plecy przez pierwszy tydzień życia podczas galopu, ruda... no ale nie wypada nie przedstawić z mamusią ofkors:rolleyes: matka prrrr:lol:... a jutro dołączy do tego zalegającego na środku pola przedszkola:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dziewczynka suuuper Przedszkole mnie rozwaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Arcti a ty czeszesz te swoje krowinki duże i male? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.07.2013 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Rozbrajająca, a gdzie kolczyk? chłopaki dostawały od razu Przedszkole rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2013 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Te co się dają to czeszę... Nelson, Nadia i Lejdi "się dają";) Reszta nie bardzo, a cielaczki przez max. pierwszy tydzień, później nawet ja nie mogę pogłaskać bo "będę spiepsać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2013 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Rozbrajająca, a gdzie kolczyk? chłopaki dostawały od razu Przedszkole rewelacja Specjalnie zrobiłam jej zdjęcia jak poszłam kolczykować... już ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.07.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 matko...Arctica ....ja za Tobą nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 o jejuńciu!!! Kogo moje stare oczy widzą... Nie nadążasz powiadasz??? A może TY nie w ta strona idziesz, hę... już dwa lata do mnie jedziesz to w końcu byś trafiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.07.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 kiedyś przyjadę..........i dopiero się zdziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 ha... ha... ha... obiesanki sasanki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Super przedszkole... Krowinka super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2013 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Dziękować Jak takie super to jeszcze kilka fociątek:D "no idzies???" "ide, ide" kilka chwil dla reporterów:rolleyes:... "to po bracie mam... o tym":lol: na koniec widok z tarasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts