Gosiek33 13.07.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Ach te rzęsy Oj jak ja się cieszę, że Cię znam... i dzięki temu mogę takie cuda oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.07.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Śliczności i zwierzyniec i okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.07.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 uwielbiam ogladac twoj zwierzyniec , te krowy sa cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.07.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 tak zwierzyniec cudniasty!!! a ja się zastanawiam jak Ty to wszystko ogarniasz?? chyba wstajesz o 4.00 rano aby całe towarzystwo nakarmić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Dziękuję za zachwyty... no czarno-białych bym nie hodowała;) Kaluś... wstaję codziennie o 6. Wypuszczam krowy jak nocowały na nocnej kwaterze (ok.50%nocek), wyprowadzam konie, po drodze jeszcze wypuszczam kury i sypię im ziarenka... sprawdzam czy wszyscy mają wodę i ................................................... idę spać poza sporadycznymi przypadkami nie wstaję przed 9:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 fajnie masz, przedszkole super, szczegolna atencja darze płową, smiesznie jej się wlosieta miedzy oczami ukladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 wicherek między ślepkami ma:rolleyes:... albo kręcioła... albo wiatraczek... jak zwał tak zwał ale przez to ma taką zawadiacką minkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 no zobacz:p szkoda, że się nie da uczesać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.07.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Ty to masz lekkiego hyzia z tym czesaniem krówecek co nie ? Te co się dają cesać ci nie starczają? Tylko się nie obrażaj jak DEPSIA Dobra, wiem gdzie są drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 no zobacz:p szkoda, że się nie da uczesać wygląda jak clematis po przekwitnięciu albo suszek sasanki:lol::lol: swietna panna, lubie takie niepokorne charakterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.07.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Nie mogę się napatrzeć na te cudne zwierzaki A można się przytulać do tego z "wiatraczkiem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.07.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 A mnie pierwsze co przyszło do głowy, gdy ją zobaczyłem to, że właśnie piłkę na czółko przyjęła ...dobra, dobra więcej już nic nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.07.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Toż to nie wicherek a cudnej urody wicher cały a ten jęzorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.07.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Izulka mało tego!!! Nie wystarcza mi czesanie:rolleyes: Dzisiaj nosiłam sobie krówkę na rączkach:lol::lol: Małej usnęło się w psiej strefie, bałam się Salmę wypuścić... a Nasti całkowicie nie miała ochoty iść na nóskach:rolleyes: całkiem uśnięta była:wiggle: Odwołuję to co mówiłam, że jest malutka... ledwie dźwignęłam:sick:... Nemi lżejsza była;) Nelli... niestety małe miśki nie dają się miziać... nawet mi:rolleyes: nic to zawsze można się psitulić do krowy którejś... albo do tatusia, ten to jest miziasty:yes: Yetuś... a gadaj se... Nemi i tak nie słyszy... i foruma nie czyta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.07.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 A myśmy właśnie wrócili z zakupów. Zaraz nam przywiozą podbitkę i będziemy robić. Żeby tylko przestało padać bo siąpi i siąpi. Parapety też już są zamówione CHA ale będą dopiero za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 u nas pogodowo calkiem przyjemnie, jak lubie nie za cieplo ale tez i nie zimno. slonce co jakis czas zza chmur wyglada. jest przyjemnie a ja stracilam juz chec do pracy, mozg mi dzis paruje, chyba sie zerwe, bo bez sensu tak siedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.07.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (...)Yetuś... a gadaj se... Nemi i tak nie słyszy... i foruma nie czyta;) To lepiej dla mnie, bo chociaż krówki wyglądają misiowato-miziaście, to różki budzą jednak pewien respekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.07.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 U nas nie pada... i nie padało... a mogło by! Wszystkich po trochu obdzieliło, a u nas nic! Sucho jak cholera! Trochę podlewamy ale łąki przecież nie zadeszczuję, a nie rośnie... a krowy chcą szamać Ehhhh.... Yetuś rogi to tylko wyglądają, jakby co to tylnych kopytek się trzeba obawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Chyba nie muszę powtarzać, że podziw mój masz absolutny! Towarzystwo iscie salonowe; wytworne i swobodne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.07.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 A towarzycho na tyle swobodne, że zalega w spaciu w najmniej oczekiwanych (prez nas:lol:) miejscach. Wczoraj 1,5 godziny małpy szukałam, a jeszcze poprzedniego wieczoru poddałam się i psice musiały w domu siedzieć... nie znalazłam:rolleyes:. Jeszcze z tydzień i powinna przestać się bawić w chowanego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts