markoto 16.07.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 ale ty musisz mieć wlości ze 1.5 godziny szukasz zwierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 albo zwierza bardzo sprytne sa patrzac na kombinejszyn bialego, ktory jednak przybiegnie na kilkukrotne zawolanie to sie nie dziwie, ze spiaca krowinka wtopi sie w tlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 U nas nie pada... i nie padało... a mogło by! Wszystkich po trochu obdzieliło, a u nas nic! Sucho jak cholera! Trochę podlewamy ale łąki przecież nie zadeszczuję, a nie rośnie... a krowy chcą szamać Ehhhh.... Czy mnie się zdaje, czy ktoś tutaj na suszę narzeka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.07.2013 04:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 ale ty musisz mieć wlości ze 1.5 godziny szukasz zwierza Igła to to nie jest... ale baaaardzo pomysłowa:rolleyes: a te 1,5 godzinki to jej szukałam na powierzchni ok. 5000 m2... tyle, że porządnie zarośniętej:) albo zwierza bardzo sprytne sa patrzac na kombinejszyn bialego, ktory jednak przybiegnie na kilkukrotne zawolanie to sie nie dziwie, ze spiaca krowinka wtopi sie w tlo Krowinka średnio się wtapia bo jest żarówiaście ruda ale włazi w największe zarośla... co ciekawe śpiąc w kępie miskantów nie zrobi ścieżki do swojej kryjówki:rolleyes:. Mam nadzieję, że już niedługo przestanie się chować i dołączy do przedszkola... te jest nią niezmiernie zainteresowane:) Czy mnie się zdaje, czy ktoś tutaj na suszę narzeka...? A co??? Co wolno wojewodzie to mnie nie nada? A poza tym nie narzekam tylko piszę i to tylko że sucho, a nie że sucho, że mokro, że gorąco, że zimno, że komary, że żaby... że wiosna nie taka, że zima za długa, że lato za gorące, że jesień nie mokra, że grzybów nie ma, że grzyby są... że zarosło, że nie urosło, że podlewać trzeba, że woda stoi... że brony ktoś podłożył No nie gniewaj się i tak Cię:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2013 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Dziękuję za zachwyty... no czarno-białych bym nie hodowała;) Kaluś... wstaję codziennie o 6. Wypuszczam krowy jak nocowały na nocnej kwaterze (ok.50%nocek), wyprowadzam konie, po drodze jeszcze wypuszczam kury i sypię im ziarenka... sprawdzam czy wszyscy mają wodę i ................................................... idę spać poza sporadycznymi przypadkami nie wstaję przed 9:oops: Brzmi całkiem, całkiem...........ale podziwiam Cie kochana, że udaje Ci się cały ten zwierzyniec ogarnąć !!! ja czasami nie daje rady - a mam jedynie psa i kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 No co zrobię, jakoś nie radzę sobie, to i piszę, że zarosło albo że nie urosło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.07.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 no ale dlaczego ona tak sie chowa, te male mlode tak maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.07.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 To musi być jakieś instynktowne zachowanie, albo nauka wyssana z pierwszymi kroplami mleka od matki. Pozwala im na uniknięcie "zagłaskania kotka" przez Arctikę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 nie lubia czesania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.07.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 szukałem i znalazłemArctica może to: http://www.biomucha.pl/sklep/ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 jej nie wiedzialam ze na rynku juz sa "sterowane muchy bio":eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.07.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 dziwy panie, dziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ciekawe, naprawdę! Szkoda, że nie ma czegoś takiego do kuchni w domu, jakakolwiek mucha przeciez nie może tam siedzieć, nawet BIO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.07.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że na ludziach nie siada, na zwierzętach nie siada, lata nisko i powoli, nic nie mówi i zżera larwy u..liwych much plujek i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Arctica - czy Ciebie te muchy zeżarły...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.07.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Muchy - niee:no: Ostatnio widziałem, że komary miały na nią chęć, ale mocno okopcona była i też nie dały rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 No co zrobię, jakoś nie radzę sobie, to i piszę, że zarosło albo że nie urosło... u nas też SUSZA!!! no ale dlaczego ona tak sie chowa, te male mlode tak maja? muszę się schować coby mamusia mogła spokojnie trawkę na mleczko chrupać Już dorosła... już się nie chowa:) To musi być jakieś instynktowne zachowanie, albo nauka wyssana z pierwszymi kroplami mleka od matki. Pozwala im na uniknięcie "zagłaskania kotka" przez Arctikę :lol2: Bez sensu... przecież i tak ją znajdę:lol: szukałem i znalazłem Arctica może to: http://www.biomucha.pl/sklep/ ?? Grzesiu zwykłe muchy to za bardzo nie przeszkadzają tylko tzw. ślepaki, a one nie mają larw w oborach czy innych stajniach bo w ogóle tam nie wlatują. Arctica - czy Ciebie te muchy zeżarły...? Muchy - niee:no: Ostatnio widziałem, że komary miały na nią chęć, ale mocno okopcona była i też nie dały rady Jeździł Yetuś razy kilka... najechali i wilka;) czyli przyszła kryska na Matyska:D Muchy nie zażarły tylko w rozjazdach byłam... a dzisiaj huk roboty po dwóch dniach niebytności:eek: słoma, krowy, pastuchy, ogórki, konie, sucho, podlewać... to lecę A poza tym Yetek powiedział, że jak ktoś nie buduje to się powinien z foruma wypisać... to spadam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 kurde to ja sie MUSZE wypisac i jak zamkne dziennik to z pretensjami do Jetka prosze:p:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ja się nie wypiszę, niech Yetek robi co chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 mówisz??? olać Yetka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts