DPS 23.07.2013 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Najadł się czegoś i goopoty gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 No moje ciasto mu podobno smakowało:rolleyes:... a nie!!! później jadł ciasto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.07.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Weźcie się lepiej za olewanie ogródków, bo Wam pietruszka poschnie podczas nadciągających upałów :mad: Najadł się czegoś i goopoty gada... Wiesz coś więcej niż ja? ...To kto mnie tak załatwił? - to po sałatkach Arctiki czy Sipatki? ... Oooo! pierwsza zaczęła już rozważać taką możliwość? Ale spoko to nie po placku - ciasta mi nie szkodzą :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Dawno zdjęciófff jakowyś nie było... ostatnio krowinkowe to może zakonimy troszkę ciotkę podgryzam... ale i czasami od niej po uszach zbieram o! tutaj dobrze widać, że nawet jak na glebę zejdę to konie nie są wielkości normalnych koni:rolleyes: taki grzeczny chłopiec jezdem... idę na pastwisko... a tutaj złapany na gorącym uczynku czyli... pogoniłem Lansa:lol: no to po co uciekał Korzystając z okazji... Yetuś to te;) w końcu dorobiliśmy się własnych śliwek:lol:... mniamiste!!!! i róże... bo ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ...To kto mnie tak załatwił? - to po sałatkach Arctiki czy Sipatki? ... Oooo! pierwsza zaczęła już rozważać taką możliwość? Ale spoko to nie po placku - ciasta mi nie szkodzą :rotfl: NAJPIERW gadałeś później nasze sałatki jadłeś!!! musi że Mireczka Ci coś zapodała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.07.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Jeśli nawet... to Ona też NAJPIERW z Wami gadała i wystawiona na Wasz zgubny wpływ była (...)Korzystając z okazji... Yetuś to te;) (...) Fajowe tygryski ...i te wazonowe, to też te same? - one takie znacznie bardziej spuchnięte, razem je wysiać, czy jakiś mix gatunkowy mi wtedy wyrośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 No po prostu pkp, proszę pani, pkp! Kucyk pogonił kota bykowi... aaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Yetuś to to samo tylko te wazonowe to bardziej wypasiona wersja:lol: więcej słońca tutaj mają i tłuściejsze urosły i kwiatki i nasionka:) Depsiu kota bykom, kota krowom...psom... kota kotom też a dzisiaj próbował kota kurom:rotfl: Ten model tak ma... lubi gonić króliczka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 A to psikuśny swawolnik będziesz mu krzywdę robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 hehe wigoru i pomyslowosci w brojeniu to on ma az nadto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 A to psikuśny swawolnik będziesz mu krzywdę robić? Jeżeli masz na myśli odjajczenie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Właśnie, od razu będzie potulniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Ale podobno musimy poczekać aż skończy dwa lata... najchętniej już bym ciachnęła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Rzeźnik w spódnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.07.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 a mnie się zapomnialo ze Bialasek miał 3 urodziny, biedny, wredna pani:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 znasz to? http://www.konieirumaki.pl/pl/kastracja Jeśli chcesz mogę jeszcze weta zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.07.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 No jak zwykle fotki pikne Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Rzeźnik w spódnicy... a mnie się zapomnialo ze Bialasek miał 3 urodziny, biedny, wredna pani:rolleyes: Moje 1 lipca trzy lata skończyły... ale ja mam tyyyle tego, że niemal codziennie czyjeś urodziny. Kiedyś sobie nawet listę zrobiłam kiedy kto;) na pierwsze urodziny Nelsio dostał ode mnie wianek z mniszka... mi się podobał bysiow wianku, a i jemu chyba smakowało... i wszyscy szczęśliwi:lol: wiem, wiem... normalna nigdy nie byłam:oops: No jak zwykle fotki pikne Podrawiam dziękiwać i też pozdrawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 znasz to? http://www.konieirumaki.pl/pl/kastracja Jeśli chcesz mogę jeszcze weta zapytać Duuuuużo czytałam, z wetem rozmawiałam który ewentualnie by tej rzezi dokonywał... wtedy twierdził, że należy czekać, muszę chyba znów zadzwonić niby nie ma przeciwskazań... najwyżej już nie urośnie... i to akurat bardzo by mi pasiło:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 wgrywam zdjątka:wiggle: trutniowe:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts