DPS 06.08.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Hę? Wygląda mi na to, że masz nowego zwierza! Lama alibo jaka inna alpaka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ale to nie mój zwierz:rolleyes: i nie lama i nie alpaka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 A!!! Najmłodsza dziewczynka też nie:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 no to nie wiem, chyba wielbłąd sąsiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.08.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 To nie Twój zwierz? To jakiś osioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Nie liczy się!!! Depsia podglądała!!! a miałam dawkować wielbłądzie minki:(:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.08.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ależ przeuroczy naprawdę masz w sąsiedztwie wielbłąda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Depsia zgadła że wielbłąd, a nie że sąsiada:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.08.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 to gdzie masz tego wielbłąda??? Nie twój, nie sąsiada... Cyrk przyjechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2013 03:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 No jak to gdzie???:rolleyes: w zoo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2013 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Niemożliwa jesteś Nie mów, że do ZOO jeździsz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2013 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Najwyraźniej jeździ! A będzie jakiś uścisk dłoni królowej za wygrany konkurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.08.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Przypuszczam, że odbiór nagród na miejscu - w Arctycznym Zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 A ja się doimyśliłam, że to mały wielbłąd!!! W kwestii łownej kici ...... ludziska, do cholery, przecież to drapieżne zwierzę jest, polujące!!!!!! Czego się czepiacie????? Kot poluje na wszystko - na gryzonie, na ptaki, na owady .... wszystko co się rusza jest potencjalną zdobyczą!!!!! Takiego go natura stworzyła i już!!!! Dzwoneczki czy inne bajery to jak dla mnie lekkie przegięcie - albo ma się drapieżnika w domu z wszelkimi tego konsekwencjami albo nie brać kota do domu i już !!!! Nadmieniam i mocno podkreślam: kiedy tylko mam okazję ratuję z łap kici krety, ptaki itp. Ale nie zawsze mogę, efekty często znajduję na tarasie. Jest mi przykro, nawet bardzo ..... ale TO JEST KOT!!!!!!!! No przepraszam, no .... nie mogłam się powstrzymać ..... http://id.joe.pl/sub_images/pictures/4c2eb6ebcfc4764b4fa50fa3186c1d51_th2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Niemożliwa jesteś Nie mów, że do ZOO jeździsz:cool: To bezapelacyjny punkt zwiedzania każdego większego miasta... ostatnio nas do Gdańska powiało:p Właściwie to mogła bym zamieszkać w zoo... zawsze chłopaki mają problem żeby mnie z tamtąd wyciągnąć Mam większą frajdę niż wszystkie dzieciaki razem wzięte:p Najwyraźniej jeździ! A będzie jakiś uścisk dłoni królowej za wygrany konkurs? No ba! Nawet uśmiech kierownika Ci załatwię... tylko przyjedź A ja się doimyśliłam, że to mały wielbłąd!!! W kwestii łownej kici ...... ludziska, do cholery, przecież to drapieżne zwierzę jest, polujące!!!!!! Czego się czepiacie????? Kot poluje na wszystko - na gryzonie, na ptaki, na owady .... wszystko co się rusza jest potencjalną zdobyczą!!!!! Takiego go natura stworzyła i już!!!! Dzwoneczki czy inne bajery to jak dla mnie lekkie przegięcie - albo ma się drapieżnika w domu z wszelkimi tego konsekwencjami albo nie brać kota do domu i już !!!! Nadmieniam i mocno podkreślam: kiedy tylko mam okazję ratuję z łap kici krety, ptaki itp. Ale nie zawsze mogę, efekty często znajduję na tarasie. Jest mi przykro, nawet bardzo ..... ale TO JEST KOT!!!!!!!! No przepraszam, no .... nie mogłam się powstrzymać ..... http://id.joe.pl/sub_images/pictures/4c2eb6ebcfc4764b4fa50fa3186c1d51_th2.gif Brazulka... nie mały:no: całkiem dorosły:rolleyes: Chociaż mały też był to najwyraźniej mniej znudzony:lol: W kwestii kotów... nie mam absolutnie nic przeciwko jej polowaniom, ale niech do cholery zjada to co upoluje! Podobno zwierzęta zabijają tyle ile potrafią zjeść... koopa prawda! Ta zaraza wykarmiła by całą armię kotów i nas na dodatek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 KIEDYŚ w końcu przyjadę - jak Jetek zrobi u siebie kibel, zapytaj go! Przecie nie będę osobno do każdego w centrali taki kawał jechała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2013 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Łazienkę ma gotową... na polcelankę trza by się zrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Phi, porcelankę też ma, tylko odpalić nie chce! Tak mysle, że specjalnie, bo mówiłam mu, że przyjadę, jak będzie kibel. No to on się boi uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.08.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 KIEDYŚ w końcu przyjadę - jak Jetek zrobi u siebie kibel, zapytaj go! (...) Pewnie, pewnie... wszystkiemu ten sracz winien! Napisz jeszcze, że upały i susza to też przez yetkowy kibel Depsia, a spróbuj nie przyjechać na jego uroczyste otwarcie! Normalnie szarfę powieszę, a Ty komisyjnie "odpalać" będziesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jeśli reszta komisji wytrzyma... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts