Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam z... ranka

Mówiłam, że mnie nosi - mówiłam

No to poniosło, a właściwie to jutro poniesie :lol: :lol: :lol: ...

Jedziemy zrobić sobie przyłącze wodociągowe. Wodę mamy w budynku gospodarczym (tak chyba będę toto nazywać :-? ), więc sobie wykopiemy roweczek i piękną, niebieściutką rureczkę zakopiemy...

Pisała która, że zazdrości...

pisały...

to na dowód, że nie ma tak kororowo odległość budynek gospodarczy - dom, uwaga.... 90 metrów :o

Na obecnej działce to mogła bym sobie pętelkę wzdłuż granic zrobić... noooo... prawie :-?

Ale i tak kocham to moje pole, i to przez duże "K" :D

Witam :wink:

Bosheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee toż to cuda te dzwonki - a te aniołki to są też super -brak słów...

A po krochmalu to na baczność stoją :wink:

Piękne te cudeńka -pikne.

A czy ja mogę być w Klubie?

Działka 0.5 ha :wink: -fiem fiem -mała w porównaniu do WASZYCH :wink: :D

Jedziemy zrobić sobie przyłącze wodociągowe. Wodę mamy w budynku gospodarczym (tak chyba będę toto nazywać ), więc sobie wykopiemy roweczek i piękną, niebieściutką rureczkę zakopiemy...

A my rozpatrujemy podciągnięcie wody do domu - ale musimy znaleźć wykonawcę aby zobaczyć ile kosztuje, sami zrobimy wykom i resztę :wink: -ale to raczej na wiosnę :wink:

Też sporo metrów będzie -ale wynajmniemy koparkowego bo i wtedy pod kanalizację cmyknie rowki :wink:

Arctica no jak byś miała kochać swoje pole przez małe "K" -skoro inaczej się go nie da pokochać... A zwłaszcza to co swoje zawsze kochane przez wielkie KKKKKKKKKKKKKKK :D Małe -duże, szerokie, wąskie, ale to nasz skrawek ziemi :D

Hej Miśka!!!

Ja to przyjmuję, ale do prezesa trza by się zgłosić :wink: :roll: :lol:

My nie musimy już żadnych podpisywaczy zatrudniać, bo przyłącze mamy na działce i dalej to fruuuu ... sami... noooo... koparką oczywiście bo to głęboko trza :roll: . Jak przy tej budowie robiliśmy przyłącze to coś koło stówki za metr chyba płaciliśmy... nie pamiętam dobrze, ale tu bliziutko było.

A przy okazji może sobie z dojazdu humusik ściągnę i już będzie widać co i jak :roll: jeżeli zdąży bo dzionki krótkie jakoś ostatnio :roll: . Najbardziej to by mi na tym rondzie zależało... chciała bym go już zobaczyć :-?

Tutaj gdzie mieszkamy też "moje", baaaa... nawet też "tymi rąsiami"... ale serducho już się wyprowadziło i nic na to nie poradzę :-?.

Dzięki dziewczyny :p

Chcieć to u mnie najczęściej mieć :roll: , szydełka w dłoń i do dzieła!!!

Meg... wzór dzwoneczka jest tutaj

http://lh6.ggpht.com/_e2o9tZwKjwI/Sp1-pq7ur8I/AAAAAAAABGo/tuTkY-R9U34/6.jpg

Jest tam jeszcze jeden, myslę, że podobnych wymiarów i też ładny... muszę zrobić :-? .

Bombkę robiłam z serwetki (2 x środeczek), jeżeli chcesz to jutro pstryknę fotkę gazetce i Ci podeślę :D .

Kalu... nie wystawiam bo mają one dla mnie za dużą wartość sentymentalną, sporo czasu trzeba przy tym posiedzieć i nie bardzo wiadomo jak by to wyceniać???

Szydełka w dłoń!!!!

:cry: :cry: :cry:

szydełkiem umiem tylko łańcuszek robić :lol: :lol:

Czesc Arctica co tam słychac u Ciebie :D :D jak pogoda dopisuje bo u nas dzis ładnie ale po wczorajszym dniu to tragedia ,padało okropnie i do tego wiatrzyske straszne ,a na dodatek droga którą idę do szkoły była nieprzejezdna bo była zalana tak że można by było sie kąpac w niej jak w basenie :o :o :o :o ,i kurcze musiałam zachrzaniać kawał drogi dookoła :x :x i dzisiaj to samo dookoła trza było isc bo niestety dalej powódź ale całe szczęście że już dzis jest ładnie i da się isc i do tego cieplutko :wink:

dzisiaj dopiero odkryłam to:

http://nasza-klasa.pl/profile/8917382

i pytam dlaczego Was tam jeszcze nie ma???

Nio to i my już jesteśmy :wink:

Karolinko.....widziałam!!! :wink:

i mam taka sukienke z H&M, tylko w niebieskim odcieniu :lol: :lol:

O widzisz! Kochana to możemy sie teraz wymieniać :wink: :p :lol: :lol:

taaaaaaaaaaa...tylko najpierw musze schunąc nieco :o :lol: :lol: :lol:

Dajcie namiar na hektarowców jak założycie grupę. Z moim obecnym 3.5 ha w jednym kawałku, chyba się zaliczę :wink:

Fajnie będzie poczytać jakie macie pomysły na zagospodarowanie takiej połaci ziemi - bo ja na razie żadnego...

Wątek założony.

Można się przedstawiać i dopisywać.

Na razie w promocji :) przyjmujemy z działkami powyżej 0,5 hektara a od nowego roku koniec promocji i przyjmujemy powyżej 1 hektar :)

pozdrawiam

http://forum.muratordom.pl/zapraszam-inwest-z-dzialkami-pow-0-5h-walczacy-z-wiatrakami,t174574.htm

Jest tam jeszcze jeden, myslę, że podobnych wymiarów i też ładny... muszę zrobić :-? .

Bombkę robiłam z serwetki (2 x środeczek), jeżeli chcesz to jutro pstryknę fotkę gazetce i Ci podeślę :D .

Kalu... nie wystawiam bo mają one dla mnie za dużą wartość sentymentalną, sporo czasu trzeba przy tym posiedzieć i nie bardzo wiadomo jak by to wyceniać???

Szydełka w dłoń!!!!

Kaluś, a łańcuszek to jedna z trzech akrobacji szydełkowych, jeszcze półsłupek i słupek i.... bombki Twoje, i dzwoneczki... :roll:

Szydełka w dłoń!!!!

Kaluś, a łańcuszek to jedna z trzech akrobacji szydełkowych, jeszcze półsłupek i słupek i.... bombki Twoje, i dzwoneczki... :roll:

czyli brakuje mi jeszcze 2/3 umiejętności :evil: