Arctica 09.08.2013 04:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Może maski tlenowe... Yetuś??? Sylwester??? Bal maskowy??? No ja pierdziu... taaaaaakie burze nam się po plecach przetaczają! Buczy, błyska... i nawe kropla nie spadnie, dosłownie nawet kropla... bo niech by chociaż jak ksiądz kropidłem, a tu NIC!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Kciuki trzymam, żeby spokój i wilgoć Wam nastała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2013 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Dobrze trzymasz:yes: PADA!!! Chociaż właściwsze było by napisać P A D A... ale każda kropelka na wagę złota, nie ma co narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.08.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 To tak jak u mnie.... padało... 2 minuty, jak ksiądz kropidłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.08.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 u nas nic. susza. tylko wiaterek jest to jakoś żyć się da. nie przypuszczałam, że kiedykolwiek powiem, że jest za gorąco, wczoraj jednak tak czułam, żyć było ciężko. dziś już można powiedzieć - klima włączona . tylko niech popada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.08.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Susza jak szlag... Nie padało od 3 tygodni... Gorąco... Se ponarzekałam Idę się opalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 A u nas padało!!! http://pu.i.wp.pl/bloog/67045242/46434144/Emotiny_umieszki_Lp_big.jpg jakieś 5 cm przesiąkło http://pu.i.wp.pl/bloog/67045242/46434144/Emotiny_umieszki_Lp_big.jpg i jest... rześko:lol: synuś właśnie się obudził i rzekł: "alllle zimno!!!" idę pielić... eeee... nieeee... nie chce mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 No masz, tera wszystkie narzekajoml, a jak ja się żaliłam, że susza 4 tygodnie, upał i plony szlag trafił, to wszystykie na mnie napadły, że mam nie narzekać, bo jest cudnie! Nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku... Oby Wam wszystkim popadało, bo susza i upał wykończyć potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.08.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Depsia, bo trza iść z nurtem a nie pod prąd - napadły, bo w nieodpowiednim momencie jęczałaś :lol2: Nooo dzieweczki... dzisiaj chyba pełnie szczęścia? U mnie cały dzień ma paprać. ...a jak jutro nie przestanie, to zaczynamy stękać, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.08.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Pół nocy waliło nam nad głowami, na szczęście z chmury na chmurę, i lało niemiłosiernie... rynny się umyły start w roślinkach nie ma, mrówki dostały meleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Co to jest melej...? Jęczałam, jak się działo!!! Nieodpowiedni moment to sobie słońce wybrało, żeby nam tak wysuszyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.08.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 U nas ponuro i pochmurno... spadło 3 krople... zimno Trochę odpoczynku od upałów się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.08.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Yetuś nie zaczynamy tylko MY zaczynamy... my baby... bo mężczyźni to przecież tylko stwierdzają fakty:rolleyes: No właśnie co to melej??? Depsia zawsze się dzieje... tylko spójrz... zimno, ponuro... mokro:p... Osia odważniej;) Dopiero teraz to śpiocha mam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.08.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Pamiętacie moją straż graniczną??? o tą... to ciekawe ile ta straż w łapę wzięła za przymknięcie oka na przemyt tej kluski:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Tak mi się wydawało, że Sodomcia jakoś przytyła... ale naprawdę nieznacznie:rolleyes: Myślałam, że może jednak trochę tych myszek zjada i dlatego tak lepiej wygląda:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.08.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 To chyba nie masz rady, sterylizować trzeba. Bo się zakocisz na amen.. jedna kluska tylko? Mam problem. Po deszczu wylazły slimaki, takie wstrętne, bezskorupkowe. Żrą mi cały ogródek, ale tak ścichapęk, wreszcie je dorwałam. Wyzbierałam wszystkie z trawnika i.. mam problem. Nie chciałam mordować niehumanitarnie, to włożyłam w torbie do zamrażarki, z myślą, że potem na śmietnik wywalę. A teraz mnie naszła myśl, że one mogą hibernować i jak wyjmę je z tej zamrażarki, to ożyją i znowu się rozlezą. Może tak być???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.08.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Ale żeś wymyśliła humanitarny sposób mordu:rolleyes: Jak już wyzbierałaś to trzeba było wywieźć gdzieś, byle dalej od swojego ogrodu... może jakiegoś dalszego, "lubianego" sąsiada uszczęśliwić Ja bym tak zrobiła:lol: A następnym razem jak chcesz humanitarnie ślimole mordować to im daj słoik z piwem... to nie żart:no: Przylezą i się potopią... Kluska jedna była, dlatego nie widziałam ciąży... a ze sterylką to chyba muszę trochę poczekać, dopóki karmiła będzie to chyba na prochach musi być. Po niedzieli do weta musze zadryndać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.08.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Ok, to jak wyjmę z zamrażarki, to kupię im butelkę piwa i zaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aasia_ 10.08.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Taniej jest zasypać solą - opisywała to Joanna Chmielewska w swojej autobiografii. A tu jest cały wątek o paskudach : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?35307-PLAGA-%C5%9ALIMAK%C3%93W-POM%C3%93%C5%BBCIE-W-WALCE-O-RESZTKI-UPRAW! Macham i witam się głośno (bo cicho to już z rok podczytuję ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.08.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 mieć meleja to mniej więcej ześwirować, zwariować Teraz wiadomo po co było jej tyle żarcia EZS w piwie to humanitarna śmierć (kupowałam specjalnie dla nich jakieś najtańsze z Lidla), narąbią się i koniec. Moje wybieram przez rękawiczkę koniecznie!!! (nie gołymi rękami) i wywalam za płot na nieużytki Najlepiej zbierać je gdy rosa, lub pod wieczór gdy zaczynają wyłazić. Miałam z tym towarzystwem sporo do czynienie dwa lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.08.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Ale nadal nie wiem, czy się obudzą, jak je rozmrożę? Sól, fe, nie jest humanitarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts