sipatka 20.08.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jak schować tę nogę (fajnie zabrzmiało) w ciepełku i nie wytrzymasz tak będzie rwało to jak nic "romantyzm" Cię chycił. Ale przypuszczam, że jednak to od wymuszonej pozycji przy puzlowaniu. Co do wizyty to nie bandziemy Wam przeszkadzać, pracujta spokojnie. Wpadniem, jak już salon przejaśnieje. Ja też już kombinacje u siebie robię i to w obu domach jednocześnie więc na nadmiar czasu nie narzekam. Tak tylko pomyślałam, że może Ci się jakosik zatęskniło.... ale praca najlepszym odciągaczem towarzyskim jest Na nas jeszcze parapety czekają zawinięte w folię no i ta nieszczęsna podbitka - przyczyna czasowego kalectwa Tomcia. A jak Ty chcesz biblioteczkę zapuzlować? I dlaczego reliefy robić będziesz pędzelkiem a nie czymś z tubki żeby było przestrzenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.08.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Głowa mnie zawsze przestaje po jednej tabletce:rolleyes: Po tej wieczornej na tyle ustało, że dało zasnąć, rano właściwie nie bolało... tylko jakby czuć było, że kiedyś bolało... Teraz po kilku godzinach na klęczkach i w kucki znów zaczyna:bash: Podejrzewam, że to coś od uciskania jakiejś tętnicy pachwinowej... chyba jakieś tam są, nieee??? Bo z anatomi to zero jestem:oops: Jakoś z tamtąd promieniuje jakby... Od kręgosłupa raczej nie bo tam nic nie czuję... znaczy czuję jak zawsze, po dłuższej praco-gimnastyce wysiada, to u mnie norma:D. Może to jeszcze nie starość... nie romantyzm znaczy:p Z fugowaniem już do pionu, mojego pionu doszłam to może bardziej nie rozboli. I wiecie cooo??? Fuguje się dłużej niż puzluje:sick: I mam nadzieję, że ta fuga zachowa się jak normalna fuga... znaczy jak wyschnie to zjaśnieje:rolleyes: Izuś... biblioteczkę planujemy pociągnąć do samej góry, znaczy te cegły domurować, książki się nie mieszczą, otynkować i zapuzlować... coby do kolumn pasowała. Reliefy najpierw pastą, reliefem właśnie od szablonu, będzie wypukłe na 1,5 mm, później całość na krem... ten co kwietnik, wiesz jaki:) a później te wypukłości pociągnę, tylko jeszcze nie wiem czy delikatnie innym kolorem czy tylko werniksem... zobaczę... i to właśnie pędzelkiem maleńkim trzeba:yes: a później jeszcze prawdopodobnie pionowe pasy między tymi wytłoczkami zrobię, ale to już wałkiem od taśmy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.08.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Ja nie maiałm pojęcia, że Ty taka artystka jesteś. No wcale się nie ujawniałaś, tylko to haftowanie i haftowanie.... a tu proszę..... Pięęęęknie będzie. I tak jasno, jak ja lubię Ale nie będziesz miala pretekstu do budowy nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.08.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 może jeszcze zapalenie zył być, generalnie jak się będzie nasilać, to lekarz, jak maleć, to zobaczysz, ibuprom tak czy siak jest dobrym kierunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.08.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 a później jeszcze prawdopodobnie pionowe pasy między tymi wytłoczkami zrobię, ale to już wałkiem od taśmy:D Chyba mi wyobraźni zabrakło od jakiej taśmy wałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.08.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Ja nie maiałm pojęcia, że Ty taka artystka jesteś. No wcale się nie ujawniałaś, tylko to haftowanie i haftowanie.... a tu proszę..... Pięęęęknie będzie. I tak jasno, jak ja lubię Ale nie będziesz miala pretekstu do budowy nowego domu W starym domu mam tynki strukturalne... też fajne bo identyczne z korą drzew:lol:... tylko troszkę werniksem złotnięte:p Tutaj zaczynam... jak mi ścian zabraknie to jak nie będę miała pretekstu:rolleyes: może jeszcze zapalenie zył być, generalnie jak się będzie nasilać, to lekarz, jak maleć, to zobaczysz, ibuprom tak czy siak jest dobrym kierunkiem. A to się robi samo z siebie czy może właśnie od dłuższego ucisku się zrobić??? Chyba mi wyobraźni zabrakło od jakiej taśmy wałek Oj Izula... taśmę papierową nakleję w pionie na ścianie i wałkiem polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.08.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 No widzisz ! No widzisz sama, po prostu wyobraźni mi zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.08.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 samo ale ucisk pomaga.,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.08.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 A co lekarz na to pomoże??? Poleci ibuprom brać??? Boli... jeszcze nie tak jak wczoraj wieczorem ale boli... ibuprom brałam, maxa:yes: Klusiowe łocy małe łocy mam... coraz mniejse... no to śpam:lol: No i tyle łocy widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.08.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 jaki sliczny ten tygrysek maślaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 20.08.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Ratuknu!!! Jak boli reumatyzm??? Prawa noga od kolana do zada boli mnie w środku!!! Jakby szpik mnie bolał...Masowanie, ruszanie, przysiady... prochy (!!!) nic nie pomaga:bash:Nie uderzone, nie nadwyrężone... To reumatyzm??? rwa kulszowa jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Kochana - gdyby to była rwa kulszowa to nie boli jakby szpik, tylko trochę inaczej. Wiem na pewno. I przy rwie kulszowej w żaden sposób nie byłaby w stanie się poruszać, przynajmniej w pierwszej ostrej fazie. Raczej nadwerężone pozycją przy mozaikowaniu. Kluseńka śliczna i łocka śliczne, słodziak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.08.2013 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Rwa kulszowa to chyba przy ruchach boli, jak się krzywo stanie, schyli... a mnie jak boli to żadne ruchy, inaczej układanie nogi, masaże, ciepło - zimno nie robi żadnej różnicy boli tak samo. Chociaż ostatnio odkryłam, że dłuższe przebywanie w pozycji horyzontalnej ucisza ból... na poobiedniej drzemce to odkryłam. Wstałam jak młody bóg... nic nie bolało...a teraz powolutku spływa:bash: Klusia dziękuje za pochwałki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.08.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Cudny słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.08.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Słodki kluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.08.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Rozsądny lekarz będzie wiedział, czy trzeba zrobić RTG czy USG czy nic. A czasem po prostu trzeba dać antybiotyk. Jak się będzie nasilać... PS są takie zalezności: zapalenie żył - zatory - udary zapalenie szpiku - ooooo źle zapalenie czy nadwyrężenie ścięgna mięsnia - przejdzie samo (Ibuprom) i kilka mniej ważnych rwa nie w tej lokalizacji ale jakiś bólów korzeniowych nie wykluczam - to przejdzie samo Jak widzisz czasem TRZEBA coś zrobić a czasem nie Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.08.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Baaardzo śliczna ta klusina.A nie wybierasz się może do Łosicy i byś do nas po drodze wpadła i bym sobie pogłaskała to maleństwo co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.08.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 to Osia ma przyjechać sprawdzić czy ten egzemparz się nadawa:D Ewa, a skoro się nie nasila... nawet chyba dzisiaj odrobinkę mniej dokucza to nie ma sensu do lekarza iść nieee??? Wykluczam mięsień czy ścięgno bo to przy ruchach czy naprężeniach by bolało, a to uspokaja się tylko jak dłuższy czas mam nogę w górze, a żadne ruchy, masowanie czy gimnastyka nie mają wpływu na intensywność bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.08.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 no to bym chyba poszła, niech pomaca, bo to zapalenie żył mi się na pierwszy plan wysuwa, ale pomacać trzeba... może nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ania idź niech Cie jakiś fajowy doktor pomaca.. a co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts