Arctica 21.08.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Kiedy ja do kobitki chodzę Zobaczę... a może do jutra całkiem przejdzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.08.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Powiadają, że jak kręgosłup boli - to ciężarów ( życiowych) człowiek podźwignąć nie może Jak kolana - brak pokory ... ... ale jak ciebie pachwiny bola - to ty natentychmiast Arniki posłuchaj i zmień doktora Kluskowe ocy - psecudne Zaraz się ciśnie "Czy te ocy mogą kłmać" ? Jasne ! Przecie to kocie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2013 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Zarażliwe jakieś to bolenie. Dzisiaj aż w nocy mnie boląca noga obudziła! Tylko u mnie pod kolanem lewym boli, mięsień łydki jakby, od paru dni i sobie promieniuje radośnie raz w górę, a raz w dół. Najpierw myślałam, że skurcz, ale przecie skurcz chyba nie trwa kilka dni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.08.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Pogadajcie jeszcze trochę o tych bólach to ja też się w końcu przyłączę. Wczoraj zmoczyłam i wyziębiłam nogi, bo wieczorem w sandałkach po rosie biegałam i dzisiaj cosik rwie mnie pod kolanami. No nie chciałabym, żeby się rozwinęło ot oczym myślę, bo już dawno u mnie tego objawu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Dzisiaj doszłam do wniosku, że bankowo skurcz, znane już objawy dodatkowe mi doszły... I co ja mam z tym zrobić, przecie biorę magnez i jeszcze piję wodę z magnezem, codziennie półtora litra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.08.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 A jaki magnez używasz z Vit B6? podobno jeszcze aspargin jest dobry - magnez z potasem. To jednak zależy od przyczyny skurczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.08.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 poczytaj tu może coś Ci to podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 No kiedy właśnie aspargin żrę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.08.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 magnez przyswajalny jest minimalnie A skurcze to może być też brak potasu. Lub wit B. Tylko uwaga, nadmiar potasu też szkodzi! I nadmiar witamin! Najlepiej sprawdzić poziom i będziesz wiedziała, co brać. Aaa, witaminy B wychodzą w morfologii, tylko rozmaz ręczny (met Schilinga) a nie komputerowy trzeba robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.08.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 :rotfl: A ja dzisiaj nie miałam czasu na zastanawianie się czy mnie ta noga boli czy nie W salonie mam REGULARNY PLAC BUDOWY!!! Murowanie, tynkowanie, klajstrowanie... na gipsowanie veto postawiłam:p Alllllllllleeeeee faaaaajnie:lol2: zdecydowanie TEGO mi brakowało... Całe szczęście to forum budowlane... może być, że nie będę się bardzo wyróżniać Co nie wlezę do któregoś pomieszczenia to kombinuję... Mąż już się zapowietrza na każde moje "wiesz co pomyślałam..." Melduję kolumny zamozaikowane jedna zafugowana biblioteczka domurowana do sufitu zatynkowana (!!!) (J. jest wielki!) jutro mozaikowanie biblioteczki i fugowanie drugiej kolumny... sama nie wiem co fajniejsze i za co się łapać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.08.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Powiadają, że jak kręgosłup boli - to ciężarów ( życiowych) człowiek podźwignąć nie może Jak kolana - brak pokory ... ... ale jak ciebie pachwiny bola - to ty natentychmiast Arniki posłuchaj i zmień doktora Kluskowe ocy - psecudne Zaraz się ciśnie "Czy te ocy mogą kłmać" ? Jasne ! Przecie to kocie ! Nie zmień tylko w końcu idź! No ale po co??? Wystarczy się za robotę wziąć i nie ma czau na dumanie boli - nie boli:lol: Pokorne cielę widać jezdem bo mnie jeszcze nigdy kolana nie bolały... tylko tobołek życiowy ciężki bo kręgosłup wysiada:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.08.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Dzisiaj doszłam do wniosku, że bankowo skurcz, znane już objawy dodatkowe mi doszły... I co ja mam z tym zrobić, przecie biorę magnez i jeszcze piję wodę z magnezem, codziennie półtora litra! A ja magnez tylko wypłukuję... kawą Pomyślę o tym... kiedyś bo jutro nie będę miała czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.08.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Arctica, a foty gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.08.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Na fajrant:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2013 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Tylko nie napisałaś na którego dnia fajrant! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.08.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Bo jeszcze nie wiem czy to ma być fajrant kolumn, biblioteki, salonu, kuchni, synowego pokoju, czy dużej łazienki... czy małej... muszę się zdecydowac:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.08.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 :rotfl: Alllllllllleeeeee faaaaajnie:lol2: zdecydowanie TEGO mi brakowało... Co nie wlezę do któregoś pomieszczenia to kombinuję... Mąż już się zapowietrza na każde moje "wiesz co pomyślałam..." Ja też to uwielbiam. I tak to w jednym to w drugim domu kombinuje, co by tu znowu zmienić. Na wsi też już poprzestawiałam szafki. Tylko, że mój mąż taki.......... jakby............ MNIEJ CHĘTNY niż Jacek do remontów Ale się w końcu gooodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.08.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 I gdzie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.08.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts