Arctica 23.08.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Nie ma co pokazywać... nic nie skończone... to zabiera więcej czasu niż nam się wydawało... myślę, że pod koniec przyszłego tygodnia będzie coś do pokazania:wiggle: Izuś... Tomek nie rychliwy ale spolegliwy:yes: a mój to jak się na coś zaprze to osioł wysiada:sick: chyba już jestem mistrzynią perswazji:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.08.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Śliczny klusek! piękne oczka! - gdzie fotki?? (co do samego faktu pojawienia się kluska - nic już nie powiem ) ...a może to będzie właśnie TEN Łosiowy Klusek....??? Imię to może Ewaryst.... Jakie możliwości zdrobnienia....... :rolleyes: Też bym chciała fotki UKOŃCZONYCH (!!) kolumn zobaczyć.... U mnie podobny patent w górnej łazience - cała wanna tak obłożona i rama wokół lustra. Z tym, że to było z resztek kafelków (odpadów czyli "rozkuszu") z całego domu. Wszystkie od bieli przez beże do brązu, więc całość z sensem :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.08.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Nie mam czasu na fotki... jak to Depsia mówi "własny zad na zakrętach oglądam"... albo jakoś tak:rolleyes: Kluska zaczyna łazić, jeszcze baaaaardzo chybotliwie:rotfl: ale łepa już całkiem wysoko podnosi, a dziś po raz pierwszy skupiła swój wzrok na mojej twarzy... takie nic, a cudne uczucie:p Kluska - Ewaryst... jakoś nie wierzę, że Osia po nią dotrze:rolleyes: Kolumny... są... zapuzlowanie, jedna zafugowana... biblioteczka zapuzlowana... cała!!! jutro fugowanko, ale całego nie zrobimy bo rano po sklepach muszę pojeździć, wanny oblukać, armaturę... japonki kupić... takie packi nie buty;) dzisiaj robiłam reliefowe próby... o cholera jak mi się to podoba!!!:lol2: Roboty z miesiąc pewnie będzie, ale już widzę jak zajefajnie wyjdzie:D Te moje mozaiki całkiem jednolite... myślałam nad czymś... że albo kolory połączyć albo w ogóle coś przedstawić, pnącze jakieś albo innego wzora jakowegoś. Ale bałam się kiczu... tutaj baaaardzo cieniutka granica jest. W łazience będziemy kombinować... a jak wyjdzie i zostanie, znaczy nie skuję w cholerę całości znaczy, że może być to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.08.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 A ja w końcu zabiorę się za remont Magdy pokoju. Lata całe czekałam, aż się dziecku zachce bardziej od matki i doczekałam się Już jej szafę zakupiłam, za dwa tygodnie przywiozą (znaczy do sklepu bo od sklepu to już zdziercy każą sobie 99 zeta płacić, to se sami dowieziemy ). Teraz trzeba powyrzucać klamoty stare, pozbierać co się jeszcze do czego nadaje i zabrać się za malowanie i tapetowanie UWIELBIAM REMONTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWIELBIAM ZMIENIAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE CIERPIĘ MONOTONII !!!!!!!!!!!!!! Chyba jestem szczęśliwa !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.08.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 U nas to jest coś takiego - raczej efekt "wydzieranki" niż mozaiki (ze względu na wielkość kawałków) . Generalnie chodziło o to, żeby czymś tą wannę wyłożyć a takie kupne "mozaiki" była zaj.... e drogie. Zrobiliśmy więc własną Może nie tak stylową ale za to niepowtarzalną:P Kiepska fotka, ale tylko takie coś mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.08.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Arctica - wybaczysz to włażenie bez zaproszenia.... ? Ale chciałam coś zobrazować ad temat.. :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.08.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Suuuper ta Twoja wanna wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.08.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Gagata.. to jest wanna....? a ja myślałam, że kominek, tylko po co Ci kominek w toalecie????Noo ale się zrobiłam... to wszystko przez tak małe zdjęcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.08.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Fajna ta wanna... mi się chyba już nie chce mozaikować wanny, mam pomysł na art mozaikę do łazienki, zobaczymy co mi z tego wyjdzie... zawsze można skuć Na kolumnach musieliśmy dać mniejsze puzelki bo krzywizna duża... i tak jest kanciasto:lol: Dlatego właśnie musiałam chłopa mocno przekonywać, po trzech latach stwierdził, że jednak tak często tych kolumn nie maca:p:rotfl: To też nie nasze pierwsze spotkanie z własnoręcznie tłuczonymi i układanymi mozaikami. W starym domku mamy takie "dywany":lol: Arnika jakby tak stalową wannę dać to od bidy można by i napalić:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Widziałam w necie taką fajną fotę - góry ośnieżone, na urwisku malowniczym rozpalone ognisko, a nad nim w gigantycznej wannie - kadzi moczy się śliczna pani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.08.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Nooooo..! Moja fotka ma z.......ą perspektywę... Ta wanna jest duża w realu, słowo. :yes: A ten "dywan" mnie się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Fajny ten kawałek kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.09.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Już myślałam, że tylko Gagacie się moje rękomłotki podobają ale mam coś co powinno więcej ochów zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 No po prostu słodziak całą gębą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.09.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 ciekawe, czy mu zostaną te błękitne oczy, mamusia ma zielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 eee... to raczej szczenięcy urok:rolleyes: mama ma... hmmm... złote:lol:... miodowe z kroplą zieleni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.09.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ale słodziak, widzę, że w mleku maczany uwielbiam takie umaszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.09.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Śliczniusienieńki kotecek jest, a spojrzenie zniewalające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Cuuudoooo Wiadomo już czy to Klusek czy Kluska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 w mleku maczany nie słyszałam jeszcze takiego określenia:D równo umaczany, przednia lewa łapecka tylko ciut w górze być musiała, mniej białego ma:p no i ogon w górze był że podczas tego maczania bo pręgaty cały:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts