Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję... rozpieszczacie mnie:oops:

Taki już jezdem dłubacz-uparciuch:p

Gosiek... haft to tylko krzyżykowy mnie rajcuje, pamiętasz chwaliłam się:)

Zresztą przy okazji prezentacji reliefów moje pracki się załapały;)... o tu też:lol:

Aparat fajne macro ma - fakt... ale za to zdjęcia przy sztucznym świetle robi do bani:x

P1020025.JPG

Ooo!!! Nie chwaliłam się!

Kominek mam w końcu BIELONY!!!

P1020028.JPG

A irysek dostał dzisiaj pączek i trzy dolne płatki:wiggle:

P1020036.JPG

Naprawdę niezwykłe zdjęcia - zaczynam się Ciebie trochę bać, masz niezwykłe zewnętrze domu, wnętrze także...

Czy aby na pewno jesteś zwykłą kobiełką, nie jakąś superwoman...? ;)

Miały być z takiej specjalnej gotowej paćki co się właśnie relief nazywa, ale miałam za grube szablony (takie chciałam, wyraźne! 1,5 mm) a paćka była za rzadka i spływała. Więc są z gipsu, z akrylowej gładzi szpachlowej:)

Dzisiaj Salma uśmiała mnie do łez... normalnie się popłakałam:rotfl:

Poszły panienki do swojego pooju się położyć. Hannah zajęła jedną poduchę, a na drugiej centralnie rozwalona była Gomora. Salma najpierw w pozycji "waruj" i natarczywym wzrokiem... i nochalem:p próbowała wyprosić kociambrę z miejsca...

Gomora ani myślała oczywiście... rozciągnęła się tylko na całą swą długość dokładniej zajmując podusię. Uszy tylko jej się położyły... wkurzona znaczy się:yes:

Więc...

Salemka wstała, złapała zębami poduchę za róg i energicznym ruchem podniosła do góry:lol2::rotfl::lol2::rotfl::lol2:

Zdziwienie na kocim ryjku - bezcenne!!!