EZS 15.09.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Jakie piękne rzeczy robisz... zazdroszczę, nie tyle umiejętności, co czasu i samozaparcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.09.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Jak będziesz się nudziła to może haft kaszubski.... pooglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 No no podziwiam zdolnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.09.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dziękuję... rozpieszczacie mnie:oops: Taki już jezdem dłubacz-uparciuch:p Gosiek... haft to tylko krzyżykowy mnie rajcuje, pamiętasz chwaliłam się Zresztą przy okazji prezentacji reliefów moje pracki się załapały;)... o tu też Aparat fajne macro ma - fakt... ale za to zdjęcia przy sztucznym świetle robi do bani:x Ooo!!! Nie chwaliłam się! Kominek mam w końcu BIELONY!!! A irysek dostał dzisiaj pączek i trzy dolne płatki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.09.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Naprawdę niezwykłe zdjęcia - zaczynam się Ciebie trochę bać, masz niezwykłe zewnętrze domu, wnętrze także... Czy aby na pewno jesteś zwykłą kobiełką, nie jakąś superwoman...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.09.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 WARIATKA. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.09.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.09.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 dla amatorki mozaiek. taka jedna pizzeria w miami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.09.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 To ja idę się schować ze swoim iryskiem:oops: Gagata... Depsinko... jezdem, jezdem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.09.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 nie sadze pewnie bedziesz szukala nowego miejsca do szalenstw mozaikowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.09.2013 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Już mam:p:rolleyes: Małą łazienkę obmyślam po nocach:wiggle:... nie to żebym spać nie mogła, nie, nie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Nieprawdopodobna jesteś, naprawde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.09.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ale no żeby nie było - PIĘKNE. Zazdroszczę możliwości samorealizacji :yes: ..może i ja, kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.09.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No dobra. Zatkało mnie totalnie absolutnie niewymownie I tylko prozaicznie zapytam - jak wy te płytki cięliście w tego irysa co ??????????? I jak te reliefy takie jednakowe Ci wyszły ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2013 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Depsia... no ciośty:oops: Gagacia... będziesz mozaikować???... że kiedyś Iza... płytki diaksem (boshem-jak zwał tak zwał) tarczą diamentową do kamienia, a reliefy... jak od szablonu to jak mogły by być inne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A z czego te reliefy, z jakiejś pasty specjalnej czy gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Miały być z takiej specjalnej gotowej paćki co się właśnie relief nazywa, ale miałam za grube szablony (takie chciałam, wyraźne! 1,5 mm) a paćka była za rzadka i spływała. Więc są z gipsu, z akrylowej gładzi szpachlowej:) Dzisiaj Salma uśmiała mnie do łez... normalnie się popłakałam:rotfl: Poszły panienki do swojego pooju się położyć. Hannah zajęła jedną poduchę, a na drugiej centralnie rozwalona była Gomora. Salma najpierw w pozycji "waruj" i natarczywym wzrokiem... i nochalem:p próbowała wyprosić kociambrę z miejsca... Gomora ani myślała oczywiście... rozciągnęła się tylko na całą swą długość dokładniej zajmując podusię. Uszy tylko jej się położyły... wkurzona znaczy się Więc... Salemka wstała, złapała zębami poduchę za róg i energicznym ruchem podniosła do góry:lol2: Zdziwienie na kocim ryjku - bezcenne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.09.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Szczerze żałuję, że tego nie widziałam! Mogę sobie tyko wyobrazić :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.09.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 To musiało być niesamowite widowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts