Arctica 25.09.2013 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Braza one nie chodzą PO drodze tylko PRZY drodze, jezdnej, asfaltowej:D Miejscowi się już przyzwyczaili, obcy tylko hamują... i latem matki z wózkami przyłażą do płota bizony/żubry/jaki () dzieciom pokazywać. Wasze som NORMALNE INACZEJ To coś jak my, nieee???? Tylko jakie inaczej, jakie INACZEJ??? No może trochę wścipskie som, nochala w obiektyw pakują, zdjęcia zrobić nie dadzą z rogami się w kadrze zmieścić nie mogą Generalnie wszystkie chętnie pozują... i profil proszę... Neminkę pamiętacie??? i jej młodszą i bardziej nieśmiałą siostrzyczkę??? Bo Celebryta chwilowo nie miał czasu... jako i tatuś... niedaleko padło jabłko:lol: a!!! i ja jeszcze!!! Neron III... też pozuję, a co!!! No i ja!!! Przyszły zaganiacz:D Chyba, że mnie Osia adoptnie:p prycham na tą ciotkę i prycham, niekumata jakaś warczy na mnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.09.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dzisiaj się nie dałam (to chyba dziewczynka:p) wygryźć ciotce z miejsca:cool: o taka zła byłam:wiggle: no doooobra... tak naprawdę to tylko ziewam... ostre ziombki mam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ja też bym stanęła i buzie otworzyła ze zdziwienia.. Matra.. Jaka tam u Ciebie wieś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.09.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Te ,,maluszki" rewelacyjne jak na rogi, jedne po drugich patrzyłam... to galeria przodków mi się przypomniała Nie żeby przodków, ale galeria rogów... w fotografii A kićka to taka bojowa bo na kolanach u pańci - a tak w ogóle słodziak z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ja też bym stanęła i buzie otworzyła ze zdziwienia.. Matra.. Jaka tam u Ciebie wieś????? normalna wies, w ktorej jeszcze nie tak dawno sporo ludzi z rolnictwa zylo i krowy byly, konie, bizony zajezdzaly w czasie zniw, byla młockarnia do ktorej sie stalo w kolejce na pol wsi, ludzie mieli swoje kury, kroliki, swinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Matko, kicia jest boska!!!!! Uszanowania dla Rogatego Towarzystwa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.09.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Arctica, kudłate słodziaki są A Kiciorkowa przepięknościowa, ona to? dobrze zrozumiałam??? A charakterek jaki, miziasty czy niezależny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.09.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 taki fryzur to dopiero sztuka - przyznaj kręcisz mu loki i przystrzygasz przy oczach... by Cie widział I czy dobrze widzę - ON MA DWIE GRZYWKI - piętrowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.09.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Pinezka oglądając Twoje kudłate stwierdziła, że piękniejszych nie ma .... Jak tak bardziej się przyjrzałem to faktycznie ... nozdrza ładniejsze od moich, włosy gęstsze, zad większy (może i lepiej) PS. wczoraj jadąc samochodem koło Pułtuska widziałem podobne krówki... i zastanawiałem się, czy to aby nie Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.09.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Nemi ma najlepsza fryzurke i kolorek. prawdziwy wicherek na glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.09.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Matko, kicia jest boska!!!!! Uszanowania dla Rogatego Towarzystwa:yes: No tak, Ty zakocona jesteś to musi się podobać... chociaż zdjęcia zdecydowanie nie oddają jej uroku:rolleyes: Uszanowania przekazane;) Arctica, kudłate słodziaki są A Kiciorkowa przepięknościowa, ona to? dobrze zrozumiałam??? A charakterek jaki, miziasty czy niezależny Wygląda mi na Kluskę ale głowy nie dam, w każdym bądź razie interesa to ja tam dostrzec nie potrafiłam;) Charakterek teraz właśnie się kształtuje. Miała ten problem, że jej stado nie dość, że dosyć liczne to jeszcze wyrośnięte ponad miarę. Obecnie Klusia jest wielkości połowy glowy psic. Tak miej więcej jak psi nochal. No i ten nochal musi ją dokładnie obwąchać. Pod fotel nochal nie sięga... pod komodę też nie... a w razie czego "spiepsam do pańci... ona na pewno mnie uratuje.":rolleyes: Na razie to miziasto-zaczepna bestia. Miziastosć się wyrabia... tylko mam jedne kolana:sick: taki fryzur to dopiero sztuka - przyznaj kręcisz mu loki i przystrzygasz przy oczach... by Cie widział I czy dobrze widzę - ON MA DWIE GRZYWKI - piętrowe ? Tia... codziennie rano termoloki mu zakładam... nie rozwalają się nawet dziś, jak leje znaczy się Na rogach ma zawsze dłuższe włoski, na nochalu mu zostało jeszcze troszkę letniej sierściuchy, paskudnie to wygląda chyba mu utnę, taki farfocel... a loczki to zimowa szata, niesamowicie gęsta:) Na lato dostają na pyszczkach rzadkich ale długich pejsików... moskitierka na oczka:rolleyes: Pinezka oglądając Twoje kudłate stwierdziła, że piękniejszych nie ma .... Jak tak bardziej się przyjrzałem to faktycznie ... nozdrza ładniejsze od moich, włosy gęstsze, zad większy (może i lepiej) PS. wczoraj jadąc samochodem koło Pułtuska widziałem podobne krówki... i zastanawiałem się, czy to aby nie Twoje Że krów piękniejszych nie ma to się zgodzę, ale Gwoździa musiała bym łosobiście łoblukać coby stwierdzić ewentualną piękniejszość Gdzieś koło Pułtuska faktycznie jest jakieś małe stadko, takich prawdziwych to zaledwie parę w Polsce. Nasze niestety też malutkie bo my małorolni:(... jeszcze:p A i my nie koło Pułtuska tylko koło Płocka... jak zabłądzisz/zabłądzicie to zapraszam:)... lepiej poznać konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.09.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Przyjmijmy, że Kluseczka skoro interesa nie dopatrzyłaś się Twoje kotki są wychodzące czy jeno domowo-kuwetkowe? AAAA... cały czas się waham, bo boję się, że alergia moja mi nie da żyć... hmmm... a może wręcz przeciwnie taki kontakt z alergenem mnie odczuli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.09.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Nie znam się i nie chcę namawiać... coby na mnie nie było jakby co;)Alergen jest cudna! I tyle! A dzisiaj sobie przewaliłam u Gomory bo przylazła do mnie na kolana, a Klusia mi w rękawie siedziała:rolleyes:Po podwórku za mną normalnie chodziła ale wieczorem znów nie przyszła na kolana, zagniewana na całego:sick: Kocice moje wychodzące, Gomora się tylko na zewnątrz załatwia, Sodoma z racji tego, że była zamykana z Kluską to korzystała z kuwety, a przed porodem też tylko na zewnątrz. Obie miauczą pod drzwiami, albo zwyczajnie siedzą i czekają na okazję czmychnięcia na dwór.Wracają na kici-kici lub chodź kocie:)... chyba, że zimno lub pada to wołać nie trzeba;) Klusia już opanowała załatwianie się do kuwety, na zewnątrz mało przebywa bo aura nie sprzyja:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Jeśli tylko będzie taka możliwość, to kicia bardzo szybko nauczy się załatwiać na zewnątrz, u mojej wystarczyło zabrać kuwetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.09.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Hej - kota przepiękna, taka pręgowana z białymi końcówkami! Co do imion (chyba jeszcze nie ma?): jakby były dwie to mogłyby być Hesia i Mela ("do gam!" mogłabyś wołać) a tak to raczej Mela (Melania?) Bo Hesia to nie pamiętam od czego było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.09.2013 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Gosiek napisała, że "w mleku maczana":D nawet pyszczek ma równiusio umoczony:p o tu go widać tylko przednia lewa łapka ciut w górze musiała być Co do imienia to u mnie zostanie Klusią (nawet troszkę reaguje o dziwo), a jeżeli ktoś ją adoptuje to niech se wymyśla:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Nie no boska jest !!!! Moje kicie są domowo-podwórzowe, kuwetę mają ale korzystaja rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.09.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Szczerze mówiąc do Bazylii do dzis mówię Kluska, staram się tylko nie przy innych psach, bo się z niej śmiały...:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.09.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Kluska to Kluska a mnie się podobuje coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.09.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Kochani pomóżcie...Nagroda idzie na psy pod opieką fundacji...http://www.dziennikbaltycki.pl/plebiscyt/karta/60,furia,3043,id,t,kid.html#glosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts